Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Kurban bayramınızı kutlarım paticik ahalisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Hepinize iyi bayramlar! Umarım eski tadında, bol kahkahalı, aileden kimsenin eksik olmadığı bir bayram geçirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 hiçbiri opsiyonu yok, wouldn't rate 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 iyi bayramlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Kari kiz = kacak et Banlayin baslik acmayi bilmeyen irlandaliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 nerde o eski bayramlar? bulamiyorum bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 http://c12.incisozluk.com.tr/res/incisozluk//11500/7/2759557_odf68.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 dogadanpc said: nerde o eski bayramlar? bulamiyorum bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 heh buldum ty (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 lanet olsun ejderi otobuste actim, normalde pop-up fln saliyesinde kapatan ben, iphone u ilk defa almis dayiya dondum, sesi kisip cantaya attim. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Annem sağ olduğu ve zilyon çeşit yemek yapıp hadi gel dediğinde ,benim için bayram fevkalade .Napayım bayramı ,2 kat efor sarfedererk çalışıyorum bayramlarda.Evinizde oturun çıkmayın bayramlarda sizin yüzünüzden 18 saat mesai yapıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Normal insanlar gibi pazarı ,bayramı ,yılbasısı ,özel hiç bir günü olmayan kesim .Alkollu mesken işletmeceleri aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 insanları günaha teşvik ettiğin için yüce rabbimiz senin belanı vermiş kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 teşfik mi teşvik mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 bayram cogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 İyi bayramlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 _Rave said: teşfik mi teşvik mi lan? teşfik, şfk, yok galiba böyle bi kelime. müşfik var şefkatten gelir. teşvik, şvk, şevk dile arapçadan giren kelimeleri böyle muhakame (hkm, hüküm) edebilirsiniz. başlarda biraz tefekkür gerekebilir ama bir noktadan sonra manzarayı anında görmek mümkün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Nays, sukunu verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Ben sey ve esyada birakmistim arapcayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 j_bLiND said: _Rave said: teşfik mi teşvik mi lan? teşfik, şfk, yok galiba böyle bi kelime. müşfik var şefkatten gelir. teşvik, şvk, şevk dile arapçadan giren kelimeleri böyle muhakame (hkm, hüküm) edebilirsiniz. başlarda biraz tefekkür gerekebilir ama bir noktadan sonra manzarayı anında görmek mümkün oluyor. eyvallah karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 hehe çoğul mevzusu biraz komik aslında türkçede. arapçadaki çoğulları biz tekil olarak almışız tekillerini biraz farklı anlamlarda kullanmışız. ayrıca eyvallah o kategoriye girmiyor. aslında oturup adam akıllı bi gramer çalışmalıyım ama vah ki tembelmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 çoğul anlamlıları tekil şekilde yerleştirmişiz dile doğru da arapcadaki çoğul kelimelerin türkçeye direkt geçebilme ihtimali de yok. yoksa çoğul her kelimemiz tekilinden farklı olcaktı sdf. bizimki temiz -ler -lar oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar