Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 şundan tavsiye ederim https://hugelolcdn.com/hugegifs.com/i/6649.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 kermit said: -Deno- said: Ya o değil de bi eve çıksam şimdi ben sıfırdan beyaz eşya döşesem 10k'ya kurtarır mıyım? Mart - Nisan gibi eve çıkıcam, ne kadarlık bir bütçe gerekir beyaz eşyaya? 2 kişi yaşayacak gibi düşünülebilir evde, çamaşır makinasının falan hacmi için diyorum. git dükkandan al götür evine, sonra sorarsın dükkanın sahibine ben bunları aldım ama sorun olurmu diye. Ondan sonra da dükkan sahibinin bütün fotoğraflarının altına 'çok güzel çıkmışsın cnm' yazayım mı Facebookta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 yada arkadaşının beyaz eşyacı dükkanı varsa rica et versin beleşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Yok bence fotoğraflardan yürüme çabası her türlü daha fazla prim yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Lopeth said: şundan tavsiye ederim https://hugelolcdn.com/hugegifs.com/i/6649.gif buzdolabı + kurutmalı çamaşır makinesi diyince böyle bişey hayal etmiştim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 pontipati said: Herkese teşekkürler, ikisini de arçelik ten aldık. Samsung düşünüyordum ama birkaç tamirci parça vb. bulunmuyor diyince vazgeçtim... Gelince aletler yorumlarımı yazarım bakalım Yakın zamanda benim de buzdolabı, çamaşarı makinası ve bir de ek bulaşık makinası almam gerekecek. Memnun musun Arçelik'ten? Çamaşır makinasını kurutmalı mı aldın kurutmasız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Memnunum abi ikisi de sorun çıkarmadı aldığımdan beri. Kurutmalı aldım çamaşır makinesini, kurutma özelliğini sadece yıka-giy diye bir programda kullandım. %100 kurutmuyor çamaşırı mesela bu program o yüzden tel askıya ihtiyaç duyuluyor. Normali buysa bilemem tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 hepsini bi arada yapan makine bulmak zordur ha. hem sogutacak, hem kuruacak, hem yikayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Sen ayarini bulamamissin abi, oyle kurutma mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar