LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 The Seinfeld Story yılbaşı gecesi 21:00'da CNBC-E'de yayınlanacakmış. Dizinin bitiminden 6 yıl sonra kadro tekrar toplanarak böyle bir özel program yapmış. Merakla bekliyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya olmaz ki böyle şey, yılbaşı gecesi illaki evde oturacaksın demektir bu.. ayıp ![signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sen de bi gecelik alemlere ara ver be bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 10da biter, o zaman çıkarız bizde. Elimiz mahkum izleyecez.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yeni mi yoksa geçen seneki falan mı olacak? bir kere daha yayınlanmıştı galiba[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bi şekilde tekrarını verirler umarım yoksa heba olur.[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tekrarını verirler,verecekler, vermezlerse bile paylaşım programlarından bulunur kesin.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Geçen sene de Victoria secreti vermislerdi sonra tekrari oldu bu sene de kesin tekrar olur içiniz rahat olsun.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 e-mule'a baktımda... "Seinfeld Reunion" isimli bir bölüm buldum. Muhtemelen budur. 350MB[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 5 ocak çarşamba saat 20:00 tekrar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Çok güzel bir programdi bir saat kadar fln sürüyor. Eski bölümlerdfen görüntüler hele bir de en sonunda çekim hatalari varki geberdim gülmekten.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hoştu da ben bunun yanına özel bi dizi bölümü de beklerdim :D[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 en çok kramerin sigarayla birayı aynı anda içmesine bittim. Stand-up kısmının biraz daha fazla diziden alıntı kısımlarının biraz daha az olması daha güzel olurdu.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 güzeldi gerçekten larry david çok tırsak adammış dizi başlarda 1 sezon daha ısmarlanınca nası konu bulucam diye oturup ağlamış ahaha kramer'ın esinlendiği kişilik olan larry david'in gerçek hayattaki komşusunu görmek ilginçti bi de programın sonlarına doğru gösterdiği otopark bölümünde kramer'ın yaptığı doğaçlamalar mükemmeldi herkes yarılmış zaten sette "dizi burda bitmeliydi" falan diyolar ahaha[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 doğaçlamalar mükemmel dizideki ya. özellikle çekim hatalarındaki doğaçlamalar. bende çekim hataları var da: george - jerry could you do me a favor? jerry - hmm? what is it? george - can you tell me my line please? yarılıyolar hep beraber sonra[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Alomatik_2k, 01 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki: en çok kramerin sigarayla birayı aynı anda içmesine bittim. Stand-up kısmının biraz daha fazla diziden alıntı kısımlarının biraz daha az olması daha güzel olurdu. içeriye bişi almaya gidince alomatik kahkahlarla gulmeye basladı noldu diye kostum kacırdım bu sahneyi ama kramer ve george yaslanınca bayaagı deişmişler[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 demin vardı tekrarı saat 12'de tekrardan tekrarı var. süperdi bence. michael richards baya bi çökmüş diğer karakterler hala iyi fiziksel olarak bence[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Muhteşemdi nası özlemişim kramer'ı..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 walla yılbaşı gecesi oturdum izledim... şimdiye kadar izlediğim en güzel bölümü otoparkta kaldıkları kısmıydı seinfeld story i izleyince arabanın bozulup kramerın ufuğa bakmasının seneryonun bi parçası olmadığını görünce *!hatırlar , yeniden kopar :D:D:D:D:D:D* çok eğlenmişler ama diziyi çekerken her sahnesinde kırılıyolar[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master) [Bu mesaj Gwindon tarafından 06 Ocak 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Netten 1 sezon DVD'sini çektim, çok hoş yapmışlar, ilk sezondaki her bölüm için oyuncuların ve yapımcıların yorumları var, silinmiş sahne falan filan var. Güzel olmuş. Sezon 2'de sıra...[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: LvL_Sabo, 02 Ocak 2005 01:58 tarihinde demiş ki: doğaçlamalar mükemmel dizideki ya. özellikle çekim hatalarındaki doğaçlamalar. bende çekim hataları var da: george - jerry could you do me a favor? jerry - hmm? what is it? george - can you tell me my line please? yarılıyolar hep beraber sonra mhauhua süper ya seinfeld en bombardman dizidir evrendeki bide bizim kötü türk dizilerine bak[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 seinfeld bnm için hababam sınıfı gibdir,1000 kere izlsem bıkmam,dizinin o kadar çok hit ölümü var ki seçmek de zorlanmışlardır sanırım seinfeld story için bence broccoli bölümü harika idi :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bence en iyi bolumu georgeun havuzdan cıkıp cıplakken kadına yakalamdıgı bolum *i was in the pool* bu bolumu bilmeyen yoktur heralde :) seinfeld storydede gosteriyolardı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: December_Flower, 12 Ocak 2005 02:23 tarihinde demiş ki: seinfeld bnm için hababam sınıfı gibdir,1000 kere izlsem bıkmam +1000000000000000000000000000000000000 Cnbce bi ara 189x1 yapsa da izlesek. 2x1 falan kesmiyo artık.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 seinfeld hala yayınlanıyormu?artık cnbc-e izleyebileceğim bi tv varda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar