sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 aşağılık ve yoz ruslar ! asla batımız gibi modern uygar ve demokrat olamayacaklar ! QQQQQQQQQQQQ şu son kursk filmi gibi olur, mesaj kaygısı yüzünden hikaye akışı baltalanır. mayısta başlayıp beş bölüm olduğunu da yazsaydın ya hırbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 ilk bölümü şimdi izledim, gayet iyi olmuş. herkese tavsiye ederim. gerilim hissi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 kursk ta hikaye akisi nerde baltalaniyordu ya gerci yari uyuyarak seyrettim filmi, belki de baltalaniyordur. Denizalti karanlik su fln uykumu getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 ruslarda adenine, cytosine, guanine, thymine disinda vodka ve fail genleri de var sayin goldbaren. bir alaman olamayacaklar bu yuzden. beceriksiz ve vasat rus yakistirmasi saka olmak ile birlikte cok da hatali bir yaklasim degil. bu yuzden de asla batımız gibi modern uygar ve demokrat olamayacaklar aciklamasi dogrudur. dunyada amerikanlar gibi aptallarin dahi yapmadigi en buyuk faillardan birisi olan cernobil'i, siradan bir gunde ruslar yapabiliyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 onla sorunum yok. ruslar başta yetersizlikten yapıp sonra yozlaşmışlıktan örtbas ediyor. ulan batılı baştan yozlaşmışlıktan yapıp sonra yozlaşmışlıktan örtbas ediyor. ha illa birinin tostosunu yalayacak olsa batıyı yalamayı ben de tercih ederim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 you're in shock, go to the infirmary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 izledim güzeldi. prodüksiyon gayet iyi ve doom hissi başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 sovyet zihnini harika yansitmislar. basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 dizinin göstermediği patlama öncesindeki 1 saati işliyor, bunu da film gibi çekmişler. olayın başlangıcını anlamak için tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 bakmadim ama terror'u yapan ekip cekmis sanki, lezzetli cipetpet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 akiyor / akmiyor / cok akici geyiklerini animsadim yukarida terror denildiginde. eger ortalamasini alacak olursa (olcmedim ancak oyle olacagini dusuyorum) terror, chernobyl gibi dizilerin sahne sureleri cok daha uzundur knightfall'a gore. ancak knightfall izlemesi cok cok cok daha zor olan bir dizi. burada dizinin senaryosunun sarmasindan cok editing suclu sahsi gorusume gore. izlenme kolayligi, akiyor/akmiyor geyikleri ustune, editing - timing & pacing ustunden gidebiliriz diye dusunuyorum. aklimda kaldigi kadari ile yazmam gerekirse chernobyl olaylardan 2 sene sonraki donem ile basliyor. son derece duragan ve neredeyse tamaminda tek birisinin oldugu sahneleri izliyoruz. henuz bahsettigi olaylar ve kisi hakkinda bir bilgimiz yok. bir ses kayit cihazina kayit yapiliyor. bi de evde kedi var ve adam bi kere disariya bakiyor. (yanilmiyorsam butun kisimda iceride 5-6 kamera acisi, ve disari cikip gelince de 2 aci var bu cekimlerde) her neyse, demek istedigim dizilerin pacingi gercekten cok cok onemli. filmlerin daha uzun cekim ve editing surelerini goz onune alinca ritim ustune calismak biraz daha affedici oluyor sanirim. dizinin ise limitli uretim suresi icinde yapilmis editing ve kisa sureli tuketimi sebebi ile izleyicinin gereksiz beklemelere ya da duzeltiyorum, daha dogrusu bir motivasyonu olmayan sahnelere cok tahammulu yok. basarili bi dizi chernobyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 peki dizi başarılı diyenlerin, siyaset topiklerinde rusların gözetiminde kuracağımız santral için en temiz enerji goygoyu yapmasına ne diyeyim? ulan hepiniz oradaydınız be. rus + türk biatçılığı ve incompetencysi ile çernobili geride bile bırakırız... yatacak yeriniz yok............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 abi tatilden yeni geldim, sakinim. trollemiyorum. trollenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 dizi güzel, nükleer santral yaptıracaksak da ruslara yaptırmamalıyız, yıllar önce söylemiştim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 (hedef değiştirir) benim derdim @sipeyskeyk ile... eey süpeys! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 adamın mesajı yok ki başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 (düzenlendi) Son derece güzel sinema tadında bir ilk bölüm seyrettim. Spoiler eleştirecek bir şey bulamadım genel olarak fakat geçen discord'da da üstün körü bahsetmiştim, sebebini bilsek de çernobil gibi bi olayı ingilizce anlatmaları duygusal bütünlük manasında ciddi bir gap açmış.hani en azından oyuncular ruski benzeri olsun. onun dışında adeta tom ford filmi gibi uzun uzun duygusal germe sekansları ve buna uygun soundtrackler aklıma kazındı. 5 bölüm olması da ayrı bi güzel olmuş bence. daha uzunu sıkardı. Mayıs 10, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 ne izledim ben, muthis ilk bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 ne güzelmiş la tek eksiği rusça yerine british english ama iyi ki rus aksanlı ing yapmamışlar o da bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 On 10.05.2019 at 16:18, goldbären dedi ki: (hedef değiştirir) benim derdim @sipeyskeyk ile... eey süpeys! Niye summonlıyorsun ogLİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 güzel dizi bak, izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 rusca olsa izlemezdim sanirim. mnye mnye yapanimayiiii. civik civik konusulan cok kotu dil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) Bölüm 2 çıktı iyi gidiyor, brifing sırasında açıklanan olası kaza senaryosu dehşet vericiydi - gerçi kurgu mu yoksa gerçekten böyle bir ihtimal varmıydı bilmiyorum - akkuyu santralinin atılan temelinin çatlayıp yeniden beton atılması ile ve bu dizide ki yetkililerinin sahip olduğu mentalite akp kafası giriş seviyede olsa da, benzer kazalar yaşarız diye düşünüyorum. 300 sene sonra en iyi ihtimal ile nükleer enerji işine girebiliriz tabi halen ihtiuaç varsa. Haha şimdi bizde ki kaza sonrası ve akabinde olası radyasyon tehlikesine karşı yetkililerin demeçlerine bakalım. Kenan Evren " Bize radyasyondan, madyasyondan birşe olmaz" Turgut Özal " Azıcık radyasyonlu çay sağlığya faydalı" Sanayi bakanı Aral " Türkiye'de radyasyon var diyen dinsizdir" Bunlarda babadan oğula nesil gerçekten. Çay içen bakan dışında bunlardan haberim yoktu. Mayıs 14, 2019 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 diziyi 90 doğumlu bir arkadaşa tavsiye ettim. adama "santralin patlaması anında başlıyor" dedim. herif spoiler vermesene diye kızdı. bu arkadaş burssuz sabancı mezunu. (paticik harici iş arkadaşım.) lanet olası Z kuşağı ya neden bu kadar cahilsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar