Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 11.Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe (02.11.18 - 21.00)

Celtics

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

yekeyeke said:

Olayların başında yer alan Belhanda'nın hiç ceza almaması + sarı kartla yırtması sorun değil de Jailson mu sorun :D. Abi Allah rızası için azıcık objektif olun ya...

Doğrudur yanlıştır Fırat ona sarı diğerine kırmızı vermiş. Bunu sorgularsın, Belhanda niye kırmızı değil dersin, sıkıntı yok. Ama Jailson resmen durup dururken adama gelip tokat atıp kaçıyor. Yine söylüyorum o tokat olmasa bu iş bu kadar büyümezdi. Fırat denen megaloman olayları gördüğünde çözse yine bu iş buralara gelmezdi.

Haliyle bu iş sonunda en büyük cezayı Jailson ve Fırat almalı.

Fırat da ciddi bir süre kızağa çekilmeli. Derbi sabahı aynada 2 saat saç yapmakla maça hazırlanılmıyor.

belhanda en başta soldadoya yumruk atmasa, soldadoyla kapışmaya başlamasa demiyorsun da olayların kızıştığı anda ortama giren jailson vurmasa diyorsun sdsafsda aslında fenerbahçe olarak hiç maça çıkmasaydık hiç olay olmazdı sanki bütün suç ali koçta?
Sosyal ağlarda paylaş

Orta sahada o olay biter kartlar verilir gecistirilirdi. Iki futbolcu birbiriyle dalasir bunlar ilk defa olan seyler degil. Her dalasan futbolcu icin takimlar birbirine mi giriyor? Hengame cikmasinin sebebi Jailson'un malca hareketi.

Kimsenin Belhanda'yi savundugu yok da daha once dedigim gibi yuze fiziksel mudahele ince cizgi futbolda yumruk/tokat her ne ise. Bunu yapinca ortaligin karismasi normal. Gazozuna bile macta rakibin sizin suratiniza yapistirdiktan sonra ortaligin karismayacagini dusunuyor musunuz?

Yoksa iki kisi dalasir, birbirlerine kafa tokusturur, ittirmeler olur, ayirilir biter. Bunlar olmayan seyler degil. Kartlari verilir gecer. Firat'in hatasi da oydu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

pattisliborek said:

yekeyeke said:

Olayların başında yer alan Belhanda'nın hiç ceza almaması + sarı kartla yırtması sorun değil de Jailson mu sorun :D. Abi Allah rızası için azıcık objektif olun ya...

Doğrudur yanlıştır Fırat ona sarı diğerine kırmızı vermiş. Bunu sorgularsın, Belhanda niye kırmızı değil dersin, sıkıntı yok. Ama Jailson resmen durup dururken adama gelip tokat atıp kaçıyor. Yine söylüyorum o tokat olmasa bu iş bu kadar büyümezdi. Fırat denen megaloman olayları gördüğünde çözse yine bu iş buralara gelmezdi.

Haliyle bu iş sonunda en büyük cezayı Jailson ve Fırat almalı.

Fırat da ciddi bir süre kızağa çekilmeli. Derbi sabahı aynada 2 saat saç yapmakla maça hazırlanılmıyor.

belhanda en başta soldadoya yumruk atmasa, soldadoyla kapışmaya başlamasa demiyorsun da olayların kızıştığı anda ortama giren jailson vurmasa diyorsun sdsafsda aslında fenerbahçe olarak hiç maça çıkmasaydık hiç olay olmazdı sanki bütün suç ali koçta?

aynen oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

derbinin taktigi belli artik.

macin sonlarinda ortami gerip mac bitince en gereksizi yolla orta sahada rakibin en tahrige musait adamina tokadi basip kacsin koridora. sonra cekirdegi al izle.

dalarlarsa patir patir kameralardan ayikla bastirt cezayi. dalmazlarsa da tokati atan gereksiz yedigi ceza ile kalir ama nasil da bastik tokadi sesiniz cikmadi bile zaa dersiniz.

win/win gozumde.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

2 oyuncu kavga ederken 3.oyuncu geldigi için buyuk suclu.. ok.. peki

fizban said:

2 oyuncu kavga ederken 3.oyuncu geldigi için buyuk suclu.. ok.. peki

fizban said:

2 oyuncu kavga ederken 3.oyuncu geldigi

fizban said:

geldigi için buyuk suclu.. ok.. peki

fizban said:

3.oyuncu geldigi için

fizban said:

geldigi

..ok.. peki
Sosyal ağlarda paylaş

kavgaya giren adam kacmaz abi adsf.

ya idrak yollariniz kapali heralde.

alin mac sonu cekimi... mac bitmis. soldado ile belhanda HALA tartisiyor, cunku firat mali olayi cozememis. klasik tartisma yani her derbide olabilecek. jailson gelene kadar ciddi birsey yok... ama jailson gelip napiyor, lap diye tokadi basiyor belhandaya sonrasi toz duman...

ondan sonra jailson ne yapmis lel. vallahi acayipsiniz ya.

https://www.youtube.com/watch?v=AhBEWvMVfRM

soldado belhanda benim gozumde esit. cunku soldado girdikten sonra bu ikili paso birbiri ile didisti zaten. biri dirsek atiyor, digeri tukuyor yerden kalkan bogaz sikiyor itiyor falan. olay yerine gidip ikisini de hakettigi gibi kirmizilasa bu olay hic olmazdi ki ikisinin de sicili belli yani, bu islere yapabilecek cirkef adamlar. yine diyorum. 1 numara firat bu islere canak tutan. 2. de patlamaya hazir hale gelen ortami salak salak atesleyen jailson denyosu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukaridaki video cok net. Elli defa ayni seyler yazildi da futbol itisme kakisma olur. Ama cat diye suratina yapistiran bana 3 tane ornek gosterin daha once olmus. Ondan sonra olay gazozuna mac da olsa kopar Harvard Yale kizlar basket maci olsa da kopar.

Bu Kadikoy'de olsaydi da boyle olacakti, Inonu'de o yuzden cok farki yok. Kaldi ki "tahrik ediyor yeaa" diye sahaya atlayan Besiktas taraftarini gorduk kimbilir bunda nasil tepki olurdu.

Kimsenin savundugu yok zaten Belhanda'yi Hasan'i filan da, Jailson'un bu kadar es gecilmesi bana garip geliyor. Sanki GS'liler maci kazanamayinca sinirlerinden durduk yere daldi. Oyle birsey yok.

Belhanda cezasini alsin. Hasan en yuksekten ceza alir. Jailson alir. Donk da cok bisi goremedim acikcasi. Rodriguez ve Ndiaye'i bilmiyorum. Mariano cok alakasiz sanirim.

Ayrica rakibine fiziksel mudahelede bulunan + hakeme ana avrat soven Senol Gunes de bir macla yirtmamis miydi? Hatirlatayim.
Sosyal ağlarda paylaş

onu yazdık, şenorun küfrü hakemden 30 metre ötedeydi hakemin duymasına ve raporlamasına imkan yoktu, mafya terim ise hakemin gözlerinin içine bakarak tehdit ve hakaret etti (raporla sabit), üzerine tükürdü, üzerine maç sonu saçmasapan bir ton konuştu, yetmedi bir gün sonra tekrar konuştu beddua ettim dedi ve tekrar sevkedildi. şenor 1 maç aldıysa terim 10 alsa gayet normal şu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

abi rapora geçmiş işte adamı o yüzden sevkettiler, fatih terim'in orada küfretmeme ihtimali yok adam maçtan 2 gün sonraki canlı toplantıda kendini zor tutuyor surat kıpkırmızı, o an ana bacı girmiştir direkt hakeme.

şenor'un da yanlış zaten ama sen rapor olayını anlamak istemiyorsun bir türlü. hakem raporuna geçirmediği bir şey için sevk de yapılamıyor ceza da verilemiyor, bunun tek istisnası caner olmuştu işte sonra bir daha yapmayacağız böyle bir şey dediler. belhanda da o şekilde kurtuldu mesela çünkü sarı kart yedi, hiç kart yemese ya da kırmızı yese o da en az 5 maçtan sevkedilirdi ama sarı görünce ihmali hakem tarafından görülmüş ve cezalandırılmış sayılıyor. olay teknik olarak bu şekilde yani.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

kavgaya giren adam kacmaz abi adsf.

ya idrak yollariniz kapali heralde.

alin mac sonu cekimi... mac bitmis. soldado ile belhanda HALA tartisiyor, cunku firat mali olayi cozememis. klasik tartisma yani her derbide olabilecek. jailson gelene kadar ciddi birsey yok... ama jailson gelip napiyor, lap diye tokadi basiyor belhandaya sonrasi toz duman...

ondan sonra jailson ne yapmis lel. vallahi acayipsiniz ya.

https://www.youtube.com/watch?v=AhBEWvMVfRM

soldado belhanda benim gozumde esit. cunku soldado girdikten sonra bu ikili paso birbiri ile didisti zaten. biri dirsek atiyor, digeri tukuyor yerden kalkan bogaz sikiyor itiyor falan. olay yerine gidip ikisini de hakettigi gibi kirmizilasa bu olay hic olmazdi ki ikisinin de sicili belli yani, bu islere yapabilecek cirkef adamlar. yine diyorum. 1 numara firat bu islere canak tutan. 2. de patlamaya hazir hale gelen ortami salak salak atesleyen jailson denyosu.

gözümle okumamışım ondan edibtledim :d
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dikkat edersen cezalardan bagimsiz konusuyorum. FT ceza alacak, elbette alsin da agzindan salyalar aka aka GS'yi tukaka lamanin da bir anlami yok. Bunlarin benzerlerini SG yapinca da konusmak lazim ama bu ulkede Senol efendi filozof, FT maganda oldugu icin verilen tepkinin farkli oldugunu soyluyorum. SG besbelli kufrederken goruntuler bile varken raporlar yumusatildi, burada ise goruntu yok ortada adam tehdit etmedim, tukurmedim dedi mesela. Raporda ne yaziyor biliyor muyuz? Cezayi alsin da hakettigi yerden alsin.

Belhanda pisligin teki de Soldado cok mu hirli. GS'li futbolcular kovaladi da durduk yere mi kovaladilar FB'lileri?

Oyle sacma bir algi olusturuldu ki GS maci kazanamayinca delirdi sanki tum takim saldirdi gibi halbuki oyle bir olay yok. Iki adamin didismesi ve ucuncu bir adamin bok yemesi var. Ondan sonra olaylar dunyanin heryerinde oyle gelisirdi zaten. Sahaya inen biri yok, muhtemelen soyunma odasinda sikistirma yok. Ndiaye'i gormedim, rakibe cok ciddi fiziksel saldiran var mi - suratina yumruk/tokat misali? E peki bunu yapan FB'li futbolcuya neden bu kadar az ses cikiyor. Daha dun gelmis Brezilyali ortaligi karistirdi kacti. Bu kadar da basit olmamali bu is. Belhanda'ya o kadar laf ettik ama adam donup de vurmadi birsey yapmadi Jailson'a. Zaten yukaridaki video da takimca saldirma denen sey Jailson'un kovalanmasi. Ki dunyanin neresinde yaparsan sunu kovalanirsin acayip birsey yok bunda. Bana suratina cakan bir futbolcu gosterin ki o sahada tepki verilmemis olsun.
GS'liler kendi futbolcusunu da yeteri kadar elestiriyor zaten ama burada BJK'lilerin filan olaya atlamasi komik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...