Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 İngiltere'de mevcut sistemde devlet para ödüyor elektriğini satana. İhtiyacından fazla paneli kurmuş olup devletten aylık para alan bile var, birinci ağızdan bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Esh said: Bi de bu artezyen pompalarinin iki markasi var biri wilo digeri alarko, wilo essek gibi pahali ama bi kere aliyosun. Ben alarko kullaniyorum, yandi mi sardiriyorum ama 3-4 yilda bi yaniyo. Onun sokum maliyeti boku pusuru iyi para. Wilo 10 yil tas gibi calisiuo. Ama 2 kat pahali nerdeyse. Depo ucuz 10 ton atarsin bi depo, artezyen surekli dur kalk yaptirilmamasi gereken bisi, hidrofor motoru gibi easy handle degil Teşekkürler abi bu da çok faydalı bir bilgi oldu. Alarko düşünüyordum. Bir de depo koymamayı düşünüyordum :) pompayı hidrofor gibi kullanmak falan uygun değil o zaman. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yani artezyen pompasi hassas bisi ve yandi mi sadece sok taka alirlar 1.500 , sardirmaya da 750 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 abi jenaratör diye bişey var senin işini çözecek bi kwa da jenerator alsan çok daha uyguna gelir türkiyede kazık yersin güneş enerjisi zart zurt kanını emerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 pardon jeneratör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yetmez abi bi kwa, 136 metreden su cekmek icin 2.5hp trifaze motor lazim abi diyecekler. Hidrofor da sulanacak alana gore degisir. Tarim arazisi mi bu? Damlama sulama mi yapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 6 kva jeneratör 5-6k tl ye alınıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ya zaten satmayacaksın ürettiğini, ya çılgın depolayıp asla tüketemediğin elektrikle bişiler yaparsın ya da jeneratör alırsın :D fistan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 bundan yapabilirsin https://www.youtube.com/watch?v=5FUwMcn62Lc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Esh said: Bi de bu artezyen pompalarinin iki markasi var biri wilo digeri alarko, wilo essek gibi pahali ama bi kere aliyosun. Ben alarko kullaniyorum, yandi mi sardiriyorum ama 3-4 yilda bi yaniyo. Onun sokum maliyeti boku pusuru iyi para. Wilo 10 yil tas gibi calisiuo. Ama 2 kat pahali nerdeyse. Sardırdığın zaman ciddi verimlilik kaybı oluyor motorun diyorlar, ben teknik yönünü bilmiyorum ama bi enerji uzmanı fabrikadaki tüm motorları yenileyin, 2 yılda elektrik maliyetinden direk kara geçersiniz diye fizibilite verdi bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Selam, Pompayı alırken PTC opsiyonunu sor. Düzgün bir pano ile motor yakma derdin olmaz. En büyük sıkıntı susuz çalıştırma oluyor. Bazen suyu çektikten sonra su seviyesi düşüyor ve fark edilmiyor falan. Kuru çalışan pompa da nanay oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Suyun olduğu yere min-max seviye belirleyerek sensör kurmak suretiyle devreye bağlayamaz mı ? Su düşünce çalışmaması gereken şeyler durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Selam, Zaten pompa ile şamandıra falan veriliyor ama takılma ihtimalleri var. Uğraşmamak için kaliteli markalardan ilerlemek şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Beyler şöyle bir teklif geldi ama bana fazla geldi ya ne dersiniz? Değerli anlayan patiler? http://www.imgim.com/teklif.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Selam, Ankara'da bu işi yapan bir arkadaş var. Ona sorayım ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 istanbulda apartman çatısına konulacak duruma gelmedi herhalde bu sistemler evin elektrik ihtiyacını karşılamak açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Selam, Eve bağlı. İyi güneş alan bir çatıya sahipsen ve hele ki gündüz çalışan ve akşamları kullanım yapıyorsan bence kullanılabilir. Tabi bir de evdeki cihazlar önemli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Selam, Benim için klima sistemini yaz/kış 7/24 çalıştırması yeterli. Aydınlatma falan diğer ürünler şart değil. Sıfır maliyetle ısınma ve serinletme muhteşem olur :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 paramecium said: Selam, Ankara'da bu işi yapan bir arkadaş var. Ona sorayım ben. Saygılar. Abi çok çok makbule geçer. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 abi panel inverter ve akü markalarını ister misin? inverter 1 tane haliyle, kaç tane mppt si var? power optimzer falan var mı? Tek cephemi olacak? garanti süresi ne kadar( ürün garantileri dışında garanti var mı? ). Performans oranı garantisi vs var mı? arıza durumunda ne sürede geliyorlar? Biraz yüksek geldi bana fiyat,ama ürünlere göre değişir hani izmirde bizim tanıdık şirket, baya en iyi panellerle ( panel hücre yapısı falan BAYA önemli gögelenme durumlarına karşı ), power optimizerlı inverterlerle falan 10kw için 10k$ gibi fiyatlar veriyorlar on grid sistemlere. YAMULMUYORSAM. değişmiş olabilir abi tabi. Yine de panelleri vs bi sor bakalım. Akülerin fiyatlarıda etkilemiş olabilir. ÖM den yolluyorum abi, hani bu bahsettiğim kişilerin kendilerinin 30MW santralleri var, bi 30 da başkalarına yaptılar. Giovanni said: Beyler şöyle bir teklif geldi ama bana fazla geldi ya ne dersiniz? Değerli anlayan patiler? http://www.imgim.com/teklif.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 tamamen educated guess yapiyorum yalitim cok iyi degilse ayni paraya yalitim daha iyi randiman verecektir, onla da karsilastirin. hele ki klima sik kullaniyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Depolama yok yalniz orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar