Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Hunter: World

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

oyuna gelmis en zor monsterlardan biri olan behemoth partysinde iyi bir HBG user varsa otturuyor walla :)

mono said:

Bende Sword n Shield ile Bow gidiyorum. Sns baya eglenceli elde kalkani birakmadan pot icmek insta flashbug kullanmak falan iyi support havasi var.

o silah en az hunting horn kadar support weapon zaten.. ornegin, behemoth fightinda wide-range spec yapip digerlerinin gotunu kurtarmak cok onemli bir hal aliyor.. S&S kullananlarda bu daha rahat tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

iyi akşamlar herkese, bildiğiniz gibi bu aralar monster hunter world revaçta ve oyun beraber oynadıkça çok daha fazla keyif alabileceğimiz bir oyun durumunda. malesef çok fazla türkçe kaynak olmadığından ve sırf bu yüzden bu oyununda ülkemizde erkenden ölmemesi için "monster hunter world tr" diye bir discord kanalı kurup, burada build paylaşımları ve fashion hunting eventları yapabileceğimiz, mhw yayıncılarının duyurularını anlık olarak alabileceğimiz, kolayca hem pc de hemde konsollarda gruplar kurup, beraber gelecek eventlara girebileceğimiz bir ortam kurmak gibi bir planımız var. bu kanaldan hem yeni başlayanlara hem de ileri ki seviyelere cok daha kolay yardımcı olabiliriz.sizlerinde desteğini alabilirsek çok seviniriz. tabi sizlerde başka yerlerde paylaşırsanız çok daha hızlı büyüyüp daha güzel bir ortam kurabiliriz. şimdiden teşekkürler zaman ayırdığınız için. discord linki : https://discord.gg/ZmrjpvT

ilk rehber videosu da bow için geldi umarım beğenirsiniz : https://www.youtube.com/watch?v=TVEjFexv42Q&t=10s
Sosyal ağlarda paylaş

Glaive çok iyiymiş ya, melee pek sarmamıştı greatswordla longswordla başlayınca, ama bunu çok sevdim sağa sola uçup combo çekmek çok keyifli.
Gerçi daha vurdu mu oturtan bi silah lazım, greatsworda dönebilirim belki o yüzden. Rathalosu dövdüm kaçtı, daha hızlı dövebilmem lazım.
Charged blade filan nasıl? Böyle early game için hem noob friendly, hem kolay Anjanath/Rathalos vs. farmlayacak silah tavsiyesi arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bekledigim herseyi verdi oyun valla, 120 saat olmus bile ehehhe. Halen beklenmedik seyler olabiliyor bir anda 3 boss kavgaya tutusuyor falan.

Build olaylari da cabasi sahane cesit var. Simdilik Sns, Bow, Charge blade denedim hepsi ayri tat, kendi iclerinde de guzel build cesitliligi var.

Network baglantisi nanay hala, kendim create edip ordan join oluyorum. Bir nebze daha iyi.

Bu arada eger boss ile 4 kisi ugrasirken disconnect olup tek kalirsaniz, ve mazosist degilseniz direk abandon edin. Cunku Boss'un statleri 4 kisilik partiye gore scale kaliyor, geri ufalmiyor.

Ha birde minimapde bossun kafasinda kurukafa ciktiginda veya topallamaya basladiginda mumkunse capture edin, rewardlar daha fazla oluyor.

Network duzelsede yeni su Tempered Elder olaylarini denesem, DLC lerde yolda ooh sahane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...