aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 yalan soyluyo ya, aptal oldugu icin almiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 annen aptal... 362 amk benim ilvl. 11k yaptım en son hatırladığım zekvozda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 https://i.hizliresim.com/r1rDkz.png beni uyuz eden kısmı bu, ben %95 log yaparken %43-60 yapan classlara güle oynaya geçilmem hatta %20 ile oynayan warlocklarla sadece 1k civarı bir fark var arada. herhangi bir class faceroll yapsa aşağı yukarı iyi bir shamandan fazla dps yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Ya eger o baktigin ilvla gore olan dalgaysa, o sikintili biraz. Azerite traitler, ststlar, trinketlar falan bok olabiliyor. Oyle olunca da performansin dusuk gorunuyor. Gerci %20 gibi gorunur mu bilmiyorum da, iyi bir karsilastirma araci degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 değil kendi raid logunu atmış. edit: yalnız mage ev lock'ların saçmalığı dışında diğer 95+ üzeri oynayan diğerleri ile aranda önemli bir fark yok aslında. edit 2: shamanların op/up olamsından bağımsız konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Abi bir zahmet enchancement shamanlar bir de top dps olmasın. 1,2, 3 e kagit sıkıştırsan %75 parse yapar zaten class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 warrior olabiliyor ama ? damage'in %25-35 arası deep wounds lol mantık dışı bir karşılaştırma olmuş. evet bu arada kendi raid log'um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 1 haftadır item düşmüyor 343 te takıldım kaldım raidler dungeonlar sürekli farmlıyorum ama yok arkadaş böyle bir şansızlık görmedim. item level yükselmediğinden +2 den yukarı da dungeon a giremiyorum sıçayım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 ben de çok şanssızım o konuda, 5 haftanın 3 tanesinde weekly kutudan bot aldım. upg alamıyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 son 3 bossum kaldı uldir heroicte akşam kesmek isterseniz toplanalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Ben 340 civarı fixledim gold kasıyorum. oyle 370 lerde falam gozum yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 lfr'den 340 düşüyo abi normali falan bitirseydiniz bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Ben efsane orb tasirim diyen var mi aksama HC ghuun kesiyoruz. Çok efsane tasimasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 kestinizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 ben fena tasimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 şu expansionı çok oynamak istiyordum, hype sırasında bir şöyle kafama göre mythic plus pushlayacak , heroic 10 men raid yapacak tayfa bulamadan soğudum gitti. Sadece lore'u merak ediyorum diye duruyor şu an subscriptionım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 discord dan katıldım şimdi faydasız a attı beni çok içerledim lan. dps im olm ben X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Oynayan var mı hala? 2 aylık wowcuyum TNde outlaw undead rogue oynuyorum. ilvl 360 oldu rep azerite veren world questleri yaptıktan sonra boşta kalıyorum. En yüksek m5 dungeon yaptım daha üstü için grup bulmak zor oluyo. Bilgi olarak eksiklerim tabi ki var beraber pve pvp bişeyler yapabilecek adam arıyorum battletag Crematorium#2566 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 pek aktif değiliz bu aralar ama discordda tek tük oynayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Arkadaşlar Mesa inşaat için 4 tane sıva ustası lazım.. Arathi Basin'in güneyinde bir 10 blokluk site projesi var.. mıhmıhmhıhmıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 sunu bir uplayayim madem shadowlands serefine: community link: https://www.worldofwarcraft.com/invite/3RJ9r5Iory?region=EU&faction=Horde 82 kişiyiz, belki yine legion zamanı gibi raid puglar cıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) şu bonesoul denen herife başka bir discord sunucudan bahsetmeye gelmiştim dediği şeye bak "ya bi ben eşşeğim git gecenin 4u" böyle küfür mü edilir şaka gibi Aralık 6, 2020 Cagrikurt tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 On 03.12.2020 at 03:19, -Bonesoul- dedi ki: sunu bir uplayayim madem shadowlands serefine: community link: https://www.worldofwarcraft.com/invite/3RJ9r5Iory?region=EU&faction=Horde 82 kişiyiz, belki yine legion zamanı gibi raid puglar cıkarırız. bende böyle bir şey var mı diye soracaktım ki varmış güzel ekledim 60 olayım aktiviteler olursa katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) 35 dakika önce, Cagrikurt dedi ki: şu bonesoul denen herife başka bir discord sunucudan bahsetmeye gelmiştim dediği şeye bak "ya bi ben eşşeğim git gecenin 4u" böyle küfür mü edilir şaka gibi az bile etmişim. gecenin 4ünde discorddan pm atıp sunucu reklamı yapıyo adam. Aralık 6, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 reklam spamleyenlerin ıslak odunla dövülmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar