Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

abi  orda  ironi  yaptığımı  anlamayanlar  oldu galiba.

kediyi   parka bırakacağım  ha dediğinde,  hiç  yapmaması  gereken  olayın  tersini söyleyerek   dalga geçmiştim  aslında  ' he  la bırak'  diyerek.

bırakacağını düşünmedim. sokağa bırakacak olsam  tatile giderken arkadaşa bırakmazdım  zaten.

asıl  sahibi  bişey olmaz ben  de bırakacaktım zaten dediğinde  dumur  üstüne  dumur  oldum.

kuğuluya   bırakacağına daha  sakin  semtler vardı.  köpek  popülasyonu az, bahçelerinde  kedilerin  çok   olduğu. keşke oraya bıraksaydı bari. 

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 19.10.2023 12:39 tarihinde dedi ki:

Yola çıkmasalar bile seğmenlerde sürekli köpek var, insanlar köpeğini gezdirmeye geliyorlar bunun dışında da sürekli orayı mesken tutan köpekler de var. Çok zor bir yer hayatta kalmak için.

kopek kediye bisey yapabiliyor mu ki? Atletik cevik kacsa kacar biyere girse girer saldirsa saldirir

Sosyal ağlarda paylaş

neutrino, 20.10.2023 22:20 tarihinde dedi ki:

Segmenler nerden cikti kugulu demis adam. Gerci kopegin olmadigi yer mi var. 

He ya kafa gitmiş orada benim fds kuğulu köpek açısından bi tık daha rahattır, çok boş beleş köpek olmuyo oralarda ama trafik 😕

sardalya, 21.10.2023 00:21 tarihinde dedi ki:

kopek kediye bisey yapabiliyor mu ki? Atletik cevik kacsa kacar biyere girse girer saldirsa saldirir

Bazısı salak oluyo haliyle telef oluyo köpeklerin ağzında, bazısı dediğin gibi survivor çıkıyo

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

havaalanı dönüşü çevre yolunda, gecenin 2 sinde ortalama hızdan trafik cezası yazmışlar. e-devlette kabak gibi görünüyor, internet vergi dairesinde ya da herhangi bir yerde görünmüyor, postası maili bilmemnesi gelmedi. tutanak seri numarasından beyan ile trafik cezası ödemeye çalıştığımda, trafik cezası tutanak seri numarası başka birine ait bir araca, geçtiğimiz temmuzda yazılmış bir ceza gözüküyor. kendi araç plakam ile sorgulama yaptığımda ise ödenmemiş ceza gözükmüyor. tavsiyesi olan var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

dediğine katılıyorum, haklısın da ama ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım açıklayasım geldi maganda gibi görünmemek için sdfasg.
o uzun yolculuğun son yarım saati hariç ben hiç şoför olmadım, ya uçakta ya otobüste yolcuydum hep. havaalanından arabayı aldıktan sonraki eve kadar geçen 30-40 km lik mesafede, 4-5 şeritli çevre yolu (hız limiti 130) ve gece geç saat olması nedeniyle neredeyse sıfır trafik, adaptif cruise control ve şerit takip vs açık. 6.5-7 saat sonrasında da randevulu hastalarım başlıyordu

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_, 17.11.2023 09:48 tarihinde dedi ki:

gurur duymuyorum tabii ki ama cezayı ben yedim, aktarmalarla vs 15 saatten uzun süren bir yolculuk sonrası eve biran evvel ulaşabilmek için 140-150 gitmişimdir. ortalama hız bakan sistem aktif değil diye biliyordum yalan yok sdgdfg. 

Şehirlerarası yollarda ve çevre yollarında bulunan ortalama hız tespit sistemleri polisin idaresinde(bazıları özel işletme ama yine polis başında), günün belli saatleri açıp kapatıyorlar, 24 saat full çalışmıyo hatta genelde günde 4-5 saat açık oluyorlar. 

https://onlineislemler.egm.gov.tr/trafik/sayfalar/edsharita.aspx buradan aktif olanları görebiliyorsunuz ki burada da hata payı oluyor genelde. 

Bu arada egmnin kendi koyduğu bu ohts lerin hepsi yönetmeliğe aykırı ama kendileri koydukları için devam gülüm diyorlar, normalde eds ile ceza yazılabilmesi için koridorun girişinde ortasında çıkışında bi sürü levha/uyarı/yol boyası olması gerekiyor, bunlar sadece çeyreğini yapıyorlar

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...