logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 D&R'dan almıştım 2-3 ay önce bir heves, üstüne sadece 2 kere bindim ve ilk adımda sırt üstü düştüm. Bir daha da üstüne çıkmadım, kenarda duruyor öyle. 120 tl'ye almıştım, heves eden isteyen varsa satabilirim 80-90 tl'ye. Resmini çekmedim, desensiz bir şey, siyah renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 bu işin raconu o abi. düşmeden olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=vvtLbI1kz00 aiko bu işin master'ı . Yanlız ilk adımda düştüm diyip bırakmak... Nasıl bir şey bekliyordur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 yokuş aşağı inmenin daha hızlı yolunu bulmuş adam bence seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Masticore said: https://www.youtube.com/watch?v=vvtLbI1kz00 aiko bu işin master'ı . Yanlız ilk adımda düştüm diyip bırakmak... Nasıl bir şey bekliyordur abi abi bu video'u sen nasıl buldun ya? asd. bu video ben kaykayı elime aldıktan 1 hafta sonra fln. bu harekettten sonra hiç birşeyden korkmaz olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 kaç yaşındasınız abi orada? videodaki piksel sayısıyla bakarsak 2005 2006 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 2005 yılı. 17 yaşındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 oha lan eren sen misin o gerçekten ahahahahahaha iyi cesaret varmış valla helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 logtrig said: Sadece 2 kere bindim ve ilk adımda sırt üstü düştüm. Bir daha da üstüne çıkmadım. https://www.decathlon.com.tr/town-7xl-scooter-id_8377410.html Şunu tavsiye ederim. Ben mağazada bindim ve düz yerlerde muhteşem. Yokuş aşağı frenleri olduğundan muhteşemdir fakat yokuş yukarı bilemeyeceğim. En olmadı ikiye katlanıyordu bu sanırım , katlarsın ve alır gidersin koltuk altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ya alışım da tam bir gaz zaten. kırk yılın başı arkadaşlarla caddebostan sahile indik, baktım millet kaykaylı. özendim, d&r'da kitap alıp kasaya giderken yol üstüne koymuşlar kaykayı, fiyatlardan bile haberim yok 200-300 sanıyordum, baktım 125 lira mı ne. aldım geldim eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 kusura bakma ama en boktanını almışsın, çok yanlış bir seçim başlangıç için bile olsa. umarım tekerlekleri silikon fln değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 abi büyük ihtimalle silikon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sadece tahtasını 500 liraya alıyor küçük kardeşim. geçen bi bilye aldı 200 lira. 120 liraya nasıl bir kaykaymış o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 kaymayankay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar