Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Cokomantis said: https://store.steampowered.com/app/70400/Recettear_An_Item_Shops_Tale/ 6 lira, mutlaka alın. kapitalizm ho! zamanında korsanladığım için reklamını yapıyorum https://www.youtube.com/watch?v=lLvVryt1fLQ best game since uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 yine buldum alacak birşeyler bakalım ne zaman oynayabileceğiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Ne buldun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Jurassic World Evolution Song of the Deep Slay the Spire Kingdom Come: Deliverance Stonekeep Conquest of the New World Elite Dangerous: Horizons Carpe Fulger Bundle Bunları almışım şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 27 Dec, 2018 Lucius Demake Purchase Wallet 1,50 TL 25 Dec, 2018 Bad Dream: Coma Purchase Wallet 1,60 TL 25 Dec, 2018 Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour Purchase Wallet 30,80 TL 25 Dec, 2018 Book of Demons Manual Samuel Four Last Things Purchase Wallet 18,23 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 https://store.steampowered.com/app/452570/Battle_Chef_Brigade_Deluxe/ Battle Chef Brigade aldım da sevdim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 bitmeden son bir tur daha attim iste yeter artk, Jurassic World Evolution Kona Sanitarium Little Nightmares Complete Edition EVERSPACE Galactic Civilizations III Bulletstorm: Full Clip Edition House of the Dying Sun Blitzkrieg 3 - Digital Deluxe Edition Upgrade Blitzkrieg 3 Standard Edition Dreamfall Chapters: The Final Cut Edition Watch_Dogs Complete (WW) Watch_Dogs 2 - Black hat Stronghold Crusader 2 Ultimate Edition Watch_Dogs2 Gold Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 yarın akşam son :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Evil Bank aldım daha bişi almadım henüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Ken Follette's the pillars of the earth The Banner Saga 3 simdilik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 İkidir sıfır oyun ile kapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Oyun yok cunku, sik sok indie oyun oynamak isteyen buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Bana mac için GRIS, FRAN BOW, CAT LADY, DETENTION gibi kafası basan insan oyunu önerebilecek olursa dinliyorum. average intellect cafcaflı puzzle oyunlarla gelirseniz üzerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 fran bow güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Esh said: Oyun yok cunku, sik sok indie oyun oynamak isteyen buyursun indie de düzgün youn cıkmıyor ki bi binding of isaac graveyard keeper stardew valley cıktıda almadık mı olan herseyi almısım resmen divinity pathfinder frostpunk aldım toplamda 3 oyun 1 2 ay idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 En alinacaklari almissin zaten de simdiye kadar nasil almadin bunlari sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 overcooked alın baya eglendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Overcooked evde 4 kisi toplandiginda couch party icin birebir. Ama oyle bir konsept icin ultimate chicken horse daha iyi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Vikings Wolves of Midgard Ruiner sadece ikisini aldım ben bu salede. Viking gördüğüm en underrated oyunlardan, adı sanı duyulmamış, steam reviewleri karışık falan. Herkes bugluyor crashlıyor demiş de bende tertemiz patchlenmiş heralde. Oyun motoru ve fizikler nefis, müzikler nefis. Hikaye torchlight grimdawn victorvran helsing ne varsa hepsinden daha iyi. Kendine özel nüansları mekanikleri de var yeterince. Boss fightlar dark souls shadow of colossus tarzında. Viking chieftaini seçilip ana hikayenin dışında da raid yapıyorsun diğer klanlara yardım ediyorsun veya ister yağmalıyorsun ister vergiye bağlıyorsun falan daha ne olsun zaten. Multiplayer yok sorunlu/eksik diye, konsol port diye uide mouseover respond yok diye, çıkış fiyatı 40 euro diye (ki her sale %50 görmüş, şu an %75) yerden yere vurmuşlar. Steamde companion yok diyip negatif veren, yeşil saçlı viking yapamıyorum 2edgy almayın diyen var, milennialların gözü kör olsun. ---- Ruiner aynısının duyulmuş ve hack&slash'den shooter'a kaymış olanı. Ve efsane atmosferi var. O renk paleti, ekrana fırlayıp duran artworkler, o müzikler falan cyberpunk neon ekrandan akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Lunar sale başlamış, 60 TL lik alıma 10 TL lik indirim mi ne veriyor. Fiyatları karşılaştırmadım henüz ama winter dan daha iyi kampanya olabilir mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 emoticonu caldim https://steamcdn-a.akamaihd.net/steamcommunity/public/images/items/1017190/ee8b5dd0e5436c294fc138c1db767b297c036d79.png soyle birkac oyun: %90 https://store.steampowered.com/agecheck/app/546900/ %88 https://store.steampowered.com/app/595770/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 kaça satılıyor pazarda bu iconlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 kişiye özel yazıyordu her alımda coin veriyor onla alıyorsun, birde yakın geçmişte (winter sale) da alım yaptıysan direk coin veriyor onla başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 fear effectlerin gerçekleri nerde yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 abi 2 gün önce aldım frostpunk'ı 50 liradan, 30 lira olmuş. 20 lira için çirkeflik yapıp ticket açsammı baboş 20 liramı verin diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar