Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Merak ediyorum şu kadar sene içerisinde şurada olucam hayatımdan çok memnunum istediğim çoğu şeyi başardım diyen bir pati var mı ? Kendisine sorularım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Yani mutluyum ve hedefime adım adım ilerliyorum ama 20 yasindayim. Sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Okurken bana da öyle geliyordu benim daha çok yaşı ilerlemiş belirli yerlere gelmiş kişilerin görüşlerine ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 boyle birinin pati de isi ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Ben olabilirim belki: Yurtdışında okucam dedim ve yaya yaya okudum. Askere gitmicem dedim, ilk fırsatta parasını verdim geçtim. Özel sektörü sevmiyorum, milletin altında çalışmam dedim toplam 2 yerde 1'er sene çalışıp kendi işimi kurdum şimdi 5 senedir falan kendi işimi yapıyorum evden ve istediğim saatte. Türkiye'den gitcem dedim, o achievement da 3 aya kadar unlock oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Olm 20 yasinda herkes mutlu oluyor zaten :) Soyle otuzundan sonra halen mutlu olabilen varsa ulkede asil basari o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 +1 20 yaşıma geri dönebilsem keşgee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ne doncem ya hic de mutlu degildim. Suan cok memnunum kendimden <3 100 yasinda falan olsam qesqe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Buruşursun 100 yaşında Her sabah ütü lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Darqainu said: Ben olabilirim belki: Yurtdışında okucam dedim ve yaya yaya okudum. Askere gitmicem dedim, ilk fırsatta parasını verdim geçtim. Özel sektörü sevmiyorum, milletin altında çalışmam dedim toplam 2 yerde 1'er sene çalışıp kendi işimi kurdum şimdi 5 senedir falan kendi işimi yapıyorum evden ve istediğim saatte. Türkiye'den gitcem dedim, o achievement da 3 aya kadar unlock oluyor. ne iş yapıyorsun baya benim wishlisti gerçekleştirmişsin tüm maddelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bence baba parası yemiş o wish leri gerçekleştirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Adam kiskandirmak icin yazmis resmen, fakat helal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 baba parasi olmadan pasaport bile alamazsin bu ulkede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Miras da meşru bir durumdur yermeyin (en azından kapitalist sistemde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 30 yaşındayım, tam olmadı eksik benim de. Şöyle oldu benim, "huzur" odaklı kararlar verdim. Yani hayatımın odağına köpek, sevdiğim insanla bir düzen vs. gibi şeyler koydum. Kariyer hırsı olan biriydim, çalıştığım firma da dünya çapında bir firmaydı. Tek yaptığım şu oldu, firmadaki 40 yaşındaki müdürlere yöneticilere vs. baktım. Ben o yaşta, bu adamların yaşadığı stresi baskıyı yaşamak istemiyorum dedim. Çocuğumu doktora götürmem gerekiyor dendiğinde, işin ne zaman biter cevabı almak istemediğim için mesela. (Bir örnek) Ha, sadece iş konusunda "tatmin" anlamında iyi bir noktada değilim, o da yıllarca kurumsal firmada çalışmanın o "deadline" ı geçirmeyince bir şey başardım hissini yaşamanın şuan yarattığı eksiklik. Şuan ne yapıyorsun diyen olursa, babam ve abim ile aile firmamızda çalışıyorum. Benim böyle bir imkanım vardı, değerlendirdim. Böyle bir imkanım olmasa büyük ihtimalle aklıma çok iyi bir fikir gelene kadar özel sektörde devam ederdim, bir şekilde geçip giderdi hayat. Sonuçta; Daha mutlu muyum? Evet. Oldu bu iş ya tamam diyor muyum? Hayır. "İş" olarak belki de tam olarak yapmak istediğim bu değil, belki de tek başıma olmak istiyorum vs. ama, özel sektörden çıkmış olmak gerçekten iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 benim fena gitmiyor da genelde istediğimi değil ne olmak istemediğim üzerinden gidiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Suark said: benim fena gitmiyor da genelde istediğimi değil ne olmak istemediğim üzerinden gidiorm. aynen ben de böyle yapıyorum, genellikle iyi sonuç veriyor. yukardaki mesajımda da özel sektörden ayrılma kararımı verirken bunların yaşadığı hayatı yaşamak istemiyorum idi motivasyonum. Ne olmak istiyorumdan daha verimli sanki ne olmak istemiyorum üzerinden gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 aile şirketin kamu sektöründe mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 nasıl anlamadım, kamuya iş yapıyor muyuz diye mi soruyorsun? öyleyse hayır, hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 babasi ve abisiyle birlikte kamu sektorunde olan bi bilaloglan var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ozel sektorden cikmis olmadin ki speys..mayisli calisandan bizzat sektor oldun sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 fizban said: babasi ve abisiyle birlikte kamu sektorunde olan bi bilaloglan var zaten. hahhahaahhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Abi hayattan niye bu kadar beklentileriniz var? Geldiği gibi yaşayın lan işte, niye sürekli bi beklenti küfredicem artık. Beğenmiyorsanız bişeyleri değiştirin falan biz mi öğreticez bu yaştan sonra. Mıymıymıy mıymıymıy sürekli bi şikayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar