khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Selamlar, Yeni ssd taktım bilgisayarıma ancak Bios ta ve aygıt yöneticisinde görünmesine rağmen disk yönetiminde görünmüyor ssd,haliyle bilgisayarda da hdd yi göremiyorum. Bu sorun hakkında fikri olan veya çözümünü bilen var mı acaba ? Not: Bios'a girdim AHCI görünüyor. Not 2 : Windows 10 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Yok mu yardım edebilecek birisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Disk management'ta formatlaman lazım ilk olarak. Eğer 2 hdd falan varsa, scroll down yapman lazım bu arada :P Ben de ilk başta göremediğimi sanmıştım. Jeton geç düştüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 yok mu yaninda gelen samsung magic disk fln, onu kullansana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 En kötü senaryoda da "Tom's Harware" said: What is your end goal? To put windows on the SSD as a boot drive? Game installs? Either way try this. Unplug all other drives. Connect new SSD to sata port 1. If you have a windows disk or USB try to install windows onto it. Get to the disk partition section and format it. Cancel installation. Power down. Replug in old harddrive, boot into windows, check disk management again. Oh and double check sata mode is set to AHCI in the bios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Disk management ta görünmüyor işte bende ona baktım ama yok. Bios ta ve aygıt yöneticisinde var. bios a girdim ama orada da ahci görünüyor. hiç bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 chipset driverlarini bi güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Biosta yada aygıt yöneticisinde bir harf atanmış olarak görünüyor mu? Harf atanmışsa windows gezgininde direk F:/ diye yolunu yazıp entera bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 ubuntu yaz bi usbye, try ubuntu -> disks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Farklı sata slotu dene eğer denemediysen, ben öyle çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 sata slotları da ekran kartının altına kalıyor sökmeye korkuyorum zaten var olanı çok zor taktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Ekran kartını söküp takacan abi tabi ki SATA kablosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar