Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Netflix de Lost song diye bir anime var bakan oldu mu, benim bayağı hoşuma gitti :) https://myanimelist.net/anime/34338/Lost_Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 mob100 ü izleyen yok mu burda çok şey kaçırıyorsunuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 (düzenlendi) Bu sezon her hafta sadece Mob100 ün çıkmasını bekliyor oldum, efsane gidiyor. Spoiler Animasyon her zamanki gibi harikaydı ama özellikle son bölümdeki kamera açıları ve Shimazaki ışınlanırken karakterin kendisi sabit kalıp arkaplanın değişmesi çok iyiydi Mart 19, 2019 Boneslark tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 ben de sadece mob100 izliyorum bu sezondan şuan, baya iyi gidiyor, diğerlerini biriktiriyorum. Spoiler kamera açıları felan cidden özenilmişti son bölüm evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 high score girl ova çıkmış 3 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 On 20.03.2019 at 02:17, Boneslark dedi ki: Bu sezon her hafta sadece Mob100 ün çıkmasını bekliyor oldum, efsane gidiyor. İçeriği gizle Animasyon her zamanki gibi harikaydı ama özellikle son bölümdeki kamera açıları ve Shimazaki ışınlanırken karakterin kendisi sabit kalıp arkaplanın değişmesi çok iyiydi self defence assaultu hiç beklemiyordum dgsdfgsdfgfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 eleman körmüş ondan görmemiş dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 yok eleman ağır focus olduydu ya sadece esperlere focuslandı diğer herşeyi görüşünden çıkarttı. sonra self sefence yardırdı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Alıntı He often wears a smile and his eyelids are usually closed but when they are opened they reveal that he does not have eyes. abi adam kör işte. physic güçleriyle görüyor dororo'daki gibi. ulti açıp, esperlere focuslandığı için göremiyor orada. ben de o şekilde anlamıştım sonradan okudum. alışmışız gözü kapalı ama gören karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 off mob'un son bölümü çok iyi Spoiler adam all for one çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 çok tatlı seri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Yakusoku no Neverland fena bitmedi devamı inşallah yakın zamanda gelir. Kakegurui tam bir balon sezondu, hiç bi nane anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 hanimaru sumo da güzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Yakusoku no Neverland 2020'de geliyormuş ama hangi sezon belli değil. yine de seneye geliyor oluşu güzel. hinamaru'yu biriktirtim ben bi 4-5 bölüm. madem bitmiş izleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 kaze'i biriktirdiğim iyi oldu esas ya. yarışı bi çırpıda izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 mob da bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 mob son fight kesik ve hızlıydı bence keşke introdan da kesip mangadaki gibi yapsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 dororo'nun son bölümü canımı sıktı. çizim kalitesinde ciddi düşüş var. aksiyon sahneleri hep geçiştirilmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) Alıntı Osamu Kobayashi, the animation/storyboard director for this episode is the same one who directed the first ED - you can see the same slow fading transitions and the choppy animations. I dont think this is a sign of budget issues, but rather.... unusual intentional artistic vision... As for the question of time allocation issues- he's on twitter and he was hyping this episode since before the anime started airing. He was actually the one who posted that he was working on this episode and implied that this would be a 2 cour series before there was any confirmation from official sources. EDIT: The animation was from the same person who guest directed Gurren Lagann episode 4 (the infamous wtf animated episode as well). Yeah definitely his style ... Good thing they only hired him to do ED 1 and episode 15, back to normal quality next week. https://www.wikiwand.com/en/Osamu_Kobayashi_(illustrator) https://myanimelist.net/people/5406/Osamu_Kobayashi farklı bi animasyon stilinde yapmışlar son bölümü ondan garipti. önümüzdeki bölüm eskisi gibi yine. Nisan 22, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 eyvallah açıklama için, içim rahatladı valla. bi bölüm problem değil de hani bi anda bu kadar kalite düşünce "kesin bütçe-zaman yetmedi seriye. bundan sonraki bölümlerde böyle olucak." diyosun, esas sinir bozucu olan o. gerçi izlerken eski anime havası da hissettim. amacına ulaşmış yönetmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 dororo güzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 erekte bitti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar