xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 İstanbul'da güvenebileceğim bir dizüstü bilgisayar tamircisi arıyorum. Acer marka, Amerika'dan 2017'de aldığım bilgisayar şarj olmuyor. Pili doluyken bir sıkıntısı yok, şarj cihazı da çalışıyor. Muhtemelen soketten pile giden bileşenlerde değişmesi gerekenler var. Yazıcıoğlu'nda bildiğim bir bilgisayarcıya götürdüm ancak yedek parçasını bulamadılar. Acer'a verdiğimde 9786 TL istediler tamir için. Tavsiye edebileceğiniz, işini düzgün yapan ve güvenilebilir dizüstü tamircisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 https://maksimumbilisim.com.tr/acer-teknik-servis/ Benim MSI'i (amerikadan alınma) iki kez bunlara götürdüm ki sonuncusunda anakartta sıkıntı vardı. 1000 liranın altına hallettiler bilgisayarın ömrü bi 9-10 ay daha uzadı =) Ama şu var 2 haftaya yaparız diyip 1 ayda halledebildiler (açıklamaları değişecek parçanın ellerine ulaşmamasıydı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 - tedarikçiye ulaşamadık - fiyat bekliyoruz - temin süresi uzadı - testlere devam ediyoruz - bir kaç eksik kaldı vsvs. klasik olmuş şeyler. zaten bir süredir kenarda duruyordu, şimdi hanım doğum iznine ayrılınca, biraz da oyun isteğimiz artınca evde 2. bilgisayar ihtiyacı hissettik. süresi çok dert değil yine de, hallolsun diye bakıyorum şimdilik. bir konuşıyım onlarla. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Pil ve şarj aleti çalışıyorsa logic board'u değiştireceklerdir. Onun da ellerine ulaşması vakit almıştır/alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 xaty said: şimdi hanım doğum iznine ayrılınca, kutlarim..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 http://notebookservisi.net/ kadıköy yazıcıoğlu karşısında. işlerini düzgün ve temiz yapıyorlar, yapamayacaklarsa da söylüyolar fln. bi arkadaşım şirket olarak çalışıyor ben de şahsi olarak 3 4 kullandım memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 dediğiniz yerleri deniyim sırayla, biri çözer umarım @dana: :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Benim bildiğim bir yer var istersen özelden paylaşayım. genelde yazıcıoğlu çevresindeki tüm bilgisayarcılar ona götürüyor üste para koyup müşteriye dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar