Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 4. Hafta | Trabzon - Galatasaray | 01.09.2018 Cumartesi - 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eren Noproblemo'dan 1 gol bekliyorum.

Ama asıl merak ettiğim Feghouli'nin durumu. Napcaz biz bu herifle ya? Kötü oynuyor, 3.85+bonus alıyor. Oynatsan dert oynatmasan ayrı dert...
Mesaj tarihi:
Feghouli gecen seneden beri takimdaki en gereksiz adam. Hicbir yere formata koyamiyorsun ayrica baya dandik bir adam hic bir ozelligi de yok. Cok konustuk gerci de odeyecek klup mecbur. Dursun'un otellerinden kesebilseler keske ah.
Mesaj tarihi:
chukumeka gelince ve yardırınca feghouli gereksiz oldu çünkü

tolga ciğerci kanat oynuyordu lan, never forget tudor bug 2017

bir aralar belhanda kanatta maça çıkmaya başladıydı, yasin hülyalarda, garry yine sakatlanmış mıydı neydi falan

hatta bu sene chuku olmasa feghouli/sinan olcaktı kanatlardan biri

emre akbaba aman ben gsye gelmem nasıl olur da o kel o kadar para alırken ben bu paraya oynarım demedi, yunus da fatih terimden torpilli, o yüzden sktir edin
Mesaj tarihi:
neyse ki patide aklı başında insanlar var. sosyal medyadaki ergenlere kalsa belhanda çöpü gitsin, feghouli kaliteli ayak kalsındı. adamların toptan tek anladığı "GOL ATIYOR MU HACIM GOL"
Mesaj tarihi:
Hic ilginc bir oyun degil. Dagınık savunma kotu top kayıpları basit uzun toplara geri donememek.. Bunlar olunca saga sola carpıyor gol oluyor.

Bu arada ofsayt ile ilgili gostermediler bile.

Tabi bi de dayak yememize izin verilmesi kısmı var oraya girmiyorum bile
Mesaj tarihi:
Ortasahada pis eziyor TS. Belhanda maç başından beri saçma bi rövaşata denemesi dışında topa değmedi, iki pas atamıyoruz. Adamlar da yaldır ysldır geçiyo her fırsatta. Ndiae mi girer Donk mu bilmem de Belhanda yerime biri girsin.
  • Yeni Oluştur...