Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Selamlar, Yurtdisindan dogru soyisim degistirme davasi acmayi dusunuyorum. Turkiye'de bir baglantim olmadigi icin forumda da hukukcu arkadaslarin olmasindan faydalanarak bana bu surecte tavsiye yahut hukuki yardimda bulunacak bir avukat onerisi rica edecegim. Simdiden yardimci olacak kisnin zamanini calmak niyetinde olmadigimi, konunun detaylarini avukatin kendisi ile, gerekli hizmet bedelini odeyerek konusacagimi da bildireyim. Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 neydi - napıcaksın onu söylemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Soyle bir hakkın var https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/adini-ve-soyadini-degistirmek-isteyenlere-iyi-haber-geldi-soyadi-nasil-degistirilir-2194308/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Tesekkurler Remus, bu da isime yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 avukat kardeşimle konuştum, cevabı: Bilmediğim bir alan Soyadı gülünç veya igrencse ya da yazim hatası varsa nüfusa gidip değiştirebilir Ama yurt dışından nasıl yapılır bilemiyorum Bi de alelade bir soyadı kafana göre değiştiremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 aa ben de degistireyim ya. Sik sok bi soyadim var ne anlama geldigi belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Esh said: aa ben de degistireyim ya. Sik sok bi soyadim var ne anlama geldigi belirsiz. esh sik sok..koreli gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Hanımın soyadını alsaydın evlenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 yurtdışında olması bir şeyi değiştirmez, dava açabilmesi için bir engel değil.En yakın türk konsolosluğundan bir avukata vekalet çıkardınmı tamam, o halledecek işlerini. Tabi boşanma gibi mahkeme de hakim illa görmek ister mi davacıyı bilemiyorum hiç yapmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 aquila said: Hanımın soyadını alsaydın evlenince. Dusunmedim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 kalkavan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 dana22 said: Esh said: aa ben de degistireyim ya. Sik sok bi soyadim var ne anlama geldigi belirsiz. esh sik sok..koreli gibi.. ahahahhahahah olm ahahhahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Nigger_of_the_sand said: Tesekkurler Remus, bu da isime yarayabilir değiştin mi? ben de değişmeyi düşünüyorum yazım hatası veya gülünç bir durum yok arada kaldım kabul edilir mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Nigger_of_the_sand said: Selamlar, Yurtdisindan dogru soyisim degistirme davasi acmayi dusunuyorum. Turkiye'de bir baglantim olmadigi icin forumda da hukukcu arkadaslarin olmasindan faydalanarak bana bu surecte tavsiye yahut hukuki yardimda bulunacak bir avukat onerisi rica edecegim. Simdiden yardimci olacak kisnin zamanini calmak niyetinde olmadigimi, konunun detaylarini avukatin kendisi ile, gerekli hizmet bedelini odeyerek konusacagimi da bildireyim. Tesekkur ederim. Soy adın günlük hayatında sana sıkıntı çıkaran bir şey ise değiştirmek kolay. Onun dışında bir şeylerden uzaklaşmak vs için değiştiriyorsan mahkeme sürecinde kullanabileceğin sağlam şeylerin olmalı. Mesela Fötocusun diye yargılandın müebbet hapis istemiyle ama dava sonucunda beraat ettin (böyle örnekler çok) daha sonra bu isimle arandığında hep fetocu haberleri cıkacağı için yeni bir sayfa açmak adına hayatına yeni isim ve soy isimle başlayabiliyorsun mahkemece haklı bulunmak gerekiyor yani. yani anlayacağın soy ismin sıkıntılı bir soy isim değilse değiştirmek için mahkemeye başvurduğunda haklı bir nedenin olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 mahkemesiz yol var işte. yalnız şu fetöye yorulma sanılma işi canımı sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Yok henuz degistirmedim, bir sureligine askiya alicam sanirim olayi. Bilgi veren arkadaslara tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Kesin soyadi öztürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Esh said: aa ben de degistireyim ya. Sik sok bi soyadim var ne anlama geldigi belirsiz. niye lan ben gülümsüyorum böyle zengin lort ismi mi olur diye. armanız da vardır sizin fleur de lisli falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 FuCKiR said: Kesin soyadi öztürk :D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 harbiden eğer soyadın dalga geçilecek cinstense gidip direk nüfus müdürlüğünde değiştiriyosun anında. Vekalet versen heralde, başka biri de değiştirebilir senin yerine ama aksi takdirde, kafana göre değiştireceksen baya sıkıntılı ve uzun bi süreç sanırım https://www.takvim.com.tr/yasam/2018/07/21/ad-soyad-degisimi-nasil-yapilir-ad-soyad-degistirme-sartlari-nelerdir-kimler-basvurabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar