Buradan da banlansan keşke, sabahtan beri 1-2 yıl önce attığım postlara tek tek reply atıyorsun.
Buradan da banlansan keşke, sabahtan beri 1-2 yıl önce attığım postlara tek tek reply atıyorsun.
İstersen 10 yıl önce atmış ol, forumda özgürlük var kardeşim veririm vermem sana mı soracam. Senin gibi adamları dünyadan banlamak lazım. Forumun banlandıktan sonra aldığım hesabı açarken kullandığım e-mail'e onay maili yollamamış olması benim suçum mu ulan?
ergen gibi sitem etmişsin ama
Haydaa qwekrjbasfjbsajkfsba Olm dertliyim o yüzden biraz abartmış olabilirim de sövmeye ergence demeyin Sönmez Reis'i biliyorsunuz. :D
https://www.returnofreckoning.com/forum/viewtopic.php?t=364
ahah çok iyi ya
ahah çok iyi ya
Yalnız ulan İngilizcem o zamanlar rezaletmiş ve adamlara adamakıllı cevap verememişim. :D
İyi orada banlanmışlar tamam anladık.
Paticiğin suçu ne ? 2014 senesinin banını, 2018 de anlatmaya geldin.
Ne içtin ya ? Söyle de bende yapayım senin gibi kafa.
kitlicem ama daha dram çıkar gibi buradan, zaten bölüm sessiz şu aralar
sakın kitleme sercan, sakın
İyi orada banlanmışlar tamam anladık.
Arkadaş sen olayı götünle mi okudun allasen? Paticiğin suçu benim orda banlanmamı sağlayan şerefsizi barındırması. Buraya konuyu da belki görür diye açtım. Ayrıca olay 2014'te bitmedi. 2014'ten 2016'ya kadar sürekli banlandım ulan! 2018'de anlatmaya gelmem de benim suçum değil, kaç kere üyelik aldım aktivasyon maili gelmiyordu. Baktım üyeliğim varmış, gelip bir terör estireyim dedim!
Aa nabıyon dreag. Severim seni pnp. :D
kimmis lan bu garibani banlatan,ciksin ortaya.Boynu bukuk birakmissiniz genci
özür dilerim
Kusura bakma abi, elini öpeyim, affet bizi abi.
Kimmiş seni banlatan, bak kızdım şimdi , Kim banlattı la rapperi. Kesecem la hepinizi.
(Google translate den baktım rapper - kapı tokmağı demek ).
Amca, sana kapı tokmağı diyebilirmiyim ?
Kimmiş seni banlatan, bak kızdım şimdi , Kim banlattı la rapperi. Kesecem la hepinizi.
(Google translate den baktım rapper - kapı tokmağı demek ).
Amca, sana kapı tokmağı diyebilirmiyim ?
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar