Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Hem master-race konsolculardan ayrılsın hemde oynayacaklar toplansın diye açalım artık başlığını. Steam de pre-purchase açıldı. 9 ağustos ta geliyor. fiyat 199 tl. deluxe edition un bir numarası yok gibi. havadan 30 tl daha vermeye değmez sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 fiyat iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 minigun falanmı var lan oha benide yazın yuzde 90 alan alacağım.opitimizasyon ve kontrol şu an tek kuşkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Clan, guild, community olayı var mı? Varsa elele tutuşup oynayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 var ben cekicimi alıp gureşiirim hepsiyle siz kuyruğuna vurusunzu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 gaben'a gore AAA fiyati 90-110 lira. median uzerine havadan 100 lira verdikten sonra 30 lira daha verirsin, nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 oyunu kısaca anlatabilecek birisi var mı ? Oynanaır gibi görünüyor. MMO mu yoksa co - op mu ? olayı nedir ? meta score magazine : 90 user : 7,8 iyi score lar burada oynayacak var mı ? yarısmacı arkadaslara basarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 https://steamdb.info/app/582010/ şuraya göre dünyanın geri kalanına göre baya ucuza geliyormuş. bastım valla pre-order'ı. umarım release'den önce sağa sola review copy dağıtırlar da optimizasyon ne alemde bi öğrenme şansımız olur. high'da constant 60fps/1080p alsam yeter zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 pre-order iken daha ucuz dimi şimdi? bende mi bassam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 steam'de oyun ciktiktan sonra fiyatini arttirma olayini yapiyorlar mi? TR PSN'de yapiyorlar onu genelde :).. bu arada 150 liraya almistim MHW PSN'de.. 240 saat playtime olmus bile.. persona'yi yeni gecti oynama suresinde.. oyun MMO'dan ziyade co-op.. maksimum 4 kisilik partyler ile canavar avina cikiyorsunuz.. 14 farkli silah turu var ama silahlarin oynanisi gercekten baska bir oyun oynarmiscasina farkli.. ben great sword oynuyorum oyun basindan beri.. simdi sword&shield denemeye basladim.. asiri keyifli geldi.. mesela sizi kendininkinizden baska silahlarla oynamaya zorlayan bazi arena questleri var.. eger hic tecrube etmediyseniz zorlaniyorsunuz baya.. oyunda leveling var tabi ama character statlari veya skilleri yok.. hunter level atlayinca sadece yeni questlere erisim aciliyor.. lvl1 hunter ile lvl 180 hunter arasindaki tek fark craft ettikleri silah ve armorlar.. monster parcalarindan degisik silah ve armor parcalari craft ederek cok degisik buildler yapmak mumkun.. her armor parcasindan bir skill geliyor (buildleri asil belirleyen sey armor defense statlarindan ziyade bu skilller).. baya content olsa da oyun ozunde bu.. ama benim (ve su anki player base'in buyuk cogunlugu) gibi gecmis monster hunterlarin hicbirini denememis bir oyuncuysaniz, kesfedeceginiz baya fazla sey var.. oyunun tutoriali baya limitli.. girdiginiz silahin tutorialinda bile ogretmedigi birkac move oluyor (baya da kritik combolar heheh).. oyunun en guzel kismi bu kesfetme hissi zaten.. vanilla wow'a ilk basladigim zamanki donemi yasatmadi degil (artik bitti ama :P).. https://i.redd.it/clz7dkoc19a11.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 oyun pc ye DLC ile birlikte mi çıkacak. çünki DLCnin çıkışı PC'den önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 1-2 youtube vidyosunda vanilla haliyle çıkacak, event'lerle gelen şeyler olmayacak release'de deniyordu. bi de dlc'yle çıksa season pass de satarlardı early access'le birlikte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 ben bunu alamadim ps4 e pcye alayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 bir destiny2 korkusu var bende ama ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 DLC bedava olarak geliyor PS4'e.. simdiye kadar kozmetikler disinda cikardiklari tum content de bedavaydi.. tam net aciklama gormedim ama sanirim behemoth release'de olmayacak.. zaten en yuksek seviye boss.. baslangicta erisimi olmaz kimsenin.. ama ayni politikayi uygularlarsa, bir sure sonra yine free olarak gelecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Bugun dayanamadım gameplay videolarini izledim bolcada spoiler yedim ama cok zevkli ya.umarim pre order dan daha yuksek bi fiyati olmaz.birde tek korkum su an kontroller.acaba bi gamepad falan mi alsak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Gamepadsiz çok daralırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Gamepad kullanmayalı baya olmustur benim onada alismak gerek simdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 pre-ordera dibine kadar karşıyım ama bu sefer basıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 bi anlami yok ki preorderin, bonus filan vermiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Starter item veriyor birkaç tane de asıl sebebi oyun çıktıktan sonra fiyata bindirme yaparlar mı? Bir de oyunun patlamayacağı, fiyatının karşılığını vereceği kesin, o yüzden şimdiden parayı gömeyim diyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 fiyata bindirme ne abi, nerde gordun bugune kadar fiyatin degistigini releaseden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 TR PSN'de god of war, detroit icin falan yaptilar onu da.. gaben yapmaz oyle sey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 release'den sonra değil de aral effect olan 1-2 oyun shop'ta satışa açıldıktan bikaç gün sonra 90'dan 180'e mi ne fırlamıştı. ben ondan ziyade dolar delirir de gaben komple kuru değiştirir diye aldım valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Aral ithalat gibi son dakika kur cevirisi/guncellemesi veya lolvergi ihtimali benide preorder olayina dogru cekiyor. Neyse zaten saatleri gomecegim oyun da lazimdi tam, bahane olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar