Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Oğlumuzun gözlerindeki alerjiyi ciddi oranda tetiklemesi nedeniyle kızımız Karadut için yeni bir yuva arıyoruz. British Short Hair, annesini ve babasını da bildiğimiz, yavruyken sahiplendiğimiz şapşiği çok istesek de evde tutma şansımız yok. Bir süredir tanıdığımızın evinde ancak artık kalıcı bir yuvaya ihtiyacı var. İlgilenenler olursa daha fazla bilgi paylaşabilirim. https://i.postimg.cc/VLFJbcVb/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Kaç yaşında, kısır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 1.5, henüz kısırlaştırılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Şehir neresi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 oha cok iyi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 2 kedim olmasa atlardım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Etrafa koku bırakıyordur şimdi bu fjj Biizmkinim kızgın döneminde bıraktığı koku yıllarca gitmedi anasını satim fjdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Gangren said: İstanbul. Ankara olsa gormeye gelirdik ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 daha hızlı bir şekilde yuva bulunsun istiyorsan genel bilgileri benle paylaş, semt, telefon, aşıları tam mı, yanında mama veriyor musun (vermiyorsan sıkıntı değil yani, varsa artı olur) vs şeklinde. böle sokaklardan kedi köpek kurtaran birkaç kız var tanıdığım, onlara veririm ilan olarak paylaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 kısır olsaydı evimin kedisi, çocuklarımın evcil hayvanı yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 kısırlaştırırsın çok istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar