logtrig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 arkadaşlar merhaba, cumartesi günü aracımı 5-10 dakikalık bir iş için ev arkadaşıma vermiştim, fulyadan bjk'ye inip bir şey bırakıp dönecekti eve. kendisi fulya kalp vakfının olduğu yokuş üzerindeki caddede dörtlüleri bir pastanenin önünde yakıp duruyor, araçtan inmek istiyor fakat arkadan gelen scooter'in geldiğini son anda farkediyor, motor yavaşlayıp yönünü sağa çeviriyor refleks olarak fakat benim aracın kapısının alt tarafına vuruyor. görünürde çok ciddi değilmiş gibi geldi bu bana, bükülme var düzeltirler dedim ama kapı kapanırken tam kapanmıyor, biraz sert kapatmak gerekiyor. doğuş oto maslak'a götürdüm, kapı değişecek dediler. onarımla halledemez miyiz dedim olmaz dediler. 5420 lira masraf çıkardılar. kafam çok karışık. kaskoyu bozsam tramer'e işleyecek prim artacak. arkadaş masrafları karşılayacağını söyledi bu arada. değer kaybını ondan alabilirim. kaskoyu bozmadan serviste yaptırıp nakit ödeme yapabilirim arkadaştan alıp. ama satarken yine değer kaybım olacak. diğer seçenek de sanayide işini iyi yapan yerlere onartmak. tavsiyelerinizi alabilir miyim? araç 2017 seat ibiza bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 sakın bunun için kaskoyu bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 düzgün bir usta halleder onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 2 hafta önce arkadan bir jeepe çarptım kaporta yamuldu baya. Servis değişecez dedi en az 6 7 bin tl tramerde kayıt görünecekti. Ben onda bile kaportayı ustaya götürdüm boyadı düzeltti 1700 tl felan masraf ettim. bu kazada hiç ama hiç götürme iyi bir usta çok rahat düzeltir bunu hatta kötü bir usta bile düzeltir o kısmı. Düzeltme yapacağından dolayı boyaya ihtiyaç duyabilirler. Bu ufacık kazadan dolayı sakın değiştirme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Hacım öğleden sonra beni ara, ustamız var tanıdık sanayide, hallettiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Bozdurulmaz bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Selam, Azcık büküm düzelttir gitsin. Boyaya falan bile gerek yok. Benim kapının vuruğunu camcıların vantuzu ile çekip düzelttim. Kenarlarda bükülme izleri kaldı, umursamıyorum. Yeter ki düzelttiklerinde kapı yuvasının hattına uysun. Yüzeye 20° açı ile bakınca uyumsuz görünmesin :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bozdur gitsin kaskoyu ya ver servise , usta bulup uğraştıgına değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 kaskoyu bozdur, farkı arkadaşın versin daha az masrafa girersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 abi bunu duzeltmek baya basit. herhangi bir kaportaci yapar... kasko bozdurma bunun icin, hasar bile yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 çekiç yok mu vuruver iki tane düzelir orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 tek sikinti orasi degil galiba, onden de iceri, mekanik ivir ziviri(mentese?) yamulmus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 yok deve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 deve olsa ayagi kirilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 aquila said: tek sikinti orasi degil galiba, onden de iceri, mekanik ivir ziviri(mentese?) yamulmus olabilir. son resimdeki açıdan baktığınızda boşluk var, servisteki adamlar bombe oluşmuş dedi. sağ taraftan aynı açıyla bakıldığında hiç boşluk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bkz. 40-45sn bak git yaptir, servise verme. http://www.youtube.com/watch?v=6hEx-wgrdAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Götür servise ver ama kasko dan değil arkadaşın ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Servisin maliyeti fazla. Ayrıca evet bozdurma premium'u boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 servis her zaman öyle der abi, para söğüşleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 sanayide hallettik cillop gibi oldu. araya 1000 lira sıkışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Iyi servis arac perte cikmis dememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 1000 TL çok fazla değil mi yahu kaskoyu bozdursan da anca o kadar öderdin ekstra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 abi tramerde 5400 liralık kayıt çıkacak, hem değer kaybı hem kasko primi artacak, 900 liraya yaptırdım kaskoyu zaten. daha fazla girecekti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar