Utk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Linüx üzerinden tor kullanan var mı ? kablo net üzerinden bağlanabiliyorum, telefondan bağlanabiliyorum zaman zaman ama mint'te bağlanmamaya başladı. Interneti telefon bağlantısından alıyorum, vpn açmayı denedim hot spot bağlantısını kesti(veri akışını sadece, wifi sabit). köprüleme ile girebilen varsa,biraz yardım fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Gerçekten çok coolsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Utku neden bozuldun ki simdi. Yoktur belki kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Utkucum başka bir konuya mi canın sikkin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Belki utkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Utku o kız sana bakmıyor diye burada niye çemkirdin ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Selam utku, kız mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Bridge ile girebilirsin evet. obfs4 kullanırsan daha stabil olur. Birden fazla bridge adresi alıp denersen (tor serverdan mail ile isteyebilirsin) daha hayırlı olur. Ben tailsdan denemiştim, tahminen ben girebildiysem sen de girebilirsin. Bridge'siz açılmaması doğal. O değil linux üzerinden tor kullanan cidden forumda doğru düzgün olmayabilir. Neden kızdın böyle Utku? Nen var canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Linux kullanıyorum ama Tor yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Linux mu Linüx mü bir kere ona karar verelim de, bundan sonrası daha sağlıklı ilerlesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Laynaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Linuks. Yapan adam böyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 GERGE said: Linuks. Yapan adam böyle diyor. http://www.ep.ph.bham.ac.uk/poynters/mirror/linux.wav http://www.ep.ph.bham.ac.uk/poynters/mirror/linus.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 çok da sıcakkanlısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 önce bi teşekkür et hizmet bağımlısı pezemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: önce bi teşekkür et hizmet bağımlısı pezemek which exactly i suppose to be ? istediğimden fazlasını sunmuş olmamı , senin bana pezevenk demeni es geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Utk said: Gerçekten çok coolsunuz. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 sardalya said: Utk said: Gerçekten çok coolsunuz. tesekkurler sen tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 abi link lazım bulamıyorum, giriş çözümlerini ayrıntılı olarak anlatabilirim tecrübesiz arkadaşlara. Fakat tecrübeleri arkadaşların da beni aydınlatmasını isterim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 utku abi, bak abi diyorum, 2 pedo video izleyecem, parkta tecavüz videoları izleyecem diye bu kadar kasmana gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 hayvanli var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 pipiden asma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: utku abi, bak abi diyorum, 2 pedo video izleyecem, parkta tecavüz videoları izleyecem diye bu kadar kasmana gerek yok bence sen gir izle sevgili lavuk adayı. Benim işim bitcoin trafiğini takip etmek, ne işlerde kullanıldığını öğrenip gerekirse bunun için pedoya maruz kalmak, tecavüze uğramadım. özür dilerim konusunu açtığın için, beni rahatsız etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Komodo said: pipiden asma var kendi pipilerini kesen bir tür ırk var beyin özürlü diye tabir edilmesi gerekli sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 oha pis laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar