Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA :San Andreas

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Bugünün milliyetinde bi haber gördüm.İlk kez gördüğüm ,için bilgisayar oyununu kötülemeyen bir haber şaşırdım tabi .Bir baktım gta san andreas yazıyor.Trailer i izleyeyim dedim bi baktım kasım diyor.Ne iş? 2005 te çıkmayacakmıydı? Milliyette epey meth (yav böylemi yazılıyordu bu ) etmiş.BEn trailer da bi numara görmdim.Varmı bi bilgisi olan nedir oyunun olayı?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun olayı hep aynı. şehri birbirine sokuyosun mafya ile iş yapıyosun sonra mafyanın allahı oluyosun. kasımda konsolda çıkıyor. pc için 2005 ilkbahar en yakın tarih demişlerdi.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

heh ama gelmiş geçmiş en tartışmaya açık oyun olabilir gta serisi. düşünüyorum da bizim gazetelerde 2140'da mars'ta iblis öldürdüğümüz doom 1&2 için neler yazmışlardı, gta: san andreas'ı överlerse çok acayip bir çelişki olur bu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 24 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 24 Ekim 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
2005 yaz sonu, ben de merlindeyim. ayrıca boccoba da sorabilirsiniz o da merlinde.

ben de arthurdayım, beraber bira içiyoruz
evet kabul bu iğrenç oldu

evet cidden...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bilgisayar oyuncusunun başka bir bilgisayar oyuncusundan başka dostu yoktur.Annemiz den hocamıza,kız kardesimizden komşumuza,araba tamircimizden patronumuza kadar herkes bilgisayar oyunlarını oynamamamız icin en azında laf soylerler...
Hurriyet milliyet hikaye basbakan basın konferansı duzenlese dahi fikrimi degistiremezler! viva de resistance!!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
bugün arkadaşta ps2 de oynadım ve hala bende olmadığı için delirdim
pcye ne zaman çıkıcak haberi olan var mı?
edit://şimdi sitesinde okudum

Rockstar Games is pleased to announce that Grand Theft Auto: San Andreas is making its way to the Xbox? and PC this June. Both versions will be in stores in North America on June 7th, 2005 and in Europe on June 10th, 2005.

[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben

[Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Şubat 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

10mhzlik(salladım bunu) ps için 700mhzlik bir pc işlemcisi gerekiyor
700mhzlik ps2yi sen düşün artık :)
edit:// tam olmasa da dandirik şekilde emule eden programlar varmış ilginç[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben

[Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Şubat 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...