Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Papillon Remake


µh

Öne çıkan mesajlar

sene sanırım 2002 falandı, 12 yaşındaydım işte ilk defa TRT2 de denk gelince güzel filmdir diye babam izlettirmişti. Aşırı sevmiştim, hayran kalmıştım. Ardından patır patır klasiklere sarmıştım derken akabinde sinemacı olmaya karar verme ve daha farklı bir yol seçebilecekken sürekli buna odaklanma süreci başlamıştı.

Ortaokuldan üniversite tercihlerine hayatımı etkileyen sürecin başlangıcı olabilir Papillon benim için. Hep film izlemeyi vs. severdim çocukken ama net şekilde hatırladığım ilk filmdir ve o günden beri en az 20 kere seyretmişimdir. Ha birilerine seyrettirdim, ha oturdum sinema kanallarında denk gelince tekrar seyrettim vs...

Kitabını aldım, bir de öyle okudum vs...

Papillon benim içinde apayrı bir yeri olan bir film o yüzden. Şu fragman köpek gibi heyecanlandırdı beni ayrıca yalan yok.

Sanat yönetimi fragmandan gözüktüğü kadarıyla müthiş gözüküyor. Ayrıca önceki film baz alınarak, daha fazla imkan ile ortam daha iyi yansıtılmış gibi gözüküyor doğal olarak. Ama işte Papillon'daki bütün olay kusursuz oyunculuklardı. Boktan karakterler bile estiriyordu.

Efsane klasiğin yanından geçer mi bilinmez ama oyuncu tercihleri bu arada güzel gibi gözüküyor. Charlie Hunham sadece biraz soru işareti çünkü Steve McQueen'in Charriere'si karakter tasarımı ve onu yaşatması bakımından "bence" sinema tarihinin net en iyi 10 performansından birine falan girer.

Ki Dustin Hoffman'ında kariyerindeki en iyi rollerinden biri açık ara Dega'ydı. Rami Malek'e vermeleri de çok isabetli karar çünkü cidden şuan böyle onun geçmiş performanslarını vs. düşününce kafamdakine tam tamına oturuyor. Malek zaten son dönemin en başarılı çıkış yapan oyuncularından ki Dega gibi zor bir rolde de başarılı olursa direkt segment atlar. Son dönem sürekli üst seviyeyi zorluyor, geçiş rolü olabilir.

Bekliyorum ya köpek gibi bakalım. Haberim bile yoktu bir de yenidne çekileceğinden ben harbi sektöre küstüğümden beri hiç ilgilenmiyorum Marvel filmleri sanırım hariç asdkfsha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

charlie hunnam'dan kotu aktor dusundum ve bulamadim. vardir tabii ama dusununce hemen bulamiyorsun. o kadar kotu charlie hunnam.


o kadar kötü değilde, bu kadar büyük rollerin adamı değil. çok düz bi tipi var çünkü ve belirli kalıptan halen çıkaramadı o halini.

yani bütçe falan yoktu tahminen de ben mesela fragmanı ilk izlerken ve hunham'ı falan görmeden direkt tom hardy sandım sevindim.

hardy şu role kusursuz otururdu. kendi de bayağı oynamak isterdi böyle bir rolü eminim yani. tam onluk iş.

ama işte filmin kalitesi de önemli bakalım. çıkıp boktan modern geçişlerle, müziklerle falan o havayı bozmazlar umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...