BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98?feature=oembed" width="459"> Dün başladı. Amy Adams varsa izlenmez mi yeaa... Ablamız gazeteci ve memleketinde işlenen 2 kız cinayeti üzerine patronu tarafından haber yapması için gönderiliyor vs. vs. Ben dizinin kurgusunu ve havasını çok beğendim. Kadro da baya sağlam. Konu ve bu ortamı sağlaması için biraz ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 konuyu yazarken minor spoiler vermissin. ilk bolum cok guzeldi. amy adams tek bolumle bile ne kadar odulunuz varsa adayim demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ilk bolum guzeldi. ekledim tv show time applicationuna , haberiniz yoksa guzel app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 o uygulama bence şu ana kadar yapılan en iyi uygulamalardan biridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Aynen yillardir kullaniyorum arti cift dikis myepisodes.com a da isliyorum, ikiside nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu ağır ağır işliyorlar sezon sonuna aha bu öldürdü deyip 5 dkda toplamazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Tanımı bende beğendim, hafta sonu bakacağım gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 BiTcH_oFBaT said: o uygulama bence şu ana kadar yapılan en iyi uygulamalardan biridir :) hangi app bu? ios da tv time var bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Scalanova said: ilk bolum guzeldi. ekledim tv show time applicationuna , haberiniz yoksa guzel app. iosdaki ismi senin yazdiginmis simdi baktim.. icon ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 MrLevie said: Konuyu ağır ağır işliyorlar sezon sonuna aha bu öldürdü deyip 5 dkda toplamazlar umarım amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Grego said: BiTcH_oFBaT said: o uygulama bence şu ana kadar yapılan en iyi uygulamalardan biridir :) hangi app bu? ios da tv time var bi "tv show trac." diye ismi ama appstore'da "tv show tracker 3" diye gözüküyor. muhtemelen ismi uzun kalıyor telefon da uygulama için. edit: bu arada ben time için dememiştim ilk yorumumu :) bunun için demiştim, isimleri karıştırmışım haha ben tracker'ı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 vala yanlış yönlendirmeyle daha iyi olmuş, tv time ın arayüzü daha güzel gibi. : ) eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Bu diziyi beğendim ikinci bölüm itibariyle. Kitap uyarlamasıymış, hiç bakmıyorum çünkü kesin karakterin 7. kişiliği 6. kişiliğini öldürdü gibi bir şey çıkacak. Son beklentimi düşürdüm, onun dışında atmosferi de istedikleri kadar iyi yapamamışlar diye düşünüyorum (iyisi için: True detective), yine de fena değil. Asıl işleyiş tarzını beğendim. Şu an en büyük tehlike yan karakterlerin fos çıkması, ana karakterin önüne bile geçebilecek yan karakter olmadan dizi tıkanıyor bir yerden sonra maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 3. bölümde bazı sahneler fena etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Beğenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 4. bölüm de çok iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Evet, ben de beğendim. Temposu tam istediğim gibi gidiyor. 8 bölümün yarısı bitti. Sonuna yönelik hala beklentilerim düşük ama Jean-Marc Vallée gerçekten iyi iş çıkarmış. Big Little Lies gibi bunda da her bölümü kendi yönetiyor. O diziyi beğenenlere bunu da tavsiye ediyorum fakat o dizi, özellikle oyuncularla bir gömlek üstte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 çok hype ladınız, bir oturuşta bitireyim diye, sezonun bitmesinin bekliyorum. spoiler korkusundan başlığa da bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ya ne kadar çok dizi var adhd mad men bitsin buna da bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 ilk bölümü izledim güzele benziyor biraz true detective biraz hannibal havası falan. amy seni yerim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 amy adams sicip batirmamis mi hayret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 insan hic bitmesin istiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 1. sezon bitti. begenebilmek icin kendimi cok zorladim ama nedense ortalama ustune cikaramadim. fazla agir, gereksiz uzun gibiydi. dont tell mama ama :P 7/10 ilk sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Ben beğendim, 8.5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Son bölüm zipoyliri tiklamayin Kızın ya da anasının neden diğer iki kızı öldürdüğüne yönelik bir şey aciklamadilar mi yoksa ben mi fazla uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar