reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Dolarin diger ulkelere gore alim gucunu, ve ulkelerin asgari maaslarini dolar olarak duzenli ve guncel bir bicimde gosteren bir site var mi? Mesela turkiye dicek dolar 6.5, 1 ekmek, 1 litre benzin vs gibi temel ihtiyaclar su kadar dolar gibi. Ayni seyi rusya, cin, ingiltere icin fln da gostericek. Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 olay budur, gerisi hikaye: https://www.wikiwand.com/en/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita tabi bunlar 2017 verileri. şu anda 26bin değil, muhtemelen 14-15bin falanız diye düşünüyorum. illa kalem kalem istiyorum diyorsan şöyle bir site var ama yukarıdaki official, bu crowdsource: https://www.expatistan.com/cost-of-living Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 macauya gidecem amacauyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 big mac endeksi vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Cost of living in Munich (Germany) is 172% more expensive than in Istanbul (Turkey) hahaha bedava ulke yapmislar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 ya ben aslinda kalemleri ekleyip cikardikca degisen bir chart bekliyodum. atiyorum, dolar bazinda asgari maas koyucam sadece, diyelim abd en tepede, sonra ekmek eklicem, hoop bi anda zimbabwe en tepede olucak, asgari maasla en cok ekmek alinabilen ulke gibi, sonra benzin eklicem asagi dusucek, yani siralama kombinasyona gore degisecek. ne kadar eklersen o kadar aslinda ulkenin asgari maasina gore refah seviyesi ortaya cikacak gibi bir sey. cok mu sey istiyorum ey ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Tam istediğin şey değil ama belki işine yarar https://www.numbeo.com/cost-of-living/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?98,8768577,page=1 :P bone nerde ya sahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 necro attim belki gelir topike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 sardalya said: Cost of living in Munich (Germany) is 172% more expensive than in Istanbul (Turkey) hahaha bedava ulke yapmislar :De bizim 4 katimizi kazandiklarini dusununce baya bedava munich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Asgari ucret 1300 euro civari ama maaslar exponential artmiyor trdeki gibi Yani 10 yillik senior expert yeni girenin 5-6 kati kazanmiyor sanirim trde boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 aynen arkadaşımın eşi almancı, geçen sene geldi kız türkiyeye mimar kendisi 5-6 yıl tecrübesi var sanırım. son maaşı 4 bin euro brüt, 3 bin euro netti dediydi. işe ilk başladığıyla nerdeyse aynı civarlardaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 ben bu sene kıdem aldım maaş nerdeyse x2 oldu bir de araba verdiler üstüne. almanyada bırak arabayı servisi falan yemek parası bile vermiyorlarmış mesela bu kıza. TURKEİ FÜR DEN SIEG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Maasin 2x olsa nolcak, gidip kek gibi fener formasi alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 abi maaşım çok değildi zaten o yüzden x2 öyle yaşam kaliteme x2 olarak yansımadı zaten sdsfds en fazla forma yanına 1-2 de atkı falan alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Tinerci gibi bjk forması mı alsın napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Maasin cok olmamasi nasil bisi acaba. 5 ken 10 a cikmissan bu iyi biseydir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 birken iki olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Beyaz yakali icin iphone alim gucune bakmak lazim. (Veya orta segment araba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Ne abi fakir gibi 10k falan. 25-30k arası almıyorsanız nefes almayın tr'de lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar