ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 totemic said: Bir ordu Fenerli futbolcuyu kovalıyor kovalanan adam kırmızı kart görüyor. Chaos is everywhere.. o adam omuzdan osmanlı tokadı çıkarıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 imam osurursa cemaat sıçar.. bölümün modu bir hakem kararı için onun gibi düşünmeyene troll derse arkasındaki fanatikler hakaret de eder, başka şeyler de yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Esas sıkıntı bu kadar koyu taraftar olan kişileri mod yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 şut atan adama herkes kaysın ölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 bu saate 50 sayfa olmuştur kesin diye geldim, hayal kırıklığımla birlikte gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 penaltıda yorum farkının kaynağı şu olmalı, müdahale topun oynandığı yerde mi, değil mi? şut atan adama kayılmış olsa faul olur. eğer futbolcu topu ayağından çıkardıysa ve kendisine gelen müdahale kasıtlı ya da kontrolsüz güç değilse, yani sadece dikkatsizlikten kaynaklı ise faul olmaz. isla topu önceden çıkardı mı çıkarmadı mı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 dikkatsizlikten kaynaklı adamın agzına bacak sokarsan kırmızı değil devam mesela çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 kontrolsüz güç güç değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 orada holding an opponent diyor ya mesela sen ona geçen haftalarda penaltı olmaz diyordun böyle tutmaya/çekmeye. onu napıcaz? bugün de madcow çıkar o şarja penaltı olmaz der senin mantıgınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Desin.. Yorum farki diyorum boyle olunca.. trol diyip insanlara hedef yapmıyorum. Kendi fikrim varsa aksine onu söylüyorum bence soyle bence boyle diye.. Siz istiyorsunuz ki herkes sizinle hemfikir olsun. Olmayan trol Olmayan forumu kirletiyor Olmayan futbol cahili.. Sizsiniz tamam sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 applev0dka said: dikkatsizlikten kaynaklı adamın agzına bacak sokarsan kırmızı değil devam mesela çok güzel... screenshot ile dediğinin ne alakası var? dikkatsizlikten kaynaklı pozisyonun oyunun oynandığı yerde olmasından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Orda handling the ball da yazıyor ama bilmemkac tane elle mudahale tipi icin duduk calınmıyor. Hepsinin alt metinleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mal bu gs ya ahdjgkagdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ginaly said: applev0dka said: dikkatsizlikten kaynaklı adamın agzına bacak sokarsan kırmızı değil devam mesela çok güzel... screenshot ile dediğinin ne alakası var? dikkatsizlikten kaynaklı pozisyonun oyunun oynandığı yerde olmasından bahsediyorum. Kalecinin darbesinden 1 saniye once adamin topu ayagindan çıkarması kalecinin adama hamle yapmis olduğu gerçeğini değiştiriyor mu ?? Kaleci harekete başladığında topun oldugu bölgeye hamle yapmiyor mu ? Bence net penalti daha ne olsun penalti icin mesela soyleyin ona gore konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Şu penaltıyı bile tartışıyorsunuz ya asdf. Madem top ayaktan çıkınca birşey olmuyorsa Alper niye sarı kart gördü abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 apple, ben penaltıdır değildir demedim, penaltı olup olmamasına ilişkin yorumun, topun oynandığı yerde olup olmadığına göre yapılması gerektiğini söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Yapabilirisn oyle bir yorum tabi ki ama bence yanlis. O zaman topsuz kosan herkesi önune kayarak yıkarsın degil mi ? Topsuz oyunda da faul yani bazi hareketler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ya şu dandik halimiz bile yetti gsye, yazık bu takıma :D. Zaaa yok mu bu hafta gençler? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 applev0dka said: Yapabilirisn oyle bir yorum tabi ki ama bence yanlis. O zaman topsuz kosan herkesi önune kayarak yıkarsın degil mi ? Topsuz oyunda da faul yani bazi hareketler :) yahu careless hareketten bahsediyoruz. örneğin, topsuz alanda iki adamın biri önde biri arkada yakın mesafede koştuğunu düşün, biri yanlışlıkla diğerinin ayağına bastı diyelim, bu faul değil. careless bu. (harekette kasıt, fazla güç kullanımı ve reckless bi tavır da olmadığı varsayımıyla) topsuz adamın önüne kayarsan zaten bu careless değil, durdurma amaçlı, bu tabi ki faul olacak. bu dediklerimden muslera careless geldi çarptı anlamı çıkmasın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 anlattığın şey tam da faulun tanımı, bir de anlatıp anlatıp faul değil bu yazmışsın.. daha fazla laf anlatmaya çaba haramayacağım bir trol olarak görevimi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ikiden fazla değişken olduğunda analitik düşünemiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Şunu VAR hakem palabı.ık izleyip sarı ok yeterli demiş. ahah https://twitter.com/vuralsahin/status/1058470977342967808?s=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ginaly said: ikiden fazla değişken olduğunda analitik düşünemiyorsun bence. Biri sizle ayni fikirde olmadığında hakaret etmeden fikrinizi izah edemiyorsunuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Sari ok yeterli ona zaten? Ama oiki dallamanin atismasini okumak paha bicilemez agdjjag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Ne güzel oldu yahu bizim için.. yarın başakcity maçını olurda kazanırsak of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar