Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 yakında spor salonu olmayan bir yerdeyim, çevrede yürüyecek bir yer bile yok. küçük bir oda var, buraya koşu bandı koyayım istiyorum. belki en fazla bir kum torbası da konulabilir. o yüzden spor salonlarındaki aletler gibi her kas için ayrı alet koyma gibi imkanım yok. son yıllarda bazı hareketlerin çok konuşulduğunu görüyorum. plank, lunge, squat gibi. bu tip hareketler gerçekten işe yarıyor mu, yoksa beden eğitimi derslerindeki ısınma hareketlerinden farksız şeyler mi? dambıl ile kol ve sırt için egzersizler olduğunu biliyorum. bacak, özellikle hamstring kasları için leg extension/curl aleti almak gerekiyor mu, yoksa dambıl ile bu kasları da çalıştırmanın yöntemleri var mı? elbette yeni Arnold felan olma gibi iddiam yok, evdeki çalışmanın spor salonunun verdiği imkanların yerini tutmayacağını biliyorum da, eldeki imkanlara göre evde bir şeyler yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paran varsa Power Rack + bench ve bar takımlarıya bütün kas gruplarını çalıştırabilirsin. (squat, bench press, pullup, dumbellık hareketler vs...) Koşu bandı yerine dışarıda koşma taraftarıyım. İyi bir kum torbası deli gibi ses çıkarır apartmanda sorun olacaktır. onun yerine kürek makinelerini daha çok seviyorum ben. En kötü eliptik bisikleti koşu bandına tercih ederim. Bu işe çok yatıramam diyorsan, ayarlanabilen dumbellarla kol-omuz grubunun büyük kısmını çalışabilirsin. Hatta yardımcı olsun diye trx bantlarından da alınabilir. Ama sırt, bacak ve göğüs hacim için yüksek ağırlıklar ister. Yüksek hedeflerim yok diyen biri için vücut ağırlığıyla hareketler yapıp gayet fit olunabilir. Barfiks-Şınav kombinasyonları, Lunge, hatta eğimli koşular bile yeterli olur. Belki ilerde bar alıp, front squat, clean fln deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 as TRX i gec ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 beden eğitimindeki ısınma hareketleri de işe yarar şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 dar alanda kisa paslasabilirsin de, duvara falan carptir topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 sikilmayacaksan tek bar veya power rack ile calisthenics dedigi konseptle kendini fit tutabilirsin en azindan. ama boyle ev projeleri genelde fazlasiyla azim istiyor devam etmek icin, arkadas veya gym destegi olmadan spor zor bence, tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 her gun 3 dakika plank yapsan 1'er dakika yan plank, 1 dakika düz Sirt/bel'inde iyilesmeyi aninda hissedersin bence Pc basinda cok oturanlar icin elzem bir hareket Onu yap ve workout'tan sayma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 1 dakika plank yapabilene kadar kac hafta lazim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 p90 veya insanity workout yapılabilir.ben insanity yapmıştım 2 ay, başta baya zorlanıyorsun ama 1-2 hafta sonra hareketleri en azından sonuna kadar yapabiliyorsun.etkisini de çok kısa sürede fark etmiştim merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalan ben koşa koşa çıkmaya başlamıştım asfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 bi sehpa ve kum torbası yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Barfiks barı önemli. Bir de iyi bir dambil seti alırsan işini görür. Boşuna koşu bandı alma evde sıkıcı ve yer kaplıyor. Yat kalk egil zıpla şeklinde cardio yapaesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar