-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 6 oy kaldı, bastırın çocuklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 oylama kapanmadıysa beni de yazın. telegram dolu whatsappım boş kaldı. elimdeki arşiv sizin de elinizi doldurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 bana eksi verenler kaybedenler kendilerini açıklasınlar hemen şimdi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Ulan bi yandan Malcır'dan sonra mokoko ile ikinciliği paylaşıyoruz en çok approval alanlarda, bir yandan nette üç oydayım. Bu ne yaman çelişkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 bunların niyeti gruba adam almak değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 kaliteli goygoy ya websitesi bile yaptık bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 mulgear6 said: bunların niyeti gruba adam almak değil :D dur simdi dolar patladi cikti ulkece orgy'deyiz zaten sdg grego biliyo o isleri sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 oy verin dolar saçayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=QYVCL3-N03c oy ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 kutuluyu ekledim, güncel max oy stoğumuz 18 dir. hala siteye üye olmayan 5 premium pleb oy hakkını kaybetti malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Oy nereden veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 PREMIUM MEMBERS ONLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 önce bi oy hakkı ediniyorsun. ilk başta bedava verdik hepinize, siteye katılanlar oylarını verdi. belirli bir süre beklendi, şimdi de oy hakkınız düştü. bir sonraki oylamada geri alacaksınız. şu an korax la bi update planlıyoruz. kobayların aman kullanıcıların bazı adaylara oy vermediğini, verdikleri oyu sık sık değiştirdiklerini görmekteyiz. bundan sonra böyle exploitlere bir değer atanıp, kullanıcıların ne kadar stabil olduğunu puanlayan bir formül işleyecek. bir kullanıcının ne kadar stabil olduğunu bileceğiz. belirli puanın altında kalanın oyu geçersiz olabilecek. BANA YAZILIMCI DESTEĞİ BULDURMAYACAKTINIZ OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 ha bu arada da, oy veren, gruba giren falan dert olmaktan çıktı. baya sürüncemeli uzar gider o iş ama 18 üyeden 9 oy alamadıysanız, daha ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 lel peki takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 testis geçiliyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 sen şimdi bunun önemsiz bir şey olduğunu mu lelledin burada sfgbsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Kimse de demiyor skindirip bir watsap grubu icin neden ciddi ciddi millet oylanıyor fnfj. Koca koca adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 grego iste ne bekliy10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 gold ile birlesseler anasini aglatirlar forumun da allahtan tek takiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 ana fikir konunun gereksizliği zaten. well done captains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 mızraklayamayan adamın grubuna girmem ben so homo çıkarın beni listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 beni hangi ibine attı en nitelikli üyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Auril said: mızraklayamayan adamın grubuna girmem ben so homo çıkarın beni listeden icin rahatlicaksa ben varim saglam mizraklayan, pascal var falan karisik bi grubuz yani orgy var yenmi? sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 pascalın bıyıklara bi yükselmiyor değilim şimdi bi sn düşünmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar