Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Of kadro kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 O ŞUT/PAS/İÇERİ DOLDURMA NE LAN HAHAHAH sonra ft basın toplantısında çıkıyor bir hatasında yuhalarsanız tabi konsantrasyonunu kaybeder ömer diyor vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Belhanda aynen devam gram akillanma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Salke su takimi yenemedi ya hakkaten kötüymüş fjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ulan cok iyi berabere kaldik ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Bu arada ömer geriye pas attı diye, CL'de ıslıklandı. Sizin gibi taraftarı yesinler. İşte boyle yok taraftarımızı soyle taraftarımız boyle diye veriyosun gazı sonra aptallasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 yoo omer gayet ismi omer olup 3. sinif topcu oldugu icin isliklandi. geriye atmis olmasi sadece tuz eker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 CL'de bir oyuncu neden ıslıklanır? Nedir yani kazanc? Hem de yedek oyuncun. Sakatlanan ve o kanatta rezil olan oyuncun yerine girmis? Ne olacak ıslıkladılar ne kazandılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Ömer anca ligde arada oynayacak adam. Girer girmez adam kaçırdı gol yiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Zaten nagatomo sakatlandı diye girdi. Kara kasına kara gozune girmedi CL macına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Gecen demistim adamlar hizli ama beceriksiz diye. Cidden beceriksizler. Almanya'da doserler bize o ayri. Su takim baya keyifsiz ya. Zaten cok alternatifli bir kadro yoktu ama sakatliklarla iyice keyifsiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ismi omer olan biri sokakta goruldugunde bile isliklanabilir. olm nasil ismin omer olabilir 2018de ya. buram buram bulgur amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Tek karar veremedigim, macın adamı ozan mı muslera mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 çok net yenileceğimiz maçı, maç sonu istatistiğine göre içerde 17 gol pozisyonu verdiğimiz maçı berabere bitirdik tam olarak şu: aquila said: dassani yiyim hakem amca beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 madcow said: Tek karar veremedigim, macın adamı ozan mı muslera mı? hakem dk 10'da penaltı kırmızı olsa bitmişti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ozanda da sikinti var, sonlarda belli etmemeye calisti ama sakatlik raporu cikar yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 applev0dka said: madcow said: Tek karar veremedigim, macın adamı ozan mı muslera mı? hakem dk 10'da penaltı kırmızı olsa bitmişti maçAbi sunu anlamamak icin verdiginiz cabayı anlayamayacagım. Topa hamle yapıyorsan sarı kart. Su kuralı ogrenin yeter da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 top geçmiş ayakları ile adamı yıkıyor net kırmızı topa uzandığı eli değil olay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ömer'den çok, muğdat'a taktım ben ya. terim'in fantezisi. genç olsa neyse 28 yaşında anadolu topçusunun gs'da işi ne. çok zayıf ve etkisiz. eren kötü bile olsa kalıcaktı. takım zaten kısa. bursa'da yaptığı gibi tek pozisyon gelir yazar. takımın hücumda 2 lideri vardı. gomis, rodriguez şimdi sadece tek adama kaldı. geçen sene gomis, rodrigues'in paslaşıp attığı pozisyonun aynısında eren 5 mt ileri topu atıyor takım çok ruhsuz, veteranlığı geçtim emekli muhtar modunda takılan xelçuk giriyor. atalay, yunus falan oynasın bari. bursa maçından hallice. adamların beceriksizliği üstüne muslera, hakem ve allah korudu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Abi topun gecmis olması onemli degil. Faule sebep olacak hamlenin bası topa dogru. Zaten topa hamle yaptıgın ve yetisemedigin icin faul oluyor. Top tabiki seni gececek, tabiki sonra carpısacaksın. Hamleyi elle yapmıyorki topu durdurmak icin butun vucudu ile hamle ediyor kaleci. Sarı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 adam topu kurtardıktan sonra yıkmaya gelirsen net kırmızı oluyor. senin dediğin pozisyon adam kaleciyi yatırdı kaleci topu çekmek isterken rakibin ayaklarına yapışıp düşürünce olan pozisyonlar, burada musleranın ne gelişi, ne duruşu topla alakası yok. 1 kere daha izle kırmızı diyeceksin. ilk izlemede muğdat'a da penaltı dedin çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 mugdat, adamin elinden cekip ustune dusurdugu hareketle penalti alsa yilin futbol adami ilan edilebilirdi, hatta nobele aday gosterirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Penaltı'nın dogrulugu yanlıslıgı ile ilgili degil bu. Bu kuralı anlamamak icin verilen ozel bir caba var. Herhangi bir sekilde topa hamle ediyorsan sarı kart. Cift ceza olmasın diye getirildi bu kural. Muslera topu kurtarmaya calısıyor beceremiyor rakibine carpıyor. Penaltı ve sarı kart. Bu kadar basit. Eski kafa dusunuyorsunuz. 100% gol sansı ise penaltıyı da kaleci yaptıysa kırmızı kart. Degil. Topa hamle ettiysen sarı. Kırmızı kart verilen tek pozisyon tipi, gecen sene galatasaray besiktas macında Tosic in gordugu gibi olan pozisyon. Top geciyor gidiyor. Tosic arkadan el kol vucut indiriyor, topa hamle etmekle uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 yok anlıyorum zaten yeni kuralı gayet net. geçen haftaki gs-bursa'daki sarı falan çok net örneği de, ben bu akşamki muslera pozisyonunu daha farklı yorumladım, ayaklarıyla direkt rakibe geldiği için topa değil de. asıl olay 5.6. hakem olan çizgi hakemi nasıl görüp vermedi bu kadar net pozisyonu. bomboş işlevsiz hakem oldukları bir kere daha kanıtlandı ne zaman vazgeçecekler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Seneye VAR gelince 5. ve 6. hakemler gidecek. Hakkaten islevsizligin tanımı adamlar. Daha hic bir ise yaradıklarını gormedim. İste o Bursa macındaki pozisyona da kırmızı diyen vardı. Neyse yorum farkı diyelim gecelim. Penaltı olduguna katılıyorum ve bence sarı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar