sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Nikahtan sonra itimizi de alıp bir yere gidelim diyoruz. Tarih, Aralık sonu gibi. Aşağı yukarı beklentiler şöyle; 1- Doğa ile iç içe, tercihen dağ havası falan. Kar olabilir, olmayabilir de. 2-Doğada olsun ama, konforlu da olsun. Rahat edelim, sıcak olsun, yemek imkanları iyi olsun falan. Mal mal insanlar olmasın etrafta, mümkün olduğunca izole olsun. 3- İt friendly bir yer olsun. İti alalım ormanda yürüyüşe çıkalım, çakallar ile dans edelim. Selimiye'ye gitmiştik yıllar önce, orayı düşündük yine. Bu tarife uyan bir yer gibi aşağı yukarı. Ama önerileri de duymak isterim. Thx. DEV EDIT: YURTİÇİ :P
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 norvec - alta - tromso guzel saydiklarina
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 1) İtin modeli ne? 2) İtin modeli sıkıntılı bir şey değilse iti ver ya da itinin yemini suyunu vermeye bir arkadaşını çağır. 2 gün sizsiz yaşamayı öğrensin.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 yurtdisi guzel olur ama itle ucak kasar, boyle durumlarda kuponlara sakiz yaziyoruz
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 İt bu: https://forum.paticik.com/read.php?22,8835672,page=1 Ya yurtdışı istemiyoruz, git gel telaşı otu boku + pahalı şuan. Arabayla kafamıza göre binip geze geze gitmek istiyoruz. İti de istediğimiz için alıyoruz, yoksa bırakacak yer var. O da bizimle olsun istiyoruz ondan. Uludağ olabilir de, kayak sezonu ya, olur mu ki.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Aralık sonu daha kayak olmaz ya. Yilbadina dikkat edin ama
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 16 Aralık gibi. Valla geçen hafta kar yağmaya başladı uludağa, bir bakalım. Rize İzmir'den biraz uzak kanka :D 18 h 7 min (1,478.9 km) via D010/E70
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Ohaaa lan çok güzelmiş bu itin modeli. En sevdiğimden. Cins gibi ama değil ama cinse de çok benziyor ama aslında sadece benziyor! Eve gidince benim hatuna sorarım. Onda var itli gidilebilecek yerler listesi.
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 *bozcaarmut da guzel oraya da bak, baya kamp yapan da var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Ben de diyorum bademli ne alaka :) Bozcaarmut ne güzelmiş ya, cennet gibi. Araştırayım.
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 direk sorabilirsin bisey cikarsa, bilecikliyim sdfg
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Abant, yedigoller falan olabilir. Veya orman işi olmaz ama kapadokya falan olabilir
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 WaNTeD said: direk sorabilirsin bisey cikarsa, bilecikliyim sdfg Soru1: Otel yok galiba bölgede? Yalnızca kamp mı?
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 http://www.idablue.com.tr/ Buraya gittim ben, baya guzel. Fakat it friendly mi onu bilmiyorum. Arayip teyit etmek gerekebilir.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Hatun sormuştu burayı, it friendly değilmiş :( Çok güzele benziyordu, iyice üzüldüm şimdi sdf
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Tuh, kotu olmus it friendly olmamalari. Bi yer daha vardi bizim boyle gittigimiz. Burasi kadar konforlu degildi ama yine fena degildi. Eve gidince bakayim, simdi hatirlamiyorum hic.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 balayı gitmeyin, o parayla dolar alın. yurtdışına işbaşvurusu yapın, ülkeden kaçın gidin, çoluk cocuğu yabancı ülkede büyütün oranın vatandaşı yapın, win win.
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 detayli bakamadim ama https://www.airbnb.com.tr/rooms/18048128?guests=2&adults=2 2-3 km mis burasi . kinik koyu - pazaryeri civar koyler turistiklesti azicik son zamanda, pansiyon vb bulabilirsin gibi. Ama gol dibinde yok maalesef
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 sipeyskeyk said: Nikahtan sonra itimizi de alıp bir yere gidelim diyoruz. Tarih, Aralık sonu gibi. Aşağı yukarı beklentiler şöyle; 1- Doğa ile iç içe, tercihen dağ havası falan. Kar olabilir, olmayabilir de. 2-Doğada olsun ama, konforlu da olsun. Rahat edelim, sıcak olsun, yemek imkanları iyi olsun falan. Mal mal insanlar olmasın etrafta, mümkün olduğunca izole olsun. 3- İt friendly bir yer olsun. İti alalım ormanda yürüyüşe çıkalım, çakallar ile dans edelim. Selimiye'ye gitmiştik yıllar önce, orayı düşündük yine. Bu tarife uyan bir yer gibi aşağı yukarı. Ama önerileri de duymak isterim. Thx. DEV EDIT: YURTİÇİ :P Biz la gazelle Resorta gittik balayı için bir bak yeterli gitmen için sdfds
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 sipeyskeyk said: Nikahtan sonra itimizi de alıp bir yere gidelim diyoruz. Tarih, Aralık sonu gibi. Aşağı yukarı beklentiler şöyle; 1- Doğa ile iç içe, tercihen dağ havası falan. Kar olabilir, olmayabilir de. 2-Doğada olsun ama, konforlu da olsun. Rahat edelim, sıcak olsun, yemek imkanları iyi olsun falan. Mal mal insanlar olmasın etrafta, mümkün olduğunca izole olsun. 3- İt friendly bir yer olsun. İti alalım ormanda yürüyüşe çıkalım, çakallar ile dans edelim. Selimiye'ye gitmiştik yıllar önce, orayı düşündük yine. Bu tarife uyan bir yer gibi aşağı yukarı. Ama önerileri de duymak isterim. Thx. DEV EDIT: YURTİÇİ :P yurtici demeyeydin buraya gel derdim. durmitor'da guzel yerler vardir illa ki. ya da biogradska.
Öne çıkan mesajlar