fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 bu aralar cikan ortalama uzeri, izlemeye deger tum diziler (hatta filmler bile) bayagi karanlik olmaya basladi. soyle tv karsisina gecip eglenmelik sey acmak icin bi super kahraman filmleri kaldi, ki onlar da bayiyo artik. tum bilinen sitcomlari izledim, onlardan gelmeyin. ama oturunca gulebilecegimiz, dizi tavsiyeniz var midir? film de olur. yoklukta gecen gun game night i izledik, dunyanin en guzel filmi saniyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Valla son zamanlarda benim en eğlendiğim dizi Silicon Valley oldu, ama izlemişsindir muhtemelen. Onun haricinde harbiden aklıma gelmiyor, arada sıkılıp sıkılıp Weeds açıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ikisine de cok gulduk ama bittiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 big bang +sheldon dan sonra biz belgesele verdik..white rabbit olsun explained olsun veriyoruz beline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 it's always sunny in philadelphia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 dirk gentley'de ben baya eğlenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Ingilizce sorunun ve torrent ozrun yoksa Aoi Honoo Netflix'in varsa Atypical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 peep show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Luicifer'i tavsiye ederim. 2 aydir sozde Westworld ve Expanse'i izlicem diye ugrasiyordum, 3 sezon Lucifer'i 2 haftada izledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 bob's burgers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 haters back off unbreakable kimmy schmidt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 love diye bir dizi var netflixde hanımla izliyoruz eğlenceli baya dark humor romantik komedi felan gibi beğenirsin bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 https://m.imdb.com/title/tt0290988/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Netflix'te izleyecek HİÇBİR ŞEY yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Santa Clarita Diet Glow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 muhtemelen izlemişsinizdir bunları ama çerezlik vakit öldürecek film olarak aklıma ilk etapta gelenler: emily blunt'ın wild target'ı var https://www.imdb.com/title/tt1235189/ bi de let's be cops vardı o da idare eder sanırım https://www.imdb.com/title/tt1924435/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 jeff and some aliens çok eğlendirmişti beni belki şans verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 eywalla tavsiyeler icin. izlemedigim bayagi bi dizi cikti. ama keske sana clarita diet'i izlememis olsaydim istedigim light dizinin tanimi o direk fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ash vs evil dead? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ah jefe ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Moone Boy Superstore Parks and Recreation Deutschland 83 Man Seeking Woman Brooklyn Nine-Nine The Mick Santa Clarita Diet Raising Hope Archer Trollhunters Louie Dirk Gently's Holistic Detective Agency A Young Doctor's Notebook Community Coupling IT Crowd Arrested Development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Komutan said: Glow glow'a +1 de benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 glow +1 2. sezonu gelmiş sevindim görünce, vikings rewatch bitsin onu izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar