GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Toplam 69k dust. (15685 dustlanmayı bekliyo, nerf yerlerse daha çok dust alırsınız) Toplam 112 legendary, 66 sı standart. (6 golden) Ne kadar epic-rare golden cart curt var hepsini tek tek saymadım, ilgilenenlere yayın açarım bakarlar. Bütün Heroların Golden çerçevesi vardır ve full lvl dır hepsi. Legend dahil olmak üzere 52 tane kart arkalığı vardır. (heroiclerin kart arkalıklarını almadım, hepsini kendiniz alabilirsiniz, bütün exp-adv heroicleri açık) Nick değiştirme hakkı bulunuyor, aldıktan sonra istediğiniz nick yapabilirsiniz. Hesabın içinde Destiny 2 de var. (beleş verdikleri) Toplam 112 legend, tonla epic + rare kartı + 68415 dust ı olan, bütün Wild kartları ve Hall of fame kartları duran (bütün çıkmış will da gitmiş expansionlar ve adventureları duran) hesap. Sadece standart oynayacaksanız wild+hall of fame kartları dustlayabilirsiniz, tonla dust gelir. Hesapta bulunan 69k dust + bu wild kartların dustları ile önümüzdeki 2 sene istediğiniz desteyi yapabilirsiniz. Üzerinde şu an 2600 gold var, hergün artıyor görevlerin goldu alıyorum. Dürümle takas yok fds Fiyat ; 800 tl bu hesap için uygun olsa gerek, 450-500$ istemiyom. alında silim şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Tapu masrafları satıcıya ait ise konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 trollenmemiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 max arena win'i kaç khadgar var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 battle.net'ten mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ulan ben de mi satsam hesabı sadece hs hesabını ayrı olarak satamıyoruz di mi overwatch hots falan bende kalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Trolledik ama mesajı sildirdi sağlam tanıdıkları var bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 @Raylen olmuyor o ya zamanında bende niyetlendiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Tum herolarin golden olmasi iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 dust 71125 oldu, aka 71k legend sayısı 115 oldu, 69 u standard. alsın biri şunu bıktım görev yapmaya girmekten pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 uninstall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 üç beş bi şey getirsin diyo işte adam kuru kuruya silip napıcak. o arada bi nebze daha içini dolduruyor hesabın. ben de düşünüyorum satmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 niye silmek istiyorsun bu kadar sakfja, çok vaktini falan mı alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 oynamak istemiyom niye olacak lel baydım oyundan. üstüne vakit alıyo 30dk-1 saat görevlerle uğraşıyom 2 günde bir girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Virüsü uygun fiyata bize bulaştıracak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 GONDARCENGIZ said: oynamak istemiyom niye olacak lel baydım oyundan. üstüne vakit alıyo 30dk-1 saat görevlerle uğraşıyom 2 günde bir girip. bana hesap bilgilerin ile birlikte 100 TL atarsan seni bu vakit kaybı ve uğraştan kurtarabilirim. bence bu teklifimi bir düşün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 dust 75375 oldu legend 116 oldu 1600 de gold var güncelleme, hesap satılık hala fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 daed gaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar