Shadow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 kediye bişey olmaz ya, ekmeğini taştan çıkarır çöpten yer yine yaşar kedi. asıl sahipsiz köpekler gariban kalıyor millet beslemezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 abi orda ironi yaptığımı anlamayanlar oldu galiba. kediyi parka bırakacağım ha dediğinde, hiç yapmaması gereken olayın tersini söyleyerek dalga geçmiştim aslında ' he la bırak' diyerek. bırakacağını düşünmedim. sokağa bırakacak olsam tatile giderken arkadaşa bırakmazdım zaten. asıl sahibi bişey olmaz ben de bırakacaktım zaten dediğinde dumur üstüne dumur oldum. kuğuluya bırakacağına daha sakin semtler vardı. köpek popülasyonu az, bahçelerinde kedilerin çok olduğu. keşke oraya bıraksaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 19.10.2023 12:39 tarihinde dedi ki: Yola çıkmasalar bile seğmenlerde sürekli köpek var, insanlar köpeğini gezdirmeye geliyorlar bunun dışında da sürekli orayı mesken tutan köpekler de var. Çok zor bir yer hayatta kalmak için. kopek kediye bisey yapabiliyor mu ki? Atletik cevik kacsa kacar biyere girse girer saldirsa saldirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 neutrino, 20.10.2023 22:20 tarihinde dedi ki: Segmenler nerden cikti kugulu demis adam. Gerci kopegin olmadigi yer mi var. He ya kafa gitmiş orada benim fds kuğulu köpek açısından bi tık daha rahattır, çok boş beleş köpek olmuyo oralarda ama trafik sardalya, 21.10.2023 00:21 tarihinde dedi ki: kopek kediye bisey yapabiliyor mu ki? Atletik cevik kacsa kacar biyere girse girer saldirsa saldirir Bazısı salak oluyo haliyle telef oluyo köpeklerin ağzında, bazısı dediğin gibi survivor çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 patates kızartmasına cips diyen köylülere servis yaparaktan bir günü daha geride bıraktık. inşallah cipse de kızartma demiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 ama restoranların başlıca gelir kaynağı o patatesler, marketten dondurulmuş kilosu 40 liraya alıp, 100 gram pişirip 100 liraya satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 geçen iş yerinde arkadaş o 100 gram patatese üstünde eser miktarda sos var diye 170 liret vermiş. taksitli airfryer alsak daha hesaplı geliyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 bi lo can bi lo can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Ağlarken gözyaşından çok sümük aktı oof her yerim sümük oldu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 sinuzit var demek ki. doluyor burun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 o değil de dalin bıcı bıcı kolonyası çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 sylvanas, 11.11.2023 02:49 tarihinde dedi ki: patates kızartmasına cips diyen köylülere servis yaparaktan bir günü daha geride bıraktık. inşallah cipse de kızartma demiyorlardır. fish & chips'teki patates kizartmasindan dolayi kafalari karismis olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 fish n chips ile alakası olmayan yerlerde de patates cipsi deniyordu bi' aralar ama bitti sanırım o furya. veya direkt cipso vb.den patates cipsi diye yürümüş de olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 ingilizlerin patates kızartmasına cips demesi değil miydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 havaalanı dönüşü çevre yolunda, gecenin 2 sinde ortalama hızdan trafik cezası yazmışlar. e-devlette kabak gibi görünüyor, internet vergi dairesinde ya da herhangi bir yerde görünmüyor, postası maili bilmemnesi gelmedi. tutanak seri numarasından beyan ile trafik cezası ödemeye çalıştığımda, trafik cezası tutanak seri numarası başka birine ait bir araca, geçtiğimiz temmuzda yazılmış bir ceza gözüküyor. kendi araç plakam ile sorgulama yaptığımda ise ödenmemiş ceza gözükmüyor. tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 oha. cesur yeni turkiye. bari o gunde, o anda orada miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 gurur duymuyorum tabii ki ama cezayı ben yedim, aktarmalarla vs 15 saatten uzun süren bir yolculuk sonrası eve biran evvel ulaşabilmek için 140-150 gitmişimdir. ortalama hız bakan sistem aktif değil diye biliyordum yalan yok sdgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 kazalar en çok böyle zamanlarda yapılıyor. son yarım saat kala bir saat kala falan. dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 dediğine katılıyorum, haklısın da ama ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım açıklayasım geldi maganda gibi görünmemek için sdfasg. o uzun yolculuğun son yarım saati hariç ben hiç şoför olmadım, ya uçakta ya otobüste yolcuydum hep. havaalanından arabayı aldıktan sonraki eve kadar geçen 30-40 km lik mesafede, 4-5 şeritli çevre yolu (hız limiti 130) ve gece geç saat olması nedeniyle neredeyse sıfır trafik, adaptif cruise control ve şerit takip vs açık. 6.5-7 saat sonrasında da randevulu hastalarım başlıyordu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 ceza konusunda da mernis adresine tebliğ yapılır sanırım. tebliğ zarfındaki numarayla ödeme yapabiliyorsun. erken ödeme indirimi de oluyor o zaman. babamın üzerine araba ben kullanıyorum onun ev adresine gitmiş tebligat. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 yuxek yuxek fen kurullarina bayan atamasinlar plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Archangel_, 17.11.2023 09:48 tarihinde dedi ki: gurur duymuyorum tabii ki ama cezayı ben yedim, aktarmalarla vs 15 saatten uzun süren bir yolculuk sonrası eve biran evvel ulaşabilmek için 140-150 gitmişimdir. ortalama hız bakan sistem aktif değil diye biliyordum yalan yok sdgdfg. Şehirlerarası yollarda ve çevre yollarında bulunan ortalama hız tespit sistemleri polisin idaresinde(bazıları özel işletme ama yine polis başında), günün belli saatleri açıp kapatıyorlar, 24 saat full çalışmıyo hatta genelde günde 4-5 saat açık oluyorlar. https://onlineislemler.egm.gov.tr/trafik/sayfalar/edsharita.aspx buradan aktif olanları görebiliyorsunuz ki burada da hata payı oluyor genelde. Bu arada egmnin kendi koyduğu bu ohts lerin hepsi yönetmeliğe aykırı ama kendileri koydukları için devam gülüm diyorlar, normalde eds ile ceza yazılabilmesi için koridorun girişinde ortasında çıkışında bi sürü levha/uyarı/yol boyası olması gerekiyor, bunlar sadece çeyreğini yapıyorlar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 bi ara pomfrit tebelle$ olmustu zor atlattik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 pazartesi biorezonans başlıyorum. ikinci bahar comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar