Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Selamlar, 4 yıllık arabamı satıyorum. araç 56000km'de. Muayenesi geçen sene yapıldı. Dizel, manuel araç. Aracın 4 köşesinde ve şoför kapısında otoparkta olmuş çizikler/boya kalkmaları var. sahibinden ilanı da şöyle: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-kazasiz-boyasiz-dusuk-km-garantili-dizel-manuel-i30-627224046/detay/ Aracın kış lastiklerini de vereceğim. Normal lastikleri de bu sene Nisan'da değiştirdim. Fiyat 80k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Olm sen de mi idealtepedesin? Komşi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 KARDEŞİM BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURULARI BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 aynen metroya yakın taraftayım. kahvede kağıt oynayalım? df bu arada çiziklerin vs ayrıntılı fotoğrafını da atarım isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Bi de neden yağmurda çektiğin fotoğraflar (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 arabanın çiziği vuruğu çok belli olmasın diye çakallık yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 -Deno- said: Bi de neden yağmurda çektiğin fotoğraflar (facepalm) sabah çektim işte ilan açmadan önce. ilan vermeden oto kuaföre mi vereydim ne istiyorsun çiziği vuruğu ayrıca çekeceğim zaten soran görecek onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 CthuLhu said: -Deno- said: Bi de neden yağmurda çektiğin fotoğraflar (facepalm) sabah çektim işte ilan açmadan önce. ilan vermeden oto kuaföre mi vereydim ne istiyorsun çiziği vuruğu ayrıca çekeceğim zaten soran görecek onu. E evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 sebep? Satılacağı güne kadar kullanılacak zaten araba. Ne anlamı olacak bugün kuaföre verip yarın yağmur çamura çıkarmamın? alan adamın göreceği temizlik bu zaten. Araba gıcır gıcırken nasıl görünüyor diye merak eden google'dan baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Arabayı streçleyip aldığım günden beri parmak izi bile bırakmadım diye yazman gerekiyordu Bu arada niye bu kadar pahalı lan bu? Modeli de eski falan, i20 kadar dandini değildir ama kötüdür yine heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Neden böyle sorusunun cevabı bende değil abi cidden bilmiyorum. 82 falan ilanlar. 100k+ kmlere çıkınca 75-72 seviyesine geliyor. sıfırı da 151k. Arabanın kötülüğü yakıt tüketimi. şehir içi 7,5lt/100km seviyelerinde geziyor. Şehirlerarası 5,5lt. Onun dışında bir kusuru yok; seviyesine göre tabi. Karşılaştıracağın araba 2014 model 1 serisi, golf vs değil de ceed, megane vs olursa hepsinden üste koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Abi i30, 4 yaşında ve 80k tl öyle mi, ülke bitmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 araba iyidir, sunroof falan olsa çok iyi olur.. şu çizikler sanki siyah arabanın kaderi gibi. sen yapmasan da gelip çarpıyorlar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 bu zebani ev alacak diye sermaye topluyor kesin, prim vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 BarLOA said: araba iyidir, sunroof falan olsa çok iyi olur.. şu çizikler sanki siyah arabanın kaderi gibi. sen yapmasan da gelip çarpıyorlar. :/ panoramik açılır cam tavan var arabada. içinde, bozcaadada yıldızlar seyredildi arabanın sdf siyah arabaya tövbe ettim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 değişmemiş pek parçası yok zaten bizzat şahidim, hanımı yine iyi kullanıyor da kendisi (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 CthuLhu said: BarLOA said: araba iyidir, sunroof falan olsa çok iyi olur.. şu çizikler sanki siyah arabanın kaderi gibi. sen yapmasan da gelip çarpıyorlar. :/ panoramik açılır cam tavan var arabada. içinde, bozcaadada yıldızlar seyredildi arabanın sdf siyah arabaya tövbe ettim zaten. Ultraviolet isikla kontrol yapmadan almayin arabayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 CthuLhu said: Neden böyle sorusunun cevabı bende değil abi cidden bilmiyorum. 82 falan ilanlar. 100k+ kmlere çıkınca 75-72 seviyesine geliyor. sıfırı da 151k. Arabanın kötülüğü yakıt tüketimi. şehir içi 7,5lt/100km seviyelerinde geziyor. Şehirlerarası 5,5lt. Onun dışında bir kusuru yok; seviyesine göre tabi. Karşılaştıracağın araba 2014 model 1 serisi, golf vs değil de ceed, megane vs olursa hepsinden üste koyarım. goflten iyidir ya bu da, ceed de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 CthuLhu said: BarLOA said: araba iyidir, sunroof falan olsa çok iyi olur.. şu çizikler sanki siyah arabanın kaderi gibi. sen yapmasan da gelip çarpıyorlar. :/ panoramik açılır cam tavan var arabada. içinde, bozcaadada yıldızlar seyredildi arabanın sdf siyah arabaya tövbe ettim zaten. bi 5 dakka seyredilmistir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 ederi ne bilmiyorum ama bence yeni nesil hyundailer kialar tam turkiye arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 malesef arabada sevişilmedi arkadaşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 CthuLhu said: sebep? Satılacağı güne kadar kullanılacak zaten araba. Ne anlamı olacak bugün kuaföre verip yarın yağmur çamura çıkarmamın? alan adamın göreceği temizlik bu zaten. Araba gıcır gıcırken nasıl görünüyor diye merak eden google'dan baksın. Abi ben burdaki pro ikinci elciler kadar değilim, 2 - 3 kere sattım araba ama alıcı için algı meselesi bu. Yani adamda 'haa bu adam arabasına iyi bakıyor' algısı yaratıyor ne olursa olsun. Sürüyle araba var o modelde, hepsini gidip yerinde göremeyeceğine göre belli başlı faktörlere dikkat ediyor. Araban pislenecek ne de olsa bir sonraki gün değil konu yani orada. Bu adam arabasının üzerine titriyor, araba ile ilgili kusurları gizlemiyor algısı yaratmak karşı tarafta. Yoksa araba senin istersen off-road yap koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 CthuLhu said: sebep? Satılacağı güne kadar kullanılacak zaten araba. Ne anlamı olacak bugün kuaföre verip yarın yağmur çamura çıkarmamın? alan adamın göreceği temizlik bu zaten. Araba gıcır gıcırken nasıl görünüyor diye merak eden google'dan baksın. abi çok talihsiz gene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 fotolara baktım bi sıkıntı yok temiz görünüyor araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 arkadaşlar çamur takıntısı olanlar aramasın diye ilanı güncelleyeceğim. teşekkürler tavsiyeleriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar