Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Horde Community

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://i.hizliresim.com/r1rDkz.png

beni uyuz eden kısmı bu, ben %95 log yaparken %43-60 yapan classlara güle oynaya geçilmem hatta %20 ile oynayan warlocklarla sadece 1k civarı bir fark var arada. herhangi bir class faceroll yapsa aşağı yukarı iyi bir shamandan fazla dps yapıyor.
Mesaj tarihi:
Ya eger o baktigin ilvla gore olan dalgaysa, o sikintili biraz. Azerite traitler, ststlar, trinketlar falan bok olabiliyor. Oyle olunca da performansin dusuk gorunuyor. Gerci %20 gibi gorunur mu bilmiyorum da, iyi bir karsilastirma araci degil bence.
Mesaj tarihi:
değil kendi raid logunu atmış.

edit: yalnız mage ev lock'ların saçmalığı dışında diğer 95+ üzeri oynayan diğerleri ile aranda önemli bir fark yok aslında.

edit 2: shamanların op/up olamsından bağımsız konuşuyorum.
Mesaj tarihi:
warrior olabiliyor ama ? damage'in %25-35 arası deep wounds lol mantık dışı bir karşılaştırma olmuş.

evet bu arada kendi raid log'um
Mesaj tarihi:
1 haftadır item düşmüyor 343 te takıldım kaldım raidler dungeonlar sürekli farmlıyorum ama yok arkadaş böyle bir şansızlık görmedim. item level yükselmediğinden +2 den yukarı da dungeon a giremiyorum sıçayım böyle işe.
Mesaj tarihi:
şu expansionı çok oynamak istiyordum, hype sırasında bir şöyle kafama göre mythic plus pushlayacak , heroic 10 men raid yapacak tayfa bulamadan soğudum gitti. Sadece lore'u merak ediyorum diye duruyor şu an subscriptionım.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oynayan var mı hala? 2 aylık wowcuyum TNde outlaw undead rogue oynuyorum. ilvl 360 oldu rep azerite veren world questleri yaptıktan sonra boşta kalıyorum. En yüksek m5 dungeon yaptım daha üstü için grup bulmak zor oluyo. Bilgi olarak eksiklerim tabi ki var beraber pve pvp bişeyler yapabilecek adam arıyorum battletag Crematorium#2566
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

şu bonesoul denen herife başka bir discord sunucudan bahsetmeye gelmiştim dediği şeye bak "ya bi ben eşşeğim git gecenin 4u"

böyle küfür mü edilir şaka gibi

Cagrikurt tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
35 dakika önce, Cagrikurt dedi ki:

şu bonesoul denen herife başka bir discord sunucudan bahsetmeye gelmiştim dediği şeye bak "ya bi ben eşşeğim git gecenin 4u"

böyle küfür mü edilir şaka gibi

az bile etmişim. gecenin 4ünde discorddan pm atıp sunucu reklamı yapıyo adam.

-Bonesoul- tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...