Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
feverfeverray said:

Lopeth kahve sallarım aşağı bir gün bu kadar yakınsak madem, sandalyen hayırlı olsun, ne aldın?

%99 eminim komşuluk konusunda. Herkesin kulağına fısıldıyorum feverray sen misin diye. Cevap gelmiyor çünkü suriyeli, rus afrikalı ftw.

adoreden koca popolara özel bir model vardı, tekrar aldım. Rahmetli kedim parça parça etmişti, her oturduğumda o aklıma gelince değiştirdim aynısıyla.
Mesaj tarihi:
kızım ben sana ne dedim buradan alıcı malıcı çıkmaz koy sahibinden, letgo bilmemne falan diye. pazar alanında anca balta ve boş goygoy dönüyo çapulcu fiyatına satmıyorsan
Mesaj tarihi:
benim koltuk da mahvoldu kedi tırmığı yüzünden. işlemci almayacak olsam satmam bunu da, bu koltuğa oturup osurulmaz mesela çalışırken. 8000 tlye geliyor mevcut dolar kuruyla. bu nedir yavvvv

çöp poşetine falan osurup geri otururum

@sabo sahibindende kim alsın 2500 liralık koltuğu be, hele letgo
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

feverfeverray said:

Lopeth kahve sallarım aşağı bir gün bu kadar yakınsak madem, sandalyen hayırlı olsun, ne aldın?

%99 eminim komşuluk konusunda. Herkesin kulağına fısıldıyorum feverray sen misin diye. Cevap gelmiyor çünkü suriyeli, rus afrikalı ftw.

adoreden koca popolar a özel bir model vardı, tekrar aldım. Rahmetli kedim parça parça etmişti, her oturduğumda o aklıma gelince değiştirdim aynısıyla.

yorumsuz.
Mesaj tarihi:
emek said:

auril hala diğer başlığın etkisinden çıkamamış, feray buna ucuza verme ayılsın bi

senin aksine fever kardeşimiz rüştünü ispatlamış bir pati
o anlıyor cevab verebiliyor
kardeşimiz bacımız kontenjanından istediğini söyleyebilme yetisine sahip artık
Mesaj tarihi:
Auril said:
senin aksine fever kardeşimiz rüştünü ispatlamış bir pati
o anlıyor cevab verebiliyor
kardeşimiz bacımız kontenjanından istediğini söyleyebilme yetisine sahip artık

benim kontenjan takriben ne zaman
  • Yeni Oluştur...