Notsand Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Harika gidiyorsun. Kendine bir hedef koymussun ama bence zaten kazanmissin. Senin 1 birimlik yatiriminin karsi tarafta yarattigi kelebek etkisi katastrofik boyutlarda muhtemelen. Yuksek echelonlar kendilerine ait olmayan parayi harcamayi pek severler ama baslarindan savamadiklari bir mesele, rizalari disinda harcanmis 1 dakika onlar icin kabustur. Ben de gectigimiz yil kendi corpomda mobbing/suikast tarzi seylere maruz kalmistim. Alabildigini al, alamadigin vakit de verdigin zarari say. 1
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 aynen ole sheeple la ugrasmaya alisiklar, saniyorlar diger stratejistler gibi titriycem, korkucam filan. mckinsey genius mudurum "kocaman sirkete meydanmi okiycaksin" dedi, dedim stratejik dusunce olarak boyut = guc gibi sacma bir stratejik denklemi bir tek burada gordum. Dunya tarihinde hicbir mucadele simetrik taraflar arasinda yapilmadi yani. Asimetri yi iyi kullanan tarafin kazanma sansi hep yuksektir ve genelde "buyuk" olan stratejik korluk yuzunden beceremez yani. (double envelopment in en guzel ornegi o yuzden Cannae dir)
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 time to party like its 2023 It's one merc! It's just ONE FUCKING MERC!!
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 8, 2026 Mesaj tarihi: Mart 8, 2026 “Bizim işimizin batak kumarla ilgisi yok... Biz yağlı ipin altında debelendik bunca yıl... İngiliz keferesi bulmuş rahatı, şaka sanıyor ölümle çelik çomak oynamayı... Enver Paşa kumarcı değildi. Ömründe eline zar almamış adama kumarcı demek ayıptır. Kağıdın papazını fantisinden ayıramazdı. Arkadaşlar ne yaptılarsa iyi olsun diye yaptılar. "Hasta adam" diyorlardı bize... Iskatımızı bölüşmek için, tepemize dikilmişler, gebermemizi bekliyorlardı. Sürünerek mi gebereydik it gibi?.. "Ya devlet başa ya kuzgun leşe" dedik. Bir adam ne biçim yüreksiz olmalı ki, eli silah tutarken yılmalı da pes etmeli... Vuruşmakta uzun hesap yoktur. Ne denilmiş, "Ölen ölür kalan sağlar bizimdir” denilmiş... Durduğumuz yerde çürüsek miydi? Kül gibi dağılıp yele mi gitseydik? Yazılacaksa da, “dövüşe dövüşe yenildiler, güçlerinin son boğumuna kadar direndiler!" yazılsın... Hem, ne olmuş Allah'ıma şükür! Bir sürçen atın başı kesilmez. Borç yiğidin kırbacı... Yendiler bizi... Say ki borçlandık... Alacakları olsun... Benim bildiğim İttihatçı milleti bire kadar kırılmadıkça gayreti koyvermez. Bak bakalım bizde yılgın herif suratı var mı?” Yorgun Savaşçı - Kemal Tahir
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 (düzenlendi) toplasin gencler dfsasfda, cogunuzun hayatinizda yapmak isteyip yapamadigi, icinize kalmis corpo jiu jitsu basari ile execute ettim bugun IK ile tepe yoneticim gaslight kasiyorlar, hani bole 2 sene calistigim arkadaslarimla gittigimiz yemekte "sen buradaki herkesle tanisip merhaba dedinmi?" tier memory manipulasyonu. dedim transformasyon diye bisi yok, kontratimda strateji yaziyor geri koyucaksiniz takimima, hemen bin tane spin, safsata ve corpo laf salatasi geldi IK dan bole sey yazdi IK: ya biz seni transformation diye ise aldik, gorevin ilk gunden itibaren transformation uzerineydi ve bilmemne butcesi bilmemne bendi gak guk transformation personelisin 2023 den beri hani kontratin ole gerekti diye strateji. oylemi canim? Sevgili IKcim, 2024 senesinde CEO nun planlayip chief strategy officerin duzenledigi Global Strateji Zirvesine isim nedeni ile katildim. Genel merkez, vizemin sorunsuz cikabilmesi icin C-level imzali davetiye gonderdi Amerikan State Departmenta. Avrupa IK liderligide benzer bir garanti belgesini yolladi federal hukumete. Iki belgedede bu sirketin Kidemli Strateji Analisti oldugum, global strateji kadrosunda oldugum ve avrupadaki gundelik islerimi yapabilmem icin amerikaya seyahat etmemin elzem oldugu ve pozisyonum nedeni ile sirketin isleyinde kritik bir konumda oldugum belgelendi. Iki farkli birbiri ile uyusmayan gerceklik ortaya cikti su anda. Eger stratejist isem, derhal 30 is gunu icerisinde Strateji kadromun geri verilmesini talep ediyorum. Eger stratejist degil isem bunun beyanini yazili olarak tarafima yapin ama hatirlatirim bu deklarasyonun hollanda otesinde yasal olarak yol acicagi bazi sorunlar olabilir, bunu dusunerek hareket etmenizi temenni ederim. Imza King Regards tepe yoneticim kostur kostu buldu beni dun ofiste, dedi sakin olalim, fevri uzgun olucagimiz bir seyler yapmayalim filan. Dedim sakinim, acik bir istekte bulundum mailimda. Giderim federal hukumete iki cumle yazarim. Sirketim Biden doneminde pasaportsuz trans multeciyi amerikaya sokmak icin yalan vize beyaninda bulundu, size stratejist dediler oysa transformasyonumusum 2023 ise alindigimdan beri. benim icin okayto yani bana koymaz. karsimdaki cok kiymetli saygideger ust duzey yoneticinin suratindaki kan in cekildigini gordum bole sevimli hayalet casper oldu gaslight queen titremin hakkini veriyorum lol, butun corpo BS altinda ezilenlere hediyem olsun. yarin oburgun kitap yazip film cekersem cok eglenecez asfdasdafd Mart 24, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 İki iş arasında çok büyük farklar var mı mali olarak veya hiyerarşi olarak? Niye bu kadar ısrar ediyorlar bunda acaba?
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 cok var abi transformation bole catch all term, sepete ne atarsan. tuvalet kagitlarinin markasini degistirmekte transformation, tedarik zincirini sifirdan modellemekte. prestij farki var birde, strateji cok fiyaka gozuken ama cok basit is. calisanlarin cogunun strateji ile alakasi yok zaten. transformasyon (stratejik olan) stratejiden cok daha zor ama ayni prestiji yok maas olsun, kariyer olsun. ilkinde uyduruk bir arastirmayi alip, 3-4 model yapip "hmm evet fransada basketbol a onem verirsek orta tek haneli buyume bizi bekler" diyorsun, cikiyorsun. transformasyonda birbirini cekemeyen 10 yoneticinin arasinda, calismayan teknoloji veriyorlar eline, diyorlar buna para verdik kullansinlar. biri sirketin disina, digeri icine bakiyor. yoneticilerde hicbirboku duzeltmek istemiyor, hele bole hoppada zippada sirketlerde. mutfak yaniyor, ofise ronaldo gelecek onu karsilayalim oluyor oncelik. Israr etmelerinin sebebi cokta yazamam hukuki nedenlerle, tamamen ic kavga ve shitshow. yeteneksiz bir gerizekali yoneticiyi birileri korumak istedi diye yeni departman actilar transformation diye, departmanin varolma nedeni yok, kadin transformation la alakali birsey yapmiyor, takimin bir gorevi veya misyonu yok. tek basina bole senelik 200k euro maasli lider komik kacicagindan, patronumla beni stratejiden alip siz transformasyonuz diye bu kadinin altina koydular. evet bu kadar geri zekali surface da. oldu bittiye getirdiler, imza, riza filan almadilar simdi akillari sira uyutmaya calisiolar. sinir hastasi yaptilar yeminlen. bos oturuyorum kac aydir. laciverte boyuycam harbiden, hukuki masraflari karsiliycak fon araniyorum parayi secure eder etmez dalicam. amerikan sirketlerinden uzak durun anacim
Aceace Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 Laurelin, 24.03.2026 21:47 tarihinde dedi ki: titremin hakkini veriyorum lol, QUENNNNNN!!!!! Laurelin, 24.03.2026 21:47 tarihinde dedi ki: yarin oburgun kitap yazip film cekersem cok eglenecez asfdasdafd Sırf zengin olmak için yazcan.. Biliyoruz... CAPITALIST PIG!!!!11birbirbir
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 Mesaj tarihi: Mart 24, 2026 Güzel oluyor arada okumalık böyle. Bunların 1 saatlik okumalık şeklinde olanları yazsan da çalışırken boşa düşünce okusak aslında. Hem arada ingilizce terimlerde var geliştiriyorum sanki ingilizcemide.
Öne çıkan mesajlar