Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 4.Hafta | Schalke-Galatasaray (06.11.18)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada 2. gol %100 ofsayt. Schalke'li forvet ofsaytta ve tam Muslera'nın önünde durarak görmesini engelliyor.

Red said:

Onyekuru yüzyılın balonu. Feguli oynasa golümüz vardi

ben bunu ilk maçta dedim, rodrigues 10 kat daha iyi bu adamdan diye. ben dedikten 10 dakka sonra kıçı kırık bi gol attı diye burada dalga geçmiştiniz. o günden sonra da zaten 1 tane bile olumlu hareketi olmadı 3 aydır.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Schalke kadar makine gibi oynayan bir takım turkiyede yok. Yapmaya calıstıkları sey bayagı belli oluyor her hucumda her topta her pasta.

şuna +1

adamların sıkıntısı düşündüklerini uygulayacak yeteneklerinin kısıtlı olması. hani hücuma çıkarken hep doğru pasları deniyorlar doğru adamlara ama başarısız oluyorlar veya son toplarda ağır sıçıyorlar. öyle başı boş taktiksiz kaos futbolu oynamıyor schalke
Mesaj tarihi:
Bu macta Belhanda'ya laf etmek icin nefret kasmak lazım. Sahada oynamaya calısan tek adam.

Bizim takımda hic kimsenin gucu de hızı da schalkeye yetmiyor. Bir kere yetti onu da daga tasa vurdu iste.
Mesaj tarihi:
Esh said:

almanyada kacinci bu schalke ya? ilk 10da fgalan olamaz boyle bi takim

akhisar falan daha az top eziyo su adamlardan

almanya'nın feneri, küme düşme potasındalardı en son. Ama ALMANLIK işte yetiyor
Mesaj tarihi:
gs'nin tüm şl grubu kümeye oynuyor da muğdatla bbw ömer bayramla olacak iş değil buralar, lokomotifin 0 çekmesi de büyük şans grupta aslında bir de sonraki onlarla oynayacak gs
Mesaj tarihi:
ömer bayrama transfer edileceğine o bonservis parasını gomisin maaşına ateşleselerdi vay arkadaş ya

hem santraforsuz kalmıcaktık hem de en azından ligde saçmasalak puan kayıpları olmazdı bu kadar
Mesaj tarihi:
Valla problem kimin oynadıgından cok ne oynandıgı. Bu seviyede alt yapı oyuncun bile oynasa belli bir tempoda belli bir sablonbda oynamalı. En sevmedigim laf ama son 10 mactır falan "Taktik maktik yok bam bam bam" oynuyoruz ve onu da oynayamıyoruz.

Schalke oyle inanılmaz bir oyun oynamıyor. Tempolular ve bir sablonları var. O sablonu tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar uyguluyorlar sonunda basarılı oluyorlar ya da olmuyorlar.
  • Yeni Oluştur...