ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Ofiste bakkal defteri taşımaktan yoruldum, sadece not almakta kullanacağım, kalem desteği olan tablet tarzı bir şey arıyorum. Ucuz yollu, sadece bu amaca hizmet etmek için kullanılacak bir şey var mıdır tavsiye edeceğiniz?
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 samsunglar ucuz 1k civari kalemli modelli var.
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Tavsiyem bir arkadasindan rica et boyle bir aleti olandan, 1 hafta kullan. Ben de akilli kalem, kalemli tablet vs denedim, en sonunda yine old school kalem deftere donmustum. Bekledigin gibi bir deneyim olmayabilir, sorf bunun icin de 1-1.5k harcamak anlamsiz kalir sonra
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Ben alışamadıydım o işe senko doğru diyor. Bir de not almaya çalışırken toplantıda laf yediydim telefonla oynuyorum diye sdjf
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 en fenasi marvel colour your own icin gidip 7k bayilip boyama kitabi almak heralde sdf kalem güzel ama ya shaper3d denerim bi ara belki :P
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 abi paraya kıy pro al. daha iyi not alınan, yazıp çizilen alet görmedim.
Goering Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ZaugnaKhaldun said: Ofiste bakkal defteri taşımaktan yoruldum, sadece not almakta kullanacağım, kalem desteği olan tablet tarzı bir şey arıyorum. Ucuz yollu, sadece bu amaca hizmet etmek için kullanılacak bir şey var mıdır tavsiye edeceğiniz? denemedim, tanistigim bir arkadasin urunu: https://www.outliersnotebook.com.tr/
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 fena değilmiş aslında, fiyat da makul denenebilir gibi bu
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Win10lu küçük tabletler bu konuda çok iyi, office falan da yükleyince direk onenote a atıyorsun notları, tüm cihazlarından erişebiliyorsun falan çok kullanışlı. Şirket clouduna bağlayınca mis gibi verimlilik cihazı olmuştu benim için, excel mexcel hepsi nativede sağlam çalışıyor zaten tüm işlerimi onunla yapıyordum. AMA bendeki asus win8 zamanından kalma ve win10a geçtikten sonra kalem sürücüsü bi çalışıyor bi bozuluyor, eskiden gözbebekim olan alet tüm güvenilirliğini kaybetti yatak başı tableti oldu. O yüzden tavsiyem böyle bişey alacaksan türkiyede satışı, haliyle desteği olan bi ürün tercih et kalem malem bozulursa diye.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Goering said: ZaugnaKhaldun said: Ofiste bakkal defteri taşımaktan yoruldum, sadece not almakta kullanacağım, kalem desteği olan tablet tarzı bir şey arıyorum. Ucuz yollu, sadece bu amaca hizmet etmek için kullanılacak bir şey var mıdır tavsiye edeceğiniz? denemedim, tanistigim bir arkadasin urunu: https://www.outliersnotebook.com.tr/ İlk başta mantıklı görünüyor da pratik değil aslında. Tek olayı mikrodalgada silinebilir bir defter olması (kalemden mi yoksa defterden mi onu kestiremedim, muhtemelen kalemle ilgili). Uygulaması bedavaymış, indirip herhangi bir defterle kullanmak mümkün eğer ben bir detayı kaçırmadıysam. Üstelik notları scanleme, defteri mikrodalgada silme vs. gibi bir sürü ek uğraş getiriyor. Bunlarla uğraşacağıma notlarımı defterde saklar, defter bitince yenisini alır geçerim.
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 aynen lazim olan notu, grafigi foto cekiyorum zaten ordan gonder hemen iste slack ile mail ile ne ile gonderiyorsan. benim toplanti notlari mesela, kendi grubumuzda fln hep not deftelerine yaz, foto cek mail at seklinde gidiyordu. anca cok ust mevkiiler ile paylascaksak klavye de yazip geciriyordum. hatta cogu zaman adam whiteboard a ciziklio bisiler mesela, not alip notun icine ek o whiteboard resmini koyuyordum fln cillop. herkesin yontemi kendine pratik, amaa bence kagit kalem gayet yeterli.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 para basıp tıkır tıkır yazan bir tablet almadıktan sonra kesinlikle kalem gibi olmuyor. iki çü gün sürünür deftere dönersin geri. bu işin ucuz yollusu yine defter.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 UFak bi 12 inç macbook'um var, bu tarz işler için onu kullanıyorum, o da olmadı ayak üstü bir şeyse telefona not alıyorum. Kullandığım uygulama evernote. Yazarak not defteri biriktirmek aşırı saçma geliyor çünkü ctrl-f yapamıyorsun. Bildiğin çöp yani eski defterler.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 babadan kalma usuller iyi. yaz deftere. ha zaten adam hr, ne not alacak.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 dasaaa said: ha zaten adam hr, ne not alacak. ouch!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Outliers ucuz oldugu için bir denerim mutlaka da, görünüşe göre bu ihtiyacı tam olarak karşılayabilecek bir şey yok gibi
fresia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 "roket adam" said: UFak bi 12 inç macbook'um var, bu tarz işler için onu kullanıyorum, o da olmadı ayak üstü bir şeyse telefona not alıyorum. Kullandığım uygulama evernote. Yazarak not defteri biriktirmek aşırı saçma geliyor çünkü ctrl-f yapamıyorsun. Bildiğin çöp yani eski defterler. amma not defterleri toplantıda daha çalışkan gösteriyor
Öne çıkan mesajlar