Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 FT'ye 7 cok. Hasan'in 8 aldigi yerde FT 7'lik birsey yapmadi. Belhanda eksik tabi de sevk edilmemisti. Belhanda - Soldado 3-5 daha mantikli olurdu. Jailson normal. Hasan'in daha fazla almasi lazim. Rodriguez'i filan bilmiyorum acikcasi. Hele hele SG'ni raporlarinin yumusatildigi ortamda FT'ye 7 verilmesi sacmalik. Su Donk'un ucan tekmesi denen sey bu arada dun koyulan videodaki 11. saniyedeki ortaya dalisi mi? O goruntude ucan tekmeyle alakasi yoktu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 hasana sezonu kapattirirdim ben. hatta kovulursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Muslera’yi unutmuslar ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Sotto said: FT'ye 7 cok. Hasan'in 8 aldigi yerde FT 7'lik birsey yapmadi. Belhanda eksik tabi de sevk edilmemisti. Belhanda - Soldado 3-5 daha mantikli olurdu. Jailson normal. Hasan'in daha fazla almasi lazim. Rodriguez'i filan bilmiyorum acikcasi. Hele hele SG'ni raporlarinin yumusatildigi ortamda FT'ye 7 verilmesi sacmalik. Su Donk'un ucan tekmesi denen sey bu arada dun koyulan videodaki 11. saniyedeki ortaya dalisi mi? O goruntude ucan tekmeyle alakasi yoktu da. Aynen o dalış 6 maç. Ama o dalışın 1-2 saniye öncesinde el kol harras çeken Harun sevki yok. Rodrigues 3 maç çünkü adam kovalamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kizillelma said: Cezalar Fatih Terim 7 müsabaka Hasan Şaş 8 müsabaka Donk. 6 Ndiaye 5 Rodrigues 3 Soldado 6 Jailson 8 Galatasaray için cezalar çok ağır. Rodri yerine Belhanda olması gerekiyor. Donk ve Ndiaye için cezalar fazla. Koskoca FB takımında ve yedek kulübesinde kavgaya karışan 2 kişi var yani... :) peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 applev0dka said: Onu çekme bunu cek diyip cikarip gösterse haber olurmus.. Su tavir klasik terim iste. Haber degeri bile yok mac icinde uefa temsilcisi gelip FT'den ozur dilemis kameramanin tavri icin. Cunku adam kendine ayrilan alanda maci izlerken arkadan cekilsene diyen bir kameraman var ortada. Ne cok biliyorsunuz herseyi. Sallamak bedava zaten emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 listede tek belhanda eksik kalmış, onu da sonradan eklerler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 gs lilere az vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Fenerbahçeyi ligde tutmak hatta şampiyon yapmak için ilk operasyon Galatasaray'a yapıldı. Sırada beşiktaş var. En ufak olayda o tarafa da ceza yağacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ya olayin Fener'le ilgisi yok bence Donk ve Rodriguez agir geldi gorduklerime gore ama FT'ye 7 mac asiri sacma. Rakibine fiziksel mudahelede bulunup ana avrat soven TD'ye 1 mac verilip gecistirildi, raporlar yumusatildi. Hakem raporu varmis da bilmemne. Artik goruntuden verilmiyor mu cezalar hangi rapor. Adam tukurmedim tehdit etmedim de dedi ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 fenerbahce devreyi 20 puanla kapatsin da opsun basina koysun ne sampiyonlugu dhsfjg. 18. hafta bursa deplasmani donusu kume hattinda olmasinlar iyi hatta o fikstur ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 ha bir de bu ulkede gazeteci darp eden topcumsular 2 ser mac ceza ile falan yirtarken kimse su cezalar hakkaniyetli demesin. FT bu saatten sonra her firsatta konusur zaten. sezon bitti cunku. sdgkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 hakeme el kol hareketlerinle belli olacak şekilde küfür et hakeme tükür maç bitiminde hakeme yine hakaret et maç bitiminde mhk başkanına da hakaret et maç bitiminde hakeme bir de bela oku 7 maç az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 gerçi bu cezalar daha tahkime gidecek dönecek gelecek bir sürü işi var. düşer ama FB'den sadece 2 oyuncunun kart görmesi saçma. o kadar kavgada sadece 2si mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 hakeme or.spu cocugu dese oysa 1 mac ile yirtacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 bu cezalar azdır, çoktur bunlara karar vermek güç, neye göre veriliyor ölçüsü ne bilen yoktur herhalde burada, o yüzden hiç ona girmiyorum ama olayları başlatan soldado ve belhanda. biri 6 maç alırken biri 0 maç. buna yapılabilecek bir yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 doğru aslında. hakkını verelim, belhanda'nın da en az 8 maç alması gerekşyordu. ayrıca rodriyi anlamadım dfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 belhandayi hicbirimiz cozemedik asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 belhanda nasıl yedirdi ama, helal olsun aslanım benim. melo olacak inşallah. fener'e karşı böyle adam lazım. jailson gibi adamlar var karşında, aynı şekilde cevap vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 7 maö yok işte ft gs li olsam sevinirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 cunku onlerindeki VAR'i bile izlemeye yetemeyen bir hakem grubu var. adamlar dakikalarca izleyip belhanda sari, soldado kirmizi dedi. uzerine raporunda da ekstra birsey yoksa belhanda ile ilgili durum buna cikiyor. cozum sunmasi gereken kurum sorun yaratmaktan baska bir boka yaramiyor. bunu belhandanin bizim kulupten en cok ceza almasi gereken oyuncu olmasi gerekirken soyluyorum yani. ama donk 6, ndiaye 5, rodrigues 3 ne alaka ya. hatta hasan 8 iken FT 7 nasil oluyor. FT 7 haketti ise hasan 15 falan olmasi lazim. neyse bu kararlarin FB ile de alakasi yok. yuruyedur basakcity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Jailson da nasil bi outlaw ismiyse amk, isim aksiyon uyumu 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 topic şu anda tam olarak "SİZİN ADAMINIZ ALMIYO MU SES KAYDI SİZİN ADAMINIZ DA ALIYO"ya döndü yalnız shadasjndmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 pattisliborek said: applev0dka said: Onu çekme bunu cek diyip cikarip gösterse haber olurmus.. Su tavir klasik terim iste. Haber degeri bile yok mac icinde uefa temsilcisi gelip FT'den ozur dilemis kameramanin tavri icin. Cunku adam kendine ayrilan alanda maci izlerken arkadan cekilsene diyen bir kameraman var ortada. Ne cok biliyorsunuz herseyi. Sallamak bedava zaten emenike. Ben hakli haksiz yorumu yapmadim ki. Tavrini degerlendirdim sadece. Hakli da olabilir yani pek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Bi dakka bi dakka jailson tokat attı 8 mac aldı. FT sahada hakeme ne demis olabilir ya da acıklamalarda ne yaptı da 7 mac aldı? Gecen sene aynılarını aykut yaptı her mactan sonra 1 mac bile ceza almadı herif? AHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar