escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Ben kasıt olmadığını düşünüyorum. Sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda mıyım? Sizin futbolcularınız da aynı duruma düşerse eğer, AĞIR KARAR AĞĞBİİİ YAA OGOR KOROR YO diye umarım burada ağlarsınız da ben bakın ne yazıyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Güneş batidan doğuyor sizinle aynı dusunmek zorunda değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 said: Galatasaraylı taraftar: "Belhanda evine git" Belhanda: "Annene gidiyorum" https://twitter.com/TFFSuperLig/status/1036207539833200640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 escape said: Ben kasıt olmadığını düşünüyorum. Sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda mıyım? Senin kasıt olmadığına gerekçen 'direkt sakatlamaya yonelik hareket yapmaz'. Benim iddiam ise somut. Hepimiz halisahada top oynadik, ayagimiza top degmis insanlariz. Hangi topu kontrol etmek icin cift ayakla uzerine ziplanir? Yetismeye calistigin bir top dusun, ayagini olabildigince uzatir, gerekirse kayarak girersin. Cift ayakla uzerine ziplasan ne kontrol edebilirsin ne de uzaklastirabilirsin. Bunu ben biliyorsam profesyonel futbolcu zaten bilir. Kaldi ki futbolcuda cok daha refleksiftir bu hareketler, niyet topu almak oldugunda aninda uygun ayagi ioe girer. Senin 'sakatlamak amacli yapmaz' dedigin adam ipsiz sapsiz futbolculardan biri. Isyerinde sen ben tabi ki mevkidasimiza zarar vermeyiz cunku egitim kultur zeka vs. olarak futbolcudan ust seviyedeyiz. Engin baytar da hakemin yakasini toplamisti, mesela ben mudurumun yakasini toplayip uzerine yurumem diye enginin yaptigi harekette kasit yok mu diyeyim. Genc yasta eline ucuk paralar verilen bu ortadogulu adamlardan ben sahsen her seyi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Belhanda did nothing wrong Change my mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 3 gol 3 kırmızı 8 sarı kart yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Esh said: Belhanda did nothing wrong Change my mind Je vais chez ta maman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Stringray said: said: Galatasaraylı taraftar: "Belhanda evine git" Belhanda: "Annene gidiyorum" https://twitter.com/TFFSuperLig/status/1036207539833200640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ginaly said: escape said: Ben kasıt olmadığını düşünüyorum. Sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda mıyım? Senin kasıt olmadığına gerekçen 'direkt sakatlamaya yonelik hareket yapmaz'. Benim iddiam ise somut. Hepimiz halisahada top oynadik, ayagimiza top degmis insanlariz. Hangi topu kontrol etmek icin cift ayakla uzerine ziplanir? Yetismeye calistigin bir top dusun, ayagini olabildigince uzatir, gerekirse kayarak girersin. Cift ayakla uzerine ziplasan ne kontrol edebilirsin ne de uzaklastirabilirsin. Bunu ben biliyorsam profesyonel futbolcu zaten bilir. Kaldi ki futbolcuda cok daha refleksiftir bu hareketler, niyet topu almak oldugunda aninda uygun ayagi ioe girer. Senin 'sakatlamak amacli yapmaz' dedigin adam ipsiz sapsiz futbolculardan biri. Isyerinde sen ben tabi ki mevkidasimiza zarar vermeyiz cunku egitim kultur zeka vs. olarak futbolcudan ust seviyedeyiz. Engin baytar da hakemin yakasini toplamisti, mesela ben mudurumun yakasini toplayip uzerine yurumem diye enginin yaptigi harekette kasit yok mu diyeyim. Genc yasta eline ucuk paralar verilen bu ortadogulu adamlardan ben sahsen her seyi beklerim. uff futbol bolumunde high quality dayak postu gormus olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ginaly said: escape said: Ben kasıt olmadığını düşünüyorum. Sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda mıyım? Senin kasıt olmadığına gerekçen 'direkt sakatlamaya yonelik hareket yapmaz'. Benim iddiam ise somut. Hepimiz halisahada top oynadik, ayagimiza top degmis insanlariz. Hangi topu kontrol etmek icin cift ayakla uzerine ziplanir? Yetismeye calistigin bir top dusun, ayagini olabildigince uzatir, gerekirse kayarak girersin. Cift ayakla uzerine ziplasan ne kontrol edebilirsin ne de uzaklastirabilirsin. Bunu ben biliyorsam profesyonel futbolcu zaten bilir. Kaldi ki futbolcuda cok daha refleksiftir bu hareketler, niyet topu almak oldugunda aninda uygun ayagi ioe girer. Senin 'sakatlamak amacli yapmaz' dedigin adam ipsiz sapsiz futbolculardan biri. Isyerinde sen ben tabi ki mevkidasimiza zarar vermeyiz cunku egitim kultur zeka vs. olarak futbolcudan ust seviyedeyiz. Engin baytar da hakemin yakasini toplamisti, mesela ben mudurumun yakasini toplayip uzerine yurumem diye enginin yaptigi harekette kasit yok mu diyeyim. Genc yasta eline ucuk paralar verilen bu ortadogulu adamlardan ben sahsen her seyi beklerim. Tamam abi. İkna oldum haklısın, özür dileirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 O değilde bu mağlubiyetten sonra Gs deplasmanlarda özgüven kaybı yaşar. Rahat bi 30 puan kaybederler deplasmanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 az dedin kral, 40 kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 40 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar