Utk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Linüx üzerinden tor kullanan var mı ? kablo net üzerinden bağlanabiliyorum, telefondan bağlanabiliyorum zaman zaman ama mint'te bağlanmamaya başladı. Interneti telefon bağlantısından alıyorum, vpn açmayı denedim hot spot bağlantısını kesti(veri akışını sadece, wifi sabit). köprüleme ile girebilen varsa,biraz yardım fena olmaz.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Utku neden bozuldun ki simdi. Yoktur belki kullanan
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Utkucum başka bir konuya mi canın sikkin?
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Utku o kız sana bakmıyor diye burada niye çemkirdin ki şimdi?
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Bridge ile girebilirsin evet. obfs4 kullanırsan daha stabil olur. Birden fazla bridge adresi alıp denersen (tor serverdan mail ile isteyebilirsin) daha hayırlı olur. Ben tailsdan denemiştim, tahminen ben girebildiysem sen de girebilirsin. Bridge'siz açılmaması doğal. O değil linux üzerinden tor kullanan cidden forumda doğru düzgün olmayabilir. Neden kızdın böyle Utku? Nen var canım?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Linux kullanıyorum ama Tor yok.
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Linux mu Linüx mü bir kere ona karar verelim de, bundan sonrası daha sağlıklı ilerlesin...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Linuks. Yapan adam böyle diyor.
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 GERGE said: Linuks. Yapan adam böyle diyor. http://www.ep.ph.bham.ac.uk/poynters/mirror/linux.wav http://www.ep.ph.bham.ac.uk/poynters/mirror/linus.html
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 önce bi teşekkür et hizmet bağımlısı pezemek
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: önce bi teşekkür et hizmet bağımlısı pezemek which exactly i suppose to be ? istediğimden fazlasını sunmuş olmamı , senin bana pezevenk demeni es geçiyorum.
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Utk said: Gerçekten çok coolsunuz. tesekkurler
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 sardalya said: Utk said: Gerçekten çok coolsunuz. tesekkurler sen tatlısın
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 abi link lazım bulamıyorum, giriş çözümlerini ayrıntılı olarak anlatabilirim tecrübesiz arkadaşlara. Fakat tecrübeleri arkadaşların da beni aydınlatmasını isterim bu konuda.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 utku abi, bak abi diyorum, 2 pedo video izleyecem, parkta tecavüz videoları izleyecem diye bu kadar kasmana gerek yok bence
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: utku abi, bak abi diyorum, 2 pedo video izleyecem, parkta tecavüz videoları izleyecem diye bu kadar kasmana gerek yok bence sen gir izle sevgili lavuk adayı. Benim işim bitcoin trafiğini takip etmek, ne işlerde kullanıldığını öğrenip gerekirse bunun için pedoya maruz kalmak, tecavüze uğramadım. özür dilerim konusunu açtığın için, beni rahatsız etme :)
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Komodo said: pipiden asma var kendi pipilerini kesen bir tür ırk var beyin özürlü diye tabir edilmesi gerekli sanırsam
Öne çıkan mesajlar