mytheron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 çoluk çocuk rahat etsin diye site içerisi güvenlikli huzurlu bir ev bakacağım.Bakacağımda nerden bakacağımı bilmiyorum. Varmı tavsiye verebilecek?Bahçe katı tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 bahçeşehirin eski kısımları , migros'a , bankalara fln yakın olan yerler. diğer türlü toplukonutta yaşıyorsun hissi çok fena, ayrıca zaten dağbaşı, dağbaşının da merkeze uzak kısmında yaşamak tam amelelik iş yerin bu taraflarda değilse önermem ama, mahmutbey trafiği adam öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 hele ıspartakule aman diyeyim, 1 yıl önceye kadar istisnasız her sabah hareket etmiyordu trafik. Şimdi de öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 her yıl daha kötüye gidiyor çünkü daha fazla site fln yapıyorlar durmadan o zaman harbici başakşehire gideyim dersen , ııııy toplu konut + şakirtbört komşılar diyorum ıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 ennefret ettiğim şey ev taşımak. bakalım biraz burdan birşey çıkmadı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Başakşehir... (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Edirne'ye daha yakın ilçe değilmi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 yine acayip trafik yedim , oysa 8'e kadar beklemiştim biraz açılsın diye mahmutbey-mköy metrosu açılana kadar , bu semtte yaşanmaz yemin ederim. işin şehir içindeyse, bildiğin hayat kaliten düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 güvercintepe kayaşehir çok güzel bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 ucuza bonzai almak istiyorsan evet haklısın gayet güzel bi yer güvercintepe karakola'da yakın , hırsız fln gelirse polisi ara hemen gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Aaa daha geçen gittik. Bizimkiler estonşehir diye bi yer varmış ona bakmak için ısrar etti. Abi bi kere ben giderken korktum, bildiğin dağ ve mahrumiyet bölgesi, yolların da sinyalizasyonu falan pek yok acayip tehlikeli girişler çıkışlar var. Çıktık siteye dedik belki güzel bir şeydir. Dip dibe yapışık düzen evler. Müstakil diye 1.5 trilyona falan satıyorlar. Ama villanın tamamı senin değil. Üç aile paylaşıyor. Öyle bi mimari yapmışlar ki 3 aile birbirini görmüyor hesapta. Yersen. Bi de baya satılıyor he. Çok ilginç. Başakşehir bizzat kendisi çok garip bi yer zaten. Dağ taş beton, rezalet bir ilçe. Moskova'da eski sscb zamanından kalma toplu konutlar var resmen onları andırıyor. Ancak sscb halkına beleş veriyormuş, burada üstüne 1 milyon tl ödüyorsun ahahahah. Şaka gibi lan. Yani allah aşkına şunlarla: https://www.google.com/search?q=moscow+soviet+apartments&safe=off&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi07NrE8vzfAhXMjqQKHVOAAAkQ_AUIDigB&biw=1280&bih=737 Şunların https://www.emlaksayfasi.com.tr/bolge-raporlari/basaksehir-de-konut-fiyatlari-artmaya-devam-ediyor-h17508.html bir farkı var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Buyrun. https://www.google.com/maps/@41.023702,28.6540739,3a,75y,21.12h,97.25t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRJK8jzA9qMEdWr0g7bUm7Q!2e0!7i13312!8i6656 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 sin city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 tema istanbula güç yetse orası aklımda fekat biraz kalın kaçmakta. rusyadakilerin bi havası var ben seviyorum şahsen,ama burdakiler daha ruhsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 mytheron said: tema istanbula güç yetse orası aklımda fekat biraz kalın kaçmakta. rusyadakilerin bi havası var ben seviyorum şahsen,ama burdakiler daha ruhsuz. 18 sene atakentte oturdum tema istanbul cevresi daha ucuz siteler var soyak falan oralara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 DoGMeaT said: bahçeşehirin eski kısımları , migros'a , bankalara fln yakın olan yerler. diğer türlü toplukonutta yaşıyorsun hissi çok fena, ayrıca zaten dağbaşı, dağbaşının da merkeze uzak kısmında yaşamak tam amelelik iş yerin bu taraflarda değilse önermem ama, mahmutbey trafiği adam öldürür.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 peyzaj katı bahçeli bir sitede duttum evi.bakalım nolcek.ilk defa kiraya çıkacağım heyecanlı ve sinirliyim. işe 15dk kala kalkıp gelirken şimdi bakalım nekadar girecek. gerçi yaz geliyor motosikletle gidip gelirimde öteki türlü arabayla zor bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 ev ne tarafta , iş nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 iş esenler ev ikitelli,geçen giderken zibille trafik vardı saat 5civarı,motosikletle 15dakkada gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 iyi yine mesafeler çok kötü değil bahçeşehir-mecidiyeköy fln olas , çok mutsuz olcaktın ben bi 6 ay bahçeşehir - kurtköy yapmak zorunda kalmıştım yaşanmadı sayıyorum hayatımın o dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 mytheron said: çoluk çocuk rahat etsin diye site içerisi güvenlikli huzurlu bir ev bakacağım.Bakacağımda nerden bakacağımı bilmiyorum. Varmı tavsiye verebilecek?Bahçe katı tercihimdir. orjinal emlak bankası evleri bahçeşehir'in. gerisine bakmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 tutmuş bile evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Eskiden Bahçeşehir'in ulaşımı çok sıkıntı değildi aslında. Taksim, Mecidiyeköy ve Bakırköy'e otobüsle 45dk'de falan ulaşılabiliyordu. Arabayla daha da kısa sürüyordu. Hatta babam işe trenle gidip geliyordu, Bahçeşehir - Sirkeci 50dk falandı ekspres trenle... Sonra treni kapattılar; Ispartakule'de ve adına Bahçeşehir dedikleri ama Hadımköy'de falan olan bölgelerde yapılaşma inanılmaz arttı, bölge nüfusu muhtemelen 10'a 20'ye falan katladı ve son dokunuş olarak da 3. köprünün çıkışını Mahmutbey gişelerinin dibine verdiler. Şimdi o trafiği düzeltmelerinin pek imkanı yok, toplu taşıma da getirseler. Nitekim o tarafta oturan herkes beyaz yakalı ve sabah trafiğinde özellikle dikkat ederseniz bütün arabalar kiralık sdfkjg. Öldürseler şirket arabasını bırakıp metroya falan binmezler. Kaldı ki o bölgeye metro gelmesi en iyi ihtimalle 4-5 yıl sürer. Gerçi İkitelli - Esenler arası gidilecekse, tek dert 3. köprü bağlantısı. Özellikle akşamları manyak gibi trafik oluyor orada, sonra yol bomboş oluyor. Kuzey Karadeniz Otobanı'nın kalanını açarlarsa o dert bitecek, 1-2 sene dayanırsan rahat edersin nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 :) abi Allah sabır versinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar