Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ShadowPC ( Cloud Gaming )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullanan yada deneyen oldumu? Alternatifleri'de konuya dahildir.
Şu ara bir PC almaktansa geçici bir çözüm olurmu acaba diye düşünüyorum. Fiber internet limitsiz var iş görür gibi düşünüyorum ama bi fikirleri alayım dedim
https://shadow.tech/int
Mesaj tarihi:
bildiğin sanal pc işte. sana ait her şey. 1gbit dl 100mbit upload vermiş. uzaktaki pc e steam kur oyununu indir oyna şeklinde. torrente izin vermiyorsa çöp ashd

H.265 encoded video stream for optimal image quality, even on low connections.

falan demiş de yani bu tarz şeylere en kötü 3-5 saatlik demo hesap ver bana. connection nasıl test edelim
Mesaj tarihi:
AC Odyssey'i Google Project Stream'de oynadım 1 saat, cidden delay farkedilmeyecek düzeyde. Codec kalitesinin biraz artması gerek ama çok net oynanıyor.

FPS oyunları bile competitive olmadıkları sürece oynanabilir gibi.
Mesaj tarihi:
ohyeah said:

serjuhan said:

Buna ICO'dan girmiştim misal ama çöp :)

https://welcome.playkey.net/en/lp/eu-quiz-before/

Abi nesi çöptü bunun?

Abi çöp demeyelim. Ben projeye güvenerek girdim ve 1,5 seneye yakın oldu. Ancak gel gelelim yatırım çöp oldu gitti. Ondan dedim.
Mesaj tarihi:
Ya evet bi trial account tarzı birşey verseler ShadowPC için çok güzel olucak.

Bir çok servis içinde yüklü olan oyunları sana oynatıyor ve başka oyun oynayamıyorsun. Shadow PC'de ise sana tamamen bir PCnin kontrolünü veriyor yani ister oyun oyna ister torrent indir ister x y z işte ne olursa. Win10'lu hazır canavar pc veriyor.
Mesaj tarihi:
Netcafe said:

Bir çok servis içinde yüklü olan oyunları sana oynatıyor ve başka oyun oynayamıyorsun. Shadow PC'de ise sana tamamen bir PCnin kontrolünü veriyor yani ister oyun oyna ister torrent indir ister x y z işte ne olursa. Win10'lu hazır canavar pc veriyor.

Kısıtlama kesin vardir ya.. Heleki torrent. Crackli oyun kurdurtmaz yani bence.
Birde oyun oynamadığın zamanlarda mining e biraksan pc i kendi aylik ucretini cikartir. Onuda yedirmezler
Mesaj tarihi:
Bu tur olusumlar fikir olarak cok guzel olsa da (SaaS) uygulamasi zor maalesef, lokal server olmadan.

Adam getirir bursa ya kurar mesela kendi platformunu o zaman olabilir. Ya da CDN provider'lar bu yonde evrimlesecek.

Burdan ingilteredeki server'a git gel, hatta ordan online oyna, distributed yapi olmadan pratik degil.

Akamai gibi firmalarla anlasilip, daha sonra direk oraya tunneling yapilarak uygulanabilir.

Guzel tez konusu lan aslinda sdf
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Hala bunu kullanan var mı acaba burada?

Fiyatı €13 şuanda. En yakın Amsterdam'da server varmış ama ben vpn ile Türkiye'den türk kredi kartıyla satın alamadım.

• Yeni Oluştur...