Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 switch için alsam mı bilemedim . Kaç saat gameplay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Uzun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 verdiginize paraya pisman olmazsiniz kesinlikle, go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 sadece early access e 40 saat gomdum. Verdigin paraya hic pisman olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 early accessteki son bosstan sonrasini eklemisler mi release icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 v1.0 patch notes. True ending eklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Oynadığım en iyi roguelike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Birkac gun once basladim, cok iyi olmus. Fena sardi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 oyun güzel hoş da goty material değil sanki pek, ya da nette böyle goty 2020 falan yazan çok olunca çok beklentiye girip oynadım belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 goty cyberkek, hades ayağını denk alsın. biz bu yola hype'ımızla çıhdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 yılanın başını ezdim demin, akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Indie goty i kesin alir. Goty i alma ihtimali var, cyberpunk cikmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 1 saat önce, Gallant dedi ki: cyberpunk cikmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 bana giftleyecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 5 saat önce, Cokomantis dedi ki: goty cyberkek, hades ayağını denk alsın. biz bu yola hype'ımızla çıhdık. goty bannerlord :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 early access ler goty e girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 boğadan sonra elysiumdaki tipler damaj yediyor la, biraz upgrade etmem lazım herhakde karakteri di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 %100leyecem az kaldı, meg endgame spo Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Meg in bir tane daha endgame i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 epilogue da bitti gg. sağ işaret parmağım iptal oldu yalnız ama değdi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 (düzenlendi) ne kadar iyiymiş ya ama gameplay çok yoruyor abi seninde bahsettiğin sorun mouse tuttuğun el baş parmak yok oluyor... Ocak 4, 2021 knox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Diablocu adamlarız bundan mı şikayet ettiniz yav. çürümüşsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Gamepad lazım bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 kb+m for life, 80 saat oynamışım sadece keepsakeleri maxlama achievementı kaldı onu da alıp silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Kbm olmuyor gibi geliyor en başta, alışınca rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar