arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 sorunun cevabi degil de o soruyu soruyorsan credits'deki ilk sahneyi izlememis olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Son bölümü toparlayamamışlar, son bölüme kadar iyi gidiyordu halbuki. Sanki sonunu açık etmemek için son bölümü hızlı gitmek zorunda kalmış yönetmen. Evet, biraz sorunlu sonunu çekmek senaryo itibariyle. Orada bazı yaratıcı çözümlere gitmeye çalışmış ama olmamış neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 tatmin etmedi beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Son bölümün sonu oha dedirtti after credits var iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 After creditste gördüklerimiz görmek istediklerimiz değilmiş, cnette kitapla beraber açıklama var, baya güzel anlatmışlar. Dizi tam net toparlayamamis sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Genel olarak baya başarılıydı bence. Son bölüm biraz sönük kaldı sadece, sondan önceki bölümdeki bazı öğeleri son bölüme bıraksalarmış nefesimi tutup izleyecek bi bölüm olurmuş. 7.7 wud bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 benim icin bittiginde her sey rayina oturmustu. tek sorunum credits'e ekstra reveal sahnesi koymus olmalari. tamamen sans eseri izledim. ikincisini acaba baska bir sey var midir diye geri donunce kesfettim. yapmayin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 son bölüm 5 sn işlenen, yer kaplamasının fil dişinden olduğunu bilmeyen için epey anlamsız bir son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 epey iyi ya son zamanalrda böyle şeyler çıkmadı sinner kafası az, ama daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Aslında çok kısa hikaye 8 saat fazla dersin ama iyi çekmişler diziyi. Akıp gidiyor. Bence John Keene (ölen kızın abi) ring leader. Hades yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 MrLevie said: Son bölüm zipoyliri tiklamayin Kızın ya da anasının neden diğer iki kızı öldürdüğüne yönelik bir şey aciklamadilar mi yoksa ben mi fazla uyudum yanıt açıklamadılar. ama kızları annesi değil amma ve arkadaşları öldürmüş. yani en azından ilkini. ikincisini sadece amma öldürmüş diye anladım ben. annesi sadece kendi kızını öldürmüştü. hatta camille'e de sıra geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 buna başladım, 3 bölüm izledim. pek akmıyor gerçi ama 8 bölüm zaten seviyorum böyle 8-10 bölümlük dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 eldar said: Evet, ben de beğendim. Temposu tam istediğim gibi gidiyor. 8 bölümün yarısı bitti. Sonuna yönelik hala beklentilerim düşük ama Jean-Marc Vallée gerçekten iyi iş çıkarmış. Big Little Lies gibi bunda da her bölümü kendi yönetiyor. O diziyi beğenenlere bunu da tavsiye ediyorum fakat o dizi, özellikle oyuncularla bir gömlek üstte. Tavsiyene uydum, çok daha iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 ilk 3 bolum izledim. kitabi okumadim. Spoiler baydim 3 bolumde. meh. 4 falan izlenmez. ne idugu belirsiz psikolojik sorunlu, alkolik, ve capsiz bir gazeteci ile, onunla sevismeyi bir turlu beceremeyen, koca 3 bolumde tek aksiyonu domuz kafasi alip, di$ini cekip, hmmm bunu bir adam yapmis olmali diye ilkokul terk $erlokculuk oynayan daha capsiz bir dedektif izledik. ne gazeteci adam gibi ipucu topluyor, ne de ediz kiligindaki dedektif gotunu bardan disari cikarabiliyo. nasi tipler abi bunlar? kadin habire bir flashback dalgasi yasiyo, birlesmiyo parcalar adam gibi. bir 3 bolum daha bekliceksek daha cok beklerler. ustteki spoileri okudum rahatladim, katilin kim olacagi belliymis zaten. neyse when they see us izleyelim bakalim nasil cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar