Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 bir sorum var, elimde oynadigim standart edition var ve daha yeni levelliyorum. Yanina Tom Clancy's The Division 2 - Year 1 Pass alsam mantikli mi acaba, çünkü mart ortasina kadar bir geçerlilik tarihi varmis. Alsam mi yoksa, yeni bir sey gelecekmis onu mu beklesem bilemedim. pls help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 gereksiz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 On 21.01.2020 at 16:56, Khiran dedi ki: Epic'teki Division 2 kampanyasını kaçıranlar için Uplay'de flash sale var. Standart edition: 40 TL Gold edition (Year 1 pass var): 67 TL https://store.ubi.com/on/demandware.store/Sites-tr_ubisoft-Site/en_TR/Product-Variation?pid=5b06a3994e0165fa45ffdce1&dwvar_5b06a3994e0165fa45ffdce1_Platform=pcdl eyvallah. merak ediyodum şu oyunu ya 40tl'ye patlattım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 (düzenlendi) 8 tane dungeon var season pass'te, (güzel mekanlar, uzunlukları main mission'a yakın) onları oynamak isteyen için lazım. gameplay content namına onu içeriyor önemli olarak. Ocak 22, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 oyunu web sitesinden aldım uplay yoktur diye. sonra oldugunu hatırladım. açıyorum uplayi games tabımda oyun yok. wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 keyini uplay'a eklemek lazımdır. 4 saat önce, Captain Logar dedi ki: bir sorum var, elimde oynadigim standart edition var ve daha yeni levelliyorum. Yanina Tom Clancy's The Division 2 - Year 1 Pass alsam mantikli mi acaba, çünkü mart ortasina kadar bir geçerlilik tarihi varmis. Alsam mi yoksa, yeni bir sey gelecekmis onu mu beklesem bilemedim. pls help! mart ortasına kadar olan content için ve giyim-kuşam microlarına %25 indirim içeriyor. ama içerdiği içerik yukarıdaki resimdekiler. esas büyük ve uzun content dungeonlar free update. bir de o yeni specializationları direkt açıyor, normalde "falanca bossun ölmeden önce zırhını kır" vs gibi birkaç adımlı questler var unlock için. yapılabilir şeyler ama kolay ve kısa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 (düzenlendi) tamam düştü şimdi Ocak 22, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 ben epic'ten alınca uplay ile bir eşleştirme yapmam gerekti. uplay key aldığım oyunlarda key ekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 (düzenlendi) dün başladım oyunu çözmeye çalışıyorum. pek de böyle oyun deneyimim yok. destiny oynamıştım azıcık o kadar. destinideki gibi open worldde dolanırken insanlarla karşılaşmıyoruz galba bu oyunda di mi partyle open world girmek lazım sanki Ocak 23, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Evet, LZ diye adlandırılan open world solo oynanıyor. Gruba girersen de grup liderinin session'ına katılıyorsun. Sen bütün missionları yapsan da, grup liderinin dünyasında yapılmamış olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 On 22.01.2020 at 20:52, Black-ice dedi ki: eyvallah. merak ediyodum şu oyunu ya 40tl'ye patlattım hemen. 53 tl gözüküyor şu an kurdan dolayı mı oynuyor yoksa bir yanlışlık mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 evet öyle gözüküyo bilemedim valla benim şansa denk geldi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Juthyyyyy buradan biri mi? Klana Başvururken buradan da nicki yazın çünkü anlayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 pvp yapan yok mu bu oyunda baya bekledim ama giremedim conflicte dolmadı takımlar bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 conflict bu saatlerde hemen doluyor ama düşük lvl'da denemedim, düşük lvl hızlıca geçildiği için aktif oynayanlar o seviyede olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 4 dakika önce, Sam dedi ki: conflict bu saatlerde hemen doluyor ama düşük lvl'da denemedim, düşük lvl hızlıca geçildiği için aktif oynayanlar o seviyede olmayabilir. hah iyi o zmn ya. eyvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 40 tl olduğu an iki günlük flash sale varmış şimdi geri çıkmış fiyatı 53'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 keşke item revamp işini de beraberinde yapsalardı. güzel görünüyor onun haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 https://twitter.com/TheDivisionGame/status/1226913787539795971 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 şu item reseti hemen yapsalar da oynamaya dönsem, onun vaktini söylerler umarım. aslında talentları item'lardan tamamen kaldırıp specializationlara yaptıkları gibi karaktere özel bir talent seçim menüsü olsa en iyisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 ben de stashi 500gs itemlarla doldurup sildiydim, unutmazsam loot2.0la dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 PAPA'S COMIN HOME, BABY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 New york'a mı gidiyoruz yoksa new york çetelerimi bize geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 kucuk bir NY bolgesi geliyor. orada takılacağız. birde oyunu Destiny'deki gibi diğer oyuncuları göre bilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Küçük New York bölgesi dediğin Episode 3'te. Benim yazdığım daha hiçbir detayı belli olmayan, bugün akşam açıklanacak olan New York expansion pack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar