ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Bandit Mantle çok iyiymiş, öyle bir item olduğunun farkında bile değilim. Arenada Rathian keserken denedim, 10k sırf scalelardan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 plunderblade diye bir item var quest serisi palico için o da loot için faydalı. https://monsterhunterworld.wiki.fextralife.com/Plunderblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 plunderblade baya tatli tavsiye ederim. arada stagger ettigide oluyo cillip item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 kirin ne kadar zor bir yaratık lan öyle low rank olmasına rağmen ilkinde fail oldum ikinci deneyişimde de kıl payı aldım.ha lightning resistance 0 dı.birde çok asil hayvanmış ilk defa bir canavarı keserken üzüldüm emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Tank build deneyen oldu mu? Şöyle bir şeye geçesim var ama hiç lance, gunlance filan kullanmadım. Bir de end game de ne kadar etkili olur bilemiyorum (temperedlara yeni başladım sayılır) https://www.reddit.com/r/MonsterHunter/comments/7wirgn/zombie_gunlance_is_seriously_op_you_dont_need_a/ https://www.youtube.com/watch?v=Jbjy3SPyjv0 Amacım speedrun değil, saçma sapan bir şekilde gebermemek. (Bir de gebermemek için dodgelarken, etrafta koştururken daha fazla DPS kaybediyormuşum gibi geliyor, böyle monsterın karşısında dikilip durmadan ağzına vurabilsem geardan kaybettiğim dpsi telafi ederim gibi geliyor, ama daha denemedim tabi) Normal fight için videolar filan gördüm de hiç böyle one-shot çeken Tempered monsterlara karşı ne kadar etkili göremedim, hep HR monsterlara karşı filan yapmışlar. Şu üstteki buildler Tempered Diablosa, Kirin in Lightning spamine karşı filan dayanır mı, yoksa hiç uğraşmasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Narginante ye kadar oyun easy mode muş.dun ağzıma ağzıma vurdu kuyruğunu dahi kesemedim varmi bir taktigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Nergigante sabır işi. Mümkünse tek girme, at sos'i millet gelsin. Kafayı sıyırırsın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Dun 6-7 kere denedim de olmadi malesef. En sonuncusunda 2 kere faint olduktan sonra baya dovdum, baktim haritada kuru kafa ile uzaklasiyor, sonunda bitti diye dusunuyordum ki, bir sonraki spotta uyumak yerine donup ultisini cekti :( Ben de hic beklemiyordum, kacamadim. Silkerler seni de oyununu da diyip kapattim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 abi kirin şimdi tempered geldi bide abv. negri şaka kalıyor yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ben de nergi'deyim ve hem nergi hem diablos hem de dengi olanlar kafayı yedirticek. dünden beri sürekli wipe dsfdasdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 butun oyun solo bam bam bam, gevreklik etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 solo daha kolay oyun zaten. kirinde sos attım her gelen kanser etti tek başıma gittim kestim 25 dk da. kesilmiyor değil ama aynı patern bir süre sonra yeter artık dediritiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 tempered yap temperedda paternler nanay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 şerefsiz turşu gem düşürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 mokoko said: ben de nergi'deyim ve hem nergi hem diablos hem de dengi olanlar kafayı yedirticek. dünden beri sürekli wipe dsfdasdfsa bu akşam maça gidicem saat 22:45 gibi ps başında olurum, online olursan keselim nergigante'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ben cuma cumartesileri istanbulda oluyorum o yüzden ps e erişimim yok hiç. zaten kestim nergi'yi 2 gün önce. hatta üstüne deviljho kestim ki onun allah belasını versin sfdasdf şimdi teostra ve shaoli midir nedir öyle bi adı olan monsterların questleri geldi. onlara bakarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 hea okey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Ilk denemem de (grup) black diablo kestik ama su bael ve negri skntı hala kesemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 black diablo normal diablodan kolay geldi bana :D black 3 tane falan kestim ama normalde 2 kez wipe yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 gemlerin değerini, çıkma sıklığını belirleyen bir şey var mı, yoksa tamamen random mı? mesela bow charge, penetration gibi gemler diğer tempered monsterların questlerinden düşebiliyor mu, yoksa ille de tempered elder dragon mu kesmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 decorationlar gruplara ayrılmış durumda Mysterious Gleaming Worn Warped şeklinde birde stonelar var işte augment için bunlar grup grup yaratığın tiere göre drop rate değişiyor. warped gemlerden attack filan çıkıyor mesela tier 2 monster kesmen lazım elder dragon olmayanlar negri altı olanlar. elderlardan heros streamstonelar düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 ama farmlancak bişi değil bunlar ya sıkıldım oyundan bu yüzden, onun yerine paso silah ogrenip gear tamamlamak daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 End game build tavsiyelerine bakıyorum hayvan gibi decoration istiyorlar bütün eksikleri decorationla kapatmışlar filan. sırf setle build tamamlamak çok zor. Bayağı bi farmladım ama ilk verdiği attack gem haricinde hiç attack gem bulamadım. Ben de bir yandan farklı buildler denemeye çalışıyorum, en son tank build yapmaya çalışıyordum (yine decoration duvarına çarptım tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 reddit meta buildlerin en alt kisimlarinda adam demis hep kendinize gore oyun seklinize gore dpsinizi ayarlayin bunlar max dps output vb diye. mesela ben 3 vitality basıyorum gem yemek yerken attack L yiyorum filan. ya da brawl alıyorum knockback yememek için özellikle 4 kişi yerdeki monsterı döverken. oyun tuş spam üzerine olsa max damage output normalde combatlar hiç öyle max dpsi çıkarabileceğin şekilde gelişmiyor. Bütün skilleri denemek gerek hepsi ayrı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 LongSword build yapmaya çalışıyorum, en iyisi Divine Slashermış ama arena farming gerektiriyormuş. Alternatifi var mı, yoksa arena yolları gözüktü mü bana? (arena sisteminden bayağı nefret ettim, kolay yolu var mı bunun?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar