sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Nereden alacağız bu bunde ları ? Amazon.de shipping çakıyor. Shop4tr de stok kalmamış. pegasusoyuncak satıyor, ama çakıyor. Başka yerde de bulamadım. Core bundle 2019 veya Guilds of Ravnica Bundle lazım. Arkadaş gaza getirdi başlayalım diye, 20 sene geç kaldığımızı söyledim ama dinlemiyor illa aldıradcak aslkfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 amazon.com baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 istanbul beşiktaşta mısırlıbahçe sokakta pegasus oyuncak diye bi yer var. benim bildiğim tek yer orası kart satan. telefonla falan ulaşabiliyosan bi sor yoksa bile onlar bilir kesin. millet eskisi gibi gidip orda oynuyolardı falan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 @fisto Onda da delivery problemi. Choose a delivery option: AmazonGlobal and Amazon Global Store makes international shipping easy by calculating import fees at checkout, as well as clearing customs for you. In addition, you have the visibility to track your packages door-to-door. Learn more $18.09 AmazonGlobal Standard Shipping (Averages 9-14 business days) $60.13 AmazonGlobal Priority Shipping — get it Monday, Dec. 17 - Wednesday, Dec. 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 kermit said: istanbul beşiktaşta mısırlıbahçe sokakta pegasus oyuncak diye bi yer var. benim bildiğim tek yer orası kart satan. telefonla falan ulaşabiliyosan bi sor yoksa bile onlar bilir kesin. millet eskisi gibi gidip orda oynuyolardı falan baya Shop4tr de 190-200 TL olan bundlelar 280-300 TL orada ya. İçim elvermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 .com dan siparişi ver sonra customer’a free shipping istiyorum ya da siparişimi iptal edin yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Düşüyo mu öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 ben çok düşürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Tamam deneyeyim, tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 gavurdan getirsin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Pegasus oyuncak Yusuf Abi'nin sanırım eski saklkıkent'in sahibiydi. mtg distrübütörüydü sanırım bi dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 amazon.de den söyleyip, sonra hemen mail attım. shipping yüksekmiş ya iptal edin ya da free shipping yapın pls diye. bakalım hayırlısı. Guilds of Ravnica - Bundle 28,10 eur shipping 12 euro ameka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 amazon.de en acımasızı; siparişini iptal ederler %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Yazarım sonucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 amazon.com'dan dene iptal ederlerse. Orası da %99 siler kargoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 BonePART said: Pegasus oyuncak Yusuf Abi'nin sanırım eski saklkıkent'in sahibiydi. mtg distrübütörüydü sanırım bi dönem. Ahah Yusuf Kemal vefanınsa yakında kapanır orası. Çok iyi insan ama işletmeciliği facia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=magic+the+gathering Bundle iki kişilik set mi oluyordu ilk ikisi görür heralde işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 :D Günahını adınız adamcağızların Dear Can, I hope this Email finds you well. I have looked into your inquiry about the shipping fees and I am happy to tell you that I was able to deduct the shipping costs annd you will no longer be charged. Should you have any further questions please do not hesitate to contact us. Have a lovely day further! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Hayırlı olsun space İyce boku çıktı ticaretin esnaflığın. Geçirebildiğine geçiriyor kargoyu. Bi sorsana madem öyle niye alıyosunuz başta diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 çok yüklenmeyin bak bu taktiğe asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Sormayayım şimdi istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Fistan adamsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 mtg arena oynayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Abi arkadaş 10 sene önce 2-3 sene oynamış, onun hatırladığı kadarıyla bu bundle a karar verdik. (Ben redditte de sordum tabi) Kule sakinleri diye bir grup varmış, her cuma toplanıyolarmış. Her hafta da işte bu hafta ne oynasak diye anket yapıyorlar FB'da baktım. İkimiz de bu bundle dan aldık, kartlar gelsin bir aramızda oynayalım sonra bir yol çizeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Skyfire said: amazon.de en acımasızı; siparişini iptal ederler %99 alman acimaz, duygu barindirmaz zaten paraya da ihtiyaclari yok lutfen yapiyorlar esnafligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar