Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Yav bu sainz pes etti kendi isteğiyle yarışı bıraktı geyiğini kim uydurdu lan. Ekşi de bu tiplerle doldu. Russel malı frenlemeyi kaçırıp lönk diye motor kapağı, radyatör tarafından sainze daldı yandan. Araç direk pert oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 (düzenlendi) "inanmak basarmanin yarisidir evlat! sainz inanmis olsaydi arabanin yarisi ile yarsia devam edebilirdi" mi diyeyim ne diyeyim? yanlis bilgi almis insanlardir buyuk ihtimalle. gerci arac bitti ise tekeri iterek yarisabilirdi belki. Ekim 25, 2022 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Off drama yok. Heyecan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 tipini sittiğim ricc gitti tsuya vurdu yine bi ton puanım gitti emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Riccardo'nun kendisine gelmesine ben cok sevindim. Hatta yarisin tek olayi oydu. Guzel oldu abi, keske bir kac yarista daha boyle gitseydi. Gasly'nin badass olmasi ayri bir komedi bu arada. Ayrica Zhou iyi bir arac ile guzel isler yapabilirmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 su formula 1 izlemekten ne keyif aliyorlar anlayamiyorum. spor desen degil, yaris ama ne bileyim bir olmamislik var, bazilarina bakiyorum takim falan destekliyor, cok irite edici geliyor oyle boyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 nascar varken dimi azizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 bu iyiydi ama. yalniz illegal degil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 oyunda legal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 nascar da illegal degil dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 artik hangisi gercek hangisi oyun anlayamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 bu 'f1 spor değil' angutları yeni mi çıktı? çokça denk gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 yo epeydir var, bu angutlari dovmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 McLaren R2 ye uyuz oluyorum. Magnussen rüyasında göremeyeceği şekilde pole almıştı belki yarışta puan alırdı, adamın yarışını mahvetti. Neyse ki kendi de patladı. Kendi hatasının bedelini ödedi, muhtemelen grid cezası da gelir son yarışlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Allahhhh drama akiyorrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Hamilton geçen sene şampiyonluğu kaptırdığı Max tan intikamini aldı resmen yer bırakmadı. Charles yine cenabet, Norris teması ile bariyerlere çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 mercedes bi şey mi yaptı yoksa pist mi mercedes'e göreydi? sprintte ayrı yarışta ayrı koydular. hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 drama drama drama. merc'lerde kesin bir sey var da, esas olay max'in "ben kucuk bir hibinoyum!" diye bagirmasiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Mersolar fena geliyor ya, seneye çok daha keyifli bir sezon izleyeceğiz. Perez Monaco'da bilerek DNF olmuş da verso onun intikamını almış. Işıl ışıl dallama ya bu verso. Tamam olayım bitti haftaya yardım edicem kendisine gibisinden de bi şey demiş. Fantasy'de çok fena sıçtım, versoyu MD yapmıştım güzel patladım ordan, Norris DNF oldu takım da mclaren dı :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Sezonun son draması.. Son defa ve vettel bariyerlerde duyucaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 ula madem yerini kaybedicen, ne alıyon adamın yerini yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Vay be. Vettel bıraktı. Harbi duygusal veda oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 gecen seneki dramayi saymiyorum, ekstrem bir olaydi. bir daha yasanilamaz. arapalr el attiklari her seyi olduruyor yahu. cok sikici bir yaristi. genelde cok cok yogun calisiyorum, dolayisi ile yarislari f1tv'den bittikten sonra izleme imkanim oluyor. ancak siralamayi bilmezseniz yine heyecan ile izleyebiliyorsunuz. dunku yaris, 2 gunde bitirdim. hicbir cazibesi yoktu dogrusu cunku pist cok zevksiz bir pist. finale zevkle gelmek icin hicbir sebep de yoktu dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 porsche, audi falan konusurken ford gelmesi biraz hayal kirikligi yaratti (manasiz bir hayal kirikligi oldugunun farkindayim elbette bunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar