Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Kullanan yada deneyen oldumu? Alternatifleri'de konuya dahildir. Şu ara bir PC almaktansa geçici bir çözüm olurmu acaba diye düşünüyorum. Fiber internet limitsiz var iş görür gibi düşünüyorum ama bi fikirleri alayım dedim https://shadow.tech/int Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 internet sıkıntı burada. yurtdışı çıkışları bazen saçma bir şekilde düşüyor türkiyede. bide anlık oyunlar sıkıntı olur. ping sorunu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 uk chatbot'a transfer yazınca 10£ indirim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Aynen bilumum indirim kodu var. O şekildede işte efektif çalışıyormu nedir durum o önemli :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 5g bekleniyor bunun için huawei sağlam giriş yapacak. ama daha vakti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 bi demo hesap gibi bir şey verselermiş. 1 gün deneme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 nedir bunun mevzusu? uygulama içinde virtual bi pc oluşturup sana oradan oyun mu oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 bildiğin sanal pc işte. sana ait her şey. 1gbit dl 100mbit upload vermiş. uzaktaki pc e steam kur oyununu indir oyna şeklinde. torrente izin vermiyorsa çöp ashd H.265 encoded video stream for optimal image quality, even on low connections. falan demiş de yani bu tarz şeylere en kötü 3-5 saatlik demo hesap ver bana. connection nasıl test edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 PS Now'un PC versiyonu olmuş. Bunun gibi oluşumların sayısı son zamanlarda arttı hatta geçen Google'da duyurmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Buna ICO'dan girmiştim misal ama çöp :) https://welcome.playkey.net/en/lp/eu-quiz-before/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 serjuhan said: Buna ICO'dan girmiştim misal ama çöp :) https://welcome.playkey.net/en/lp/eu-quiz-before/ Abi nesi çöptü bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 AC Odyssey'i Google Project Stream'de oynadım 1 saat, cidden delay farkedilmeyecek düzeyde. Codec kalitesinin biraz artması gerek ama çok net oynanıyor. FPS oyunları bile competitive olmadıkları sürece oynanabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 trden mi denedin google stream'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ohyeah said: serjuhan said: Buna ICO'dan girmiştim misal ama çöp :) https://welcome.playkey.net/en/lp/eu-quiz-before/ Abi nesi çöptü bunun? Abi çöp demeyelim. Ben projeye güvenerek girdim ve 1,5 seneye yakın oldu. Ancak gel gelelim yatırım çöp oldu gitti. Ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Ya evet bi trial account tarzı birşey verseler ShadowPC için çok güzel olucak. Bir çok servis içinde yüklü olan oyunları sana oynatıyor ve başka oyun oynayamıyorsun. Shadow PC'de ise sana tamamen bir PCnin kontrolünü veriyor yani ister oyun oyna ister torrent indir ister x y z işte ne olursa. Win10'lu hazır canavar pc veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Üyelik yeri açılmadı bende. Fiyalar nasıl? MFi destekliyorsa düşünmem alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Silphatos said: trden mi denedin google stream'i? Los Angeles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Netcafe said: Bir çok servis içinde yüklü olan oyunları sana oynatıyor ve başka oyun oynayamıyorsun. Shadow PC'de ise sana tamamen bir PCnin kontrolünü veriyor yani ister oyun oyna ister torrent indir ister x y z işte ne olursa. Win10'lu hazır canavar pc veriyor. Kısıtlama kesin vardir ya.. Heleki torrent. Crackli oyun kurdurtmaz yani bence. Birde oyun oynamadığın zamanlarda mining e biraksan pc i kendi aylik ucretini cikartir. Onuda yedirmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Tr den kullanmak istesek adrese ne yazıyoruz? İngiltere lokasyonunundakileri kullansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Bu tur olusumlar fikir olarak cok guzel olsa da (SaaS) uygulamasi zor maalesef, lokal server olmadan. Adam getirir bursa ya kurar mesela kendi platformunu o zaman olabilir. Ya da CDN provider'lar bu yonde evrimlesecek. Burdan ingilteredeki server'a git gel, hatta ordan online oyna, distributed yapi olmadan pratik degil. Akamai gibi firmalarla anlasilip, daha sonra direk oraya tunneling yapilarak uygulanabilir. Guzel tez konusu lan aslinda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ücretleri göremedim ben, ille üye mi olmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 https://shop.shadow.tech/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 TR fiyatı ile düşünürsek, o pc'i fiziki olarak evime getirip kiralık kursa bile acaba derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zangief Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Hala bunu kullanan var mı acaba burada? Fiyatı €13 şuanda. En yakın Amsterdam'da server varmış ama ben vpn ile Türkiye'den türk kredi kartıyla satın alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 GeForce Now kullanıyorum, sorunsuz performans alıyorum. Gerek yok buna kasmaya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar