Auril Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 The medieval misadventures of a hard-drinking princess, her feisty elf, and her personal demon. https://www.youtube.com/watch?v=Gp_RnJcb8Ig 2 bölüm seyrettim baya gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 ben daha fazla seyrettim dizi, simpsonları yapan herife netflixin yeni dizi lazım içinde şöyle keywordler olucak demesini anlatıyor #matriarchy #female empowerment #girlsdoitbetter #womanmovement #beingweirdisbeingpowerful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 ben de dün gece izledim baktım patide konu yok ama açmaya üşendim. futuramadan daha güzel bir şey yapaamdı bu arkadaş daha da yapaamz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 futurama dan güzeli nasıl yapılır ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 dizi kötü değil de aslında ben yeni rick and morty beklerken cringefeste girdiğim için beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 futuramadan güzel değil de yaklaşan bir şey yapsa ona da kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Netflixin sjw ajandasina yenik dusmus, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Neresi sjw? Baş karakter kadınsa dizi sjw mi oluyor? Üstelik Bean öyle ideal özelliklere sahip bir karakter de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 neresi sjw cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Raylen said: ben daha fazla seyrettim dizi, simpsonları yapan herife netflixin yeni dizi lazım içinde şöyle keywordler olucak demesini anlatıyor #matriarchy #female empowerment #girlsdoitbetter #womanmovement #beingweirdisbeingpowerful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 İşte o dedikleri dizinin neresinde var? Baş karakterin kadın olması ve tipik bir prenses olmaması dışında feminist diyebileceğim bir öğe aklıma gelmiyor ki bu ikisinden rahatsız olmak için epey muhafazakar bir kafa yapısına sahip olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 bitirdim diziyi ya, her türlü gideri var sjw ise eğer rahatsız edecek kadar değil gayet güzel akıyor valla ben rahatsız olmadan bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Futurama gibi olur diye dusunmustum,daha boyle macerali vs vs vs. Hafif kaldi gibi geldi ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Çok eğlendirmedi. Espiriler epey yavan kalıyor. Sjwshit çok rahatsız etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Bi bolum baktim yoklukta gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 topic basinda yine psi bladeleri acip zealot gibi girmisler ama o kadar sjw degil, guzel setting ama espriler yeterince komik degil, anca burundan ufletti bi kac kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 dimi az bi zoraki gibi espriler ilk bölümü seyrettim şimdi, belki ilerde açılır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Sjw degil de zamanin gerisinde gibi... Espri anlayisi biraz bayat ve vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 corona mı vurdu bunları da hala gelmedi. aşırı şirin sıcak bi dizi çok sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 yeni sezonu dün geldi, baştan yumulmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 bende başlarda burun kıvırmıştım ama baya iyiymiş bu, hele intro müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 hehe ben seviyorum ya, bu sezonunda yarısını izledim eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 ara ara güzel güldürüyor, sjw için algıda seçicilik yapmak gerek, hiç farketmedim şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 bunu niye tutmadınız bilmiyorum, mis gibi. baştan izliyorum ve aynı şekilde keyifleniyorum. ileride klasik olacak. biraz daha seri yayına sokulsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar