Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 (düzenlendi) yönetmen deadpool'dan tim miller ama ilk defa james cameron yeniden projeye dahil t2'den bu yana, prodüktör ve yaratıcı danışman olarak. linda hamilton ve arnold da var. birşey söylemek için erken ama heyecanlandım yine de. (:D Mayıs 24, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 terminator transgender mi olcak yanındakiler de crossdresser olsunlar iki lezbiyen zenci müthiş dizi olur terminatörü de sjw'ye kurban verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 o nereden çıktı bu bir, james cameron female action hero'yu aşağı yukarı yaratan adam hollywood'da bu da iki, t1 lead zaten sarah connor. yukarıdaki resim değil bütün cast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 alien 1, ridley scott? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 o fotodaki tipler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Sam said: o nereden çıktı bu bir, james cameron female action hero'yu aşağı yukarı yaratan adam hollywood'da bu da iki, t1 lead zaten sarah connor. yukarıdaki resim değil bütün cast. terminatörü önüne non-binary, aporagender maverique çıkarırlarsa görürüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 alien 1 daha ziyade korku filmi, cameron aliens'da ripley'i action hero statüsüne çıkardı. ridley scott'ın ayrıca genel bir female lead odağı yok cameron aksine. bugünün yaklaşımıyla cameron sjw'liği zaten yapmış ziyadesiyle yani. kadında kısa saç transgender mı oldu ben bakmayalı, ilginç yorumlar yani. neyse ortada daha 2-3 foto hariç birşey yokken kesin konuşmayayım da garip geldi şu ilk tepkiler. terminator franchise zaten ölmüşken 27 yıl sonra cameron el attı denince ilk reaksiyon "sjwleeeerrr" olunca acayip geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 heyecanlanmadım çeksinler bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Terminator social justice dağıtacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 foto 3. sinif teenage filminden cikmis gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Sam said: alien 1 daha ziyade korku filmi, cameron aliens'da ripley'i action hero statüsüne çıkardı. ridley scott'ın ayrıca genel bir female lead odağı yok cameron aksine. bugünün yaklaşımıyla cameron sjw'liği zaten yapmış ziyadesiyle yani. kadında kısa saç transgender mı oldu ben bakmayalı, ilginç yorumlar yani. neyse ortada daha 2-3 foto hariç birşey yokken kesin konuşmayayım da garip geldi şu ilk tepkiler. terminator franchise zaten ölmüşken 27 yıl sonra cameron el attı denince ilk reaksiyon "sjwleeeerrr" olunca acayip geliyor bana. sjw'ler esprisi camerondan ya da filmin bir tane görselinden bağımsız bişey yani meme oldu o geçelim onu. ridley scott şayet female protagonistliği yahut filmin ana etkileşeni konusunda sayısal ve tarihsel olarak ele alırsak camerondan daha fazla satıra sahip bi yönetmen. senin ilk film korku filmi ripleyi ripley yapan cameron demen bişey ifade etmiyo :p şöyle açıp bakalım cameron ve ridley filmografisine, hangisinde daha fazla " sjw " elementleri bulunuyor 3 dakikamızı almaz.illa ki yönetmenlerin külliyatına vakıf olmak da gerekmior hani. gerçi ben sanki ridley cameronu döver gibi yazmış görünüyor olabilirim de öyle bi derdim yok. hatta cameronın sinema sektörüne yapısal katkılarının daha fazla olduğunu burada daha önce söylemiştim. sadece x gidiyorken y geliyordu tarzı bi yönetmen mukayesi yapılması komik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 yani o resmi koymasam şu tepkiler aynı olmayacaktı, parayla bile iddiaya girerim. kaldırdım zaten, kısa saçlı kız triggerlıyor herhalde forum üyelerimizi. trailer vs çıkınca görürüz esas durum nedir. ridley scott 79'da alien, 91'de thelma & louise, 97'de gi jane'i yapıyor ki herhalde bunlara ithafen konuşmuşsun. t1 84, aliens 86, t2 91 cameron'dan aynı dönemdeki güçlü kadın odaklı filmler. burada t1 de aslında korku filmi çıkışlı bir film denebilir, cameron'ın kendi "halloween gibi birşey yapmak istiyordu herkes" diyor, o nedenle aslında halloween veya texas chainsaw massacre teen slasher'lar ilk proto-female action hero öncüleri de olabilir. bu nedenle o olmasa bu olmazdı sohbetine girmeyeceğim ve anlamı da yok. "aşağı yukarı" bu yüzden demişim zaten yazarken. ridley scott da zaten yönetmen namına cameron ile beraber adını anacağım ikinci adam zaten, onu asla küçümsemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 infinity war terminatörden daha iyi. thanos en iyi kötü adam ben çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 şimdi benim anlamadığım koyulan ve kaldırılan foto neydi? rebootla ilgisi var mı yok? aşırı kötüydü çünkü karakterlerin tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Gorsel de su; https://nerdist.com/wp-content/uploads/2018/08/T6-Header.jpg Bundan bile belli kalitesiz olacagi, umarim yanilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 2 hariç de lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 https://metrouk2.files.wordpress.com/2018/08/sei_23823652-8d69.jpg?quality=80&strip=all&zoom=1&resize=644%2C429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 yeni terminatörüne dön de bir bak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 tek fotodan bu film kesin kötü olur demek çok büyük önyargı. suicide squad jared letosuna bile şans verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 john connor jane conner mı oldu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 sıkıntı mantalite abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Erkeklerin yaptigi robotlarin egemen oldugu dunyada, mizojiniyi bitirmek icin sopayla robot doven kadinin(?) hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 o görsel filmden bi kare değil yalnız casta girmiş üç kişinin fotoğraf çekimi yapılıp photoshopla süslenmiş hali. ekşici eleştirilerine döndürmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Ortadaki kadin mi lan? Cidden cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Kadın diyerek cinsiyetini mi vurguluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar