sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bu arada 2. gol %100 ofsayt. Schalke'li forvet ofsaytta ve tam Muslera'nın önünde durarak görmesini engelliyor. Red said: Onyekuru yüzyılın balonu. Feguli oynasa golümüz vardi ben bunu ilk maçta dedim, rodrigues 10 kat daha iyi bu adamdan diye. ben dedikten 10 dakka sonra kıçı kırık bi gol attı diye burada dalga geçmiştiniz. o günden sonra da zaten 1 tane bile olumlu hareketi olmadı 3 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Bizim ezberlenmis bir tane bile hucum organizasyonumuz yokken adamlar 2-3 une laf etmek komedi. Gecen macta yazmıstım gidip bulup okuyabilirsin Esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 madcow said: Schalke kadar makine gibi oynayan bir takım turkiyede yok. Yapmaya calıstıkları sey bayagı belli oluyor her hucumda her topta her pasta. şuna +1 adamların sıkıntısı düşündüklerini uygulayacak yeteneklerinin kısıtlı olması. hani hücuma çıkarken hep doğru pasları deniyorlar doğru adamlara ama başarısız oluyorlar veya son toplarda ağır sıçıyorlar. öyle başı boş taktiksiz kaos futbolu oynamıyor schalke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 ben bu takimin herhangi bisey calistigindan supheliyim, arada bir toplanip cimde kosyular filan, bi de agirlik magirlik yapiyolar hava kotuyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 ben bu duran top ustasi Belhanda'nin ortasina kafa vurabilen bitane adam gormedim, goren var mi gifini vidyosunu koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 takımda herhangi bir topa kafa vurabilen adam yok ki asflkasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Bu macta Belhanda'ya laf etmek icin nefret kasmak lazım. Sahada oynamaya calısan tek adam. Bizim takımda hic kimsenin gucu de hızı da schalkeye yetmiyor. Bir kere yetti onu da daga tasa vurdu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Mugdatinho girdi 2 3 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Muğdat şimdi çevirir maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bu macina laf etmiyorum ki duran toplarina laf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 almanyada kacinci bu schalke ya? ilk 10da fgalan olamaz boyle bi takim akhisar falan daha az top eziyo su adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 mugdat da 2 sprint atip olecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Esh said: almanyada kacinci bu schalke ya? ilk 10da fgalan olamaz boyle bi takim akhisar falan daha az top eziyo su adamlardan 14 Puan 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Esh said: almanyada kacinci bu schalke ya? ilk 10da fgalan olamaz boyle bi takim akhisar falan daha az top eziyo su adamlardan almanya'nın feneri, küme düşme potasındalardı en son. Ama ALMANLIK işte yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Bu kadar kötü bir Schalke'yi kaçırmak çok kötü oldu. Biz de kadrosuz çıktık tabii maça o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Valla 2 mactır schalke bizi kacırıyor. 5 er 5 er atmaları gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 gs'nin tüm şl grubu kümeye oynuyor da muğdatla bbw ömer bayramla olacak iş değil buralar, lokomotifin 0 çekmesi de büyük şans grupta aslında bir de sonraki onlarla oynayacak gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 erzurumspor macinda rotasyon yapar diye topladigimiz adamlari mecburen cl macinda oynatinca boyle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 10-8-4-0 olursa puanlar olay bitmiş zaten schalke içeride lokomotifi rahat yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 1. Pot takimi avaraj takimi olmus gruba bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 ömer bayrama transfer edileceğine o bonservis parasını gomisin maaşına ateşleselerdi vay arkadaş ya hem santraforsuz kalmıcaktık hem de en azından ligde saçmasalak puan kayıpları olmazdı bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Valla problem kimin oynadıgından cok ne oynandıgı. Bu seviyede alt yapı oyuncun bile oynasa belli bir tempoda belli bir sablonbda oynamalı. En sevmedigim laf ama son 10 mactır falan "Taktik maktik yok bam bam bam" oynuyoruz ve onu da oynayamıyoruz. Schalke oyle inanılmaz bir oyun oynamıyor. Tempolular ve bir sablonları var. O sablonu tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar uyguluyorlar sonunda basarılı oluyorlar ya da olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 sezon sonu transfer de gelmeyince, terim agustos ortasi exit scam ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bu suttan sonra kapattim ben asdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 adamlarda bi rodrigez olsa heralde 5 olmustu mac ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar